Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, benim şu an transferimin 6. Günü, heyecanla bekliyorum. Çok hafif kasık ağrılarım var. Toplam 3 gün yattım toplam 5 gün evde dinlendim, bugün 6. Günüm ve işe gittim.Mrb ark lar. Bruksel tup bebek merkezinde tup bebek yaptirmis yada tedaviye baslayanlar var mi aranizda ? Varsa burdan konusalim. Bende oraya gidiyorum . Tedavim yeni basladi.
Çok memnun ayrılacağınıza eminim, ekip çok başarılı, köklü ve çok güler yüzlülerHayırlısı olsun bir kaç güne bende brükselde başlıyorum. Taze transfer miydi sizin
Mrb sonucunuz pozitif mi ?Merhaba 2 temmuzda transferim oldu benim de brüksel tüp bebekte inşallah pozitif sonuçlar görürürz
Malesef negatif dondurulmuş 4 embriyom var tekrar deneyeceğiz. Sizin sonuçlarınız nasıl?Mrb sonucunuz pozitif mi ?
PozitifMalesef negatif dondurulmuş 4 embriyom var tekrar deneyeceğiz. Sizin sonuçlarınız nasıl?
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba inşallah pozitiftir.Evet ilk denemem. Bugun trabsferim oldu.
Canım mesaj attıktan sonra gördüm burda yazdığını çok üzüldüm. Tüp bebekte kimyasal gebelik yaşanması olayına pek bir anlam veremiyorum sanırım embriyo tutunmaya çalışıyor ama doğru beslenme yerini bulamadığı için beta düşüyor.. Dondurulmuşun var mıydıMerhaba brukselde bu ay ilk transferini oldum 9.gun pozitif çıktı 11.gun HCG değeri düştü kimyasal gebelik oldu.embriyo kaliteliydi ama rahimden kaynaklı tutunma olmadı böyle bı durum yaşayan varmı ikincide ne gibi incelemeler yapıldı acaba.
Evet 10 tane daha var dondurulmuş embriyo ama zaten ben bir sezeryan doğum yapmıştım ondan sonra hamile kalmadım herşey normal aslında doğumdan kaynaklı rahim hasar görmüş olabilir diye düşünüyoruz tutunmada sıkıntı oldu.Canım mesaj attıktan sonra gördüm burda yazdığını çok üzüldüm. Tüp bebekte kimyasal gebelik yaşanması olayına pek bir anlam veremiyorum sanırım embriyo tutunmaya çalışıyor ama doğru beslenme yerini bulamadığı için beta düşüyor.. Dondurulmuşun var mıydı
Ngs yapılmadıysa embriyo da sağlıksız olabilir genetik olarak. Bnm 5 embriyoma bakıldı sadece biri sağlıklı çıktı. Rahim filmi istemedimi yücel beyEvet 10 tane daha var dondurulmuş embriyo ama zaten ben bir sezeryan doğum yapmıştım ondan sonra hamile kalmadım herşey normal aslında doğumdan kaynaklı rahim hasar görmüş olabilir diye düşünüyoruz tutunmada sıkıntı oldu.
NGS yapılmıştı saglikliydi rahim filmime baktı ilk başta birşey yok dedi ama ben tutunmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.cunku bir kere hamile kaldım sezeryan oldu sonra kalamadimNgs yapılmadıysa embriyo da sağlıksız olabilir genetik olarak. Bnm 5 embriyoma bakıldı sadece biri sağlıklı çıktı. Rahim filmi istemedimi yücel bey