Brüksel Tüp Bebek Merkezi 2019

Peteklim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
174
98
48
Merhaba Arkadaşlar Brüksel Tüp Bebek Merkezde transfer yaptırdım bugün 3.günüm bekliyorum daha önce 3.denemem başka merkezlerde oldu olumsuzdu son şansımı bu merkezde denedim tek fark olarak embriyo genetik test yapıldı. Hamile olup deneyim başlamak isteyenlere ihtiyacım var.
 
Brüksel Tüp Bebek Merkezine ise bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim arkadaşım daha evvel 6.kez deneme yapmıştı olmadı bu merkeze gidip bir kez deneme ile cocuk sahibi oldu o yüzden burda şansımızı denemek istedik.
 
O kadar umutlarla bu yolda devam ettim ki şimdi yine bekliyorum aynı yollarda yaşayanlar bilir ne hissedeceğini bile bilmiyorum bunda 1 saat israhatten sonra metrobüse ve trene binerek 2 saat yolda geçirdim daha evvel çok sakindim şimdi ise umursamaz olayım dedim.
 
Hamile kalıp deneyimlerini paylaşmak isteyen arkadaşlara ihtiyacımız var
 
Hiç kimse mi yok 3.deneme yaptım olumsuz 4.denemeyi bekliyorum ilk 3 denememde çok çok sakindim hep evde geçti şimdi ise 3 gün dinlenme sonrasi çalışıyorum bakalım ne olacak
 
Merhaba sizinle özelde yazışmıştık size cd56 era testleri yapıldı mı transfer öncesi ayrıca rahim filmi için ecomara gittiniz mi
 
Rahim için ecomara gittim fiyatı yüksekti 650 verdim cd56 testi nedir bilmiyorum
 
Cd56 testi internetten baktim
CD56 testi çocuk sahibi olmak isteyen, öncesinde 2 veya daha fazla düşüğü olan hastalara uygulanabilir. Ayrıca daha önce geçirilen tüp bebek tedavilerinde 3 ya da daha fazla iyi kalitede embriyo transfer edilmesine rağmen gebelik oluşmayan hastalarda uygulanabilir.
Senin bu şartlarda olduğu için sanırım istenmiştir
 
Artık ne duyduysam ne gördüysem test yaptırıyorum sürekli inşallah tedavi ile bebişlerimize kavusuruz. Sizin kaçıncı gün test vakti ne zaman
 
17.06.2019 pazartesi gunu dua et ne olursun inşallah Allah yardımcımız olur. Senin kaç deneme yaptın ve su an ne aşamadasın?
 
Ben daha önce histeroskopi oldum perde vardı onu aldılar sonra 2 düşük yaptım ardından genetikrahatsızlığım ve pıhtılaşmam olduğu anlaşıldı. Şimdi tüp bebeğe başlıyoruz adet olmayı bekliyorum ilk denemem olacak benm sağlıklı embriyo un çıkma ihtimali çok düşük hüsamettin hoca 10 da 2 ancak dedi ama hiç çıkmayabilirde dedi. Biz translokasyonlu hastalar erken menapoza giriyormuşuz o yüzden bir an önce başlamak istedim. Bu arada şubatta kürtaj oldum hem rahim dinlensin hemde okul tatil olsun diye bekledim. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Ngs li tüp bebek çok maliyetli çok zorluyor.
 
17.06.2019 pazartesi gunu dua et ne olursun inşallah Allah yardımcımız olur. Senin kaç deneme yaptın ve su an ne aşamadasın?
İnşallah yavrunuz sımsıkı tutunsun. Test sonucunuzu bizimle paylaşırsın sabah akşam dua ediyorum hepimiz için.
 
17.06.2019 pazartesi gunu dua et ne olursun inşallah Allah yardımcımız olur. Senin kaç deneme yaptın ve su an ne aşamadasın?
Merhaba canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız haberlerini bekliyoruz bu arada sizde neden tüp bebeğe başvurunuz onu merak ettim
 
Ben temmuzun ilk haftası başlıyorum kızlar kesin kararımı verdim. İnşallah Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun. İnşallah test sonucunuz pozitif tir. ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın
 
Merhaba Arkadaşlar kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Pazartesi gunu test sonucumu verdim sonucu elime aldim 257 hep sıfır gören ben bu rakamları görünce başladım ağlamaya bu o kadar inanılmaz bir duygu ki anlatamam kimle konuştum hastaneden ise nasıl geldim bilmiyorum bu tüp bebek merkezi gerçekten iyi secim bunu bilmenizi isterim. Benden iki gün sonra tekrar test yapmam istendi. O kadar korkuyorum ki yüce hepimize yardımcı olsun
 
Merhaba geçen mesajlarını okudum çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.. Bizde eşimde problem olduğundan dolayı bebișimiz olmuyor.Sizin sorununuz neydi?
 
Çok sağolun yapılan tum tekkiklerde gorunurde bir hastalik cikmadi sorun gözükmedi yaşım 40 ve yaş dolasıyla olabilir denildi biliyorsunuz yaşla birlikte yumurta kalitesi düşük olurmuş. Sizin sıkıntı neydi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…