bthcg:214.85 inanılmaz ama sanırım hamileyim???????????

amin işsallah canım... dinleniosun demii yat dik bacaklarını yukarı yatt:))
allah yardımcn olsun.

teşekkür ederim canım dinleniyorum çok şükür bişeyim yok şimdi çarşamba günü ultrason yapcaz görünce rahatlıcam inşallah

çok şükür arkadaşlar bugün keseyi gördüm inşallah kalp atışınıda duyarız rabbim isteyen herkese versin.Hiç moralinizi bozmayın o vermek istedikten sonra nekadar sorun olursa olsun verrir.Bu bizim için tamamen mucize oldu Allah herkese yaşatsın mucizesini

gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayıda nasib etsin.karın ağrısı nasıldı acaba.benimde ağrım var sanki kazıyorlar karnımı.5 günüm geçti

gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayıda nasib etsin.karın ağrısı nasıldı acaba.benimde ağrım var sanki kazıyorlar karnımı.5 günüm geçti

yeşekkür ederim canım bence hemen test yap ben 3 gün geçince test yaptım ve o 3 günün öncesinde sürekli hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağırıyordu bu yaklaşık 2 hafta sürdü çok şükür bişeyim yok artık.Allah sanada kısa sürede nasip etsin inşallah

amin canım inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…