bthcg:214.85 inanılmaz ama sanırım hamileyim???????????

zeyno00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
183
39
68
adetim 3 gün geciktiği için test yaptım ama hiç ümidim yoktu kan verdikten sonra eve geldim temizlik yaptım 11.30 ta çıkan sonucu 13.30 da almaya gittim ve sonucu görünce inanamadım 214.85 şaşırdım sevindim acayip bişey inanamadım hala inanamıyorum eve geldikten sonra bir damla leke değmişti ve karnımla belim ağırıyodu çok korktum hemen uzandım şuan bişeyim yok ama yinede çok korkuyorum.hala karnımda ağrı var olumsuz bişey olur mu acaba ya bana yardımcı olunnnn?

hayırlı olsun inşallah saglıklı bı şekılde kucagına almayı nasıp eder allahım fazla yormayın kendınızı belkı yerleşme lekesı olabılır ama bı daha olursa hafıfe alma uzun zamandırmı beklıyordunuz

Hayrılı olsun cnm :) kanamayı hafıfe alma bı doktora gorun hemen

çok teşekkür ederim.inşallah dediğiniz gibi yerleşme lekesidir 4.5 yıl oldu istiyoruz 3 defa tüp denedim olmadı bir ay sonra tekrar tedaviye başlayacaltık ama inşallah bişey olmazda tedaviyede gerek kalmaz dua edin nolur??

ne güzel bir mutluluk yersiz yere endişelenme tadını çıkar değerinde 3 gün gecikmeyle çok iyi çıkmış:)) ama tabi dikkat et yinede..darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.belirtilerin neydi bizimle paylaşırmısın cnm?

lekelenme olur ama rengi önemli hayırlısı ama temizlik filan sakın ha dinlennn ama doktorunada hemen gitt ihmale gelmioo(

oo maşallah diyelim ozaman canm sana takma kafana hamileliğinin tadını çıkar hep bu anı bekliyoruz üzülme değerinde çok güzel amaihmalde etme bi an önce doktora gözükk

teşekkür ederim canım inşallah sağsalim kucağımıza alırız.Bugün tekrar test yaptık sonuç 286inşallah bi sıkıntı olmaz.Benim normal yollarla hamile kalma diye bi beklentim hiç olmadı ara ara kasıklarım ağırıyodu ondadda sürekli hasta olcam diye bekledim başka bi belirtim yok Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

lekelenme olur ama rengi önemli hayırlısı ama temizlik filan sakın ha dinlennn ama doktorunada hemen gitt ihmale gelmioo(

kırmızı renkli ama çok az dün 2 damlaydı bugün henüz 1 damla oldu inşallah bir sıkıntı olmaz rabbim tüm isteyenlere versin

tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.dinlenmeye çalışın..

Rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık önderiyor..inşaallah sağlıkla kucğına alırısn endişelenme her şey güzel olacak canımm iyi bak bebişine...

neyin vardıki canım senin neden olmuyordu cocugun...druna gözük ve dinlen bol bol yorma kendini tebrik ederim

neyin vardıki canım senin neden olmuyordu cocugun...druna gözük ve dinlen bol bol yorma kendini tebrik ederim

teşekkür ederim canım eşimde sperm sayısı azdı ve benim yumurtalık rezervim azalmıştı bukadar olumsuzluk içinde olduğu için inanamıyorum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla.isteyen herkesede versin inşallah

tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.dinlenmeye çalışın..

Feyzaaa sen hamile misin süpeer :)) klomen kullanan bayanlar gelişme yok mu diye sormuştum, sen de olursa haber veririm demiştin :) çok sevindim, bize de umut oluyorsunuz.. sağlıkla kucağınza alırsınz inşallah siz de.. İkinci denemende mi oldu? Aşılama yaptırdın mı??

Evet canım hamileyim şükürler olsun ki İlk denememde oldu canım aşılamayla hamile kaldım.o kadar olumsuzluk içinde yumurtam geç gelişti filan ama Rabbime şükürler olsun.Sen nasılsın?

Evet canım hamileyim şükürler olsun ki İlk denememde oldu canım aşılamayla hamile kaldım.o kadar olumsuzluk içinde yumurtam geç gelişti filan ama Rabbime şükürler olsun.Sen nasılsın?

Ben de iyim, senin ve birkaç arkadaşın haberini alınca daha iyi oldum, ben biraz başındayım yolun, önümüzdeki ay klomene başlayacağımı tahmin ediyorum :) bu ay ilaçsız takip yapılacak ve doktor yumurtlamadığımı görünce artık klomen vericek inşallah.. Şimdiye kadar doğal yolla olur diye bekliyorduk.. Hamilelerin duası kabul olurmuş, bize de dua edin :) Allah nazardan korusun sizleri de, sağlık sıhhat rahatlık versin tüm hamilelere ve bebişlerine :))

Klomene gerek kalmadan güzel haberlerini alırız umarım.Dualarım bütün isteyen herkesle.İnş isteyen herkes sağlıkla bebek sahibi olur.Kısa sürede sonuç almanız dileğimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…