• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bronz tene bikini...

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
Slmmm kızlarrr.. Abartılı bir esmerliğim yok normalde ama yazları baya yanıyorumm.. Bi güneş görmeye gelmiyorum hemen bronzlaşıyorumm.. Hangi renk bikini yakışır sizce?? Cırtlak renkler çok gitmiyor:)) lacivert bikinilere bayılıyorum ama beyaz tenlilere yakışıyor daha çok:( sizce hangi renk bikini gider bana.. Cevaplarınız bekliyorumm :)) Resim koyarsanız çok daha mutlu olurumopuyorumnanaktan

bence kahve tonları cilt rengine yakın olduğu için pek kendini göstermez.açık renkler hem kendini daha çok gösterir hemde tenin bronzluğunu daha çok ortaya çıkarır

çok boğmasını istemiyorum o yüzden çok koyu renkler tercih etmiyorum.. açık renklerde çok sırıtıyor.. bi bulamadım ortayı..

bende esmerin yazın senin gibi hemen kararırım :D mavi,kırmızı bişeyler al bence bana maviyi ve kırmızıyı çok yakıştırıyorlardı koskocaman kadınlan küçük çocuk gibi sevmeye geliyorlar hala :)

kesinlikle ya fıstık yeşili ya uçuk pembe ya da kırmızı gider arkadaşım. tam tenin kendini belli eder bu renklerde=)):lepi:

ben bronz tene acik renkleri yakistiriyorum kizlar :)

en son bu bikinileri aldim, gercekten süper görünüyorlar bronz tende

Eklentiler

• $bikini.webp
    $bikini.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 198
  • $bikini2.webp
    $bikini2.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 287
kesinlikle açık renkler beyaz da süper olur Berk te var beyaz ama üstünden bikaç tane rengarenk kurdele gibi bişeler geçirmişler buliim resmini koycam hemen. bazı beyazlar iç çamaşırı gibi duruyo ama bu dediğim çok sevimli duruyo.

benim her renk var nerdeyse en çok kahveli yeşilli olan bikinimi ve beyaz bikinimi yakıştırıyorum kendime bronzlaşıncaa ... =D

bn de esmerim byağ bi bronz oluorum sarı renk bikinim vardı herkes çok yakıştırıodu bronz tene mor da çok yakışıo bnce

Back
X