İnşallah yavrunuz sımsıkı tutunsun. Test sonucunuzu bizimle paylaşırsın sabah akşam dua ediyorum hepimiz için.17.06.2019 pazartesi gunu dua et ne olursun inşallah Allah yardımcımız olur. Senin kaç deneme yaptın ve su an ne aşamadasın?
Benimde gitmeyi düşündüğüm merkezlerden biri ama memorial de çok iyi diyorlar kararsız kaldımPeteklim sonucunuzu merak ediyorum, benim gitmeyi düşündüğüm merkezlerden biri Brüksel Tüp Bebek Merkezi.
Merhaba canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız haberlerini bekliyoruz bu arada sizde neden tüp bebeğe başvurunuz onu merak ettim17.06.2019 pazartesi gunu dua et ne olursun inşallah Allah yardımcımız olur. Senin kaç deneme yaptın ve su an ne aşamadasın?
Merhaba geçen mesajlarını okudum çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.. Bizde eşimde problem olduğundan dolayı bebișimiz olmuyor.Sizin sorununuz neydi?Merhaba Arkadaşlar kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Pazartesi gunu test sonucumu verdim sonucu elime aldim 257 hep sıfır gören ben bu rakamları görünce başladım ağlamaya bu o kadar inanılmaz bir duygu ki anlatamam kimle konuştum hastaneden ise nasıl geldim bilmiyorum bu tüp bebek merkezi gerçekten iyi secim bunu bilmenizi isterim. Benden iki gün sonra tekrar test yapmam istendi. O kadar korkuyorum ki yüce hepimize yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?