Sabah yaptım bir tane 10 dakka sonra çıktı ikinci cizgi ama o kadar silikti ki ışıkta zor görülüyordu aksam birdaha aldım söylemesi ayiptir idrarim zor çıktı 1 2 damla anca çıktı bekledim 3 4 dakka hic bisey cikmadi ondan sonra pat diye ikiside çıktı belirgin sekilde hemde ertesi gun hemen sağlık ocağına koştum negatif çıktı bide ozel hastaneye gittim oda negatif çıktı ama o testler benim kafami karıştırdı
O dediginiz test nedir bilmiyorum ama aldığım testin markası bebetime uyduruk ni testti guvenilirligi nedir bilmemAcaba ovülasyon testi mi yapmıştın yanlışlıkla
O dediginiz test nedir bilmiyorum ama aldığım testin markası bebetime uyduruk ni testti guvenilirligi nedir bilmem
Ben takibi hic birakmadim abla sayisiz kez gebelik testleri kan testleri hepsi negatifti bi bu ikisi pozitif çıktı o markada bi sorun var dediğiniz gibiBebetime bende de bir defa hatalı pozitif vermişti
Şaka gibi bir konu ve Efsane bir yorumNeyi soruyosunuz siz anlayamadım camdan dışarı bi bakın eğer inekler uçuyorsa sizde hamilesinizdir
Seninle şu an dalga mi geceyim senin bizimle dalga geçtiğini düşündüğüm için yoksa ciddi cevap mi vereyim bilemedim!!!Ben takibi hic birakmadim abla sayisiz kez gebelik testleri kan testleri hepsi negatifti bi bu ikisi pozitif çıktı o markada bi sorun var dediğiniz gibi
Istedini söyle ama ben dalga gecmiyorum abiler ablalar psikolojim bozuk diyorum ne anlıyorsunuzSeninle şu an dalga mi geceyim senin bizimle dalga geçtiğini düşündüğüm için yoksa ciddi cevap mi vereyim bilemedim!!!
tamam da hic bulantn falan yok mu e gene test. yapIstedini söyle ama ben dalga gecmiyorum abiler ablalar psikolojim bozuk diyorum ne anlıyorsunuz
Valla ne desem bilemedim ne kadar imkansız olduğunu anlasın diye bende böyle diyeyim dedimŞaka gibi bir konu ve Efsane bir yorum
Yok artık o testlerden yapmam korkuyorum migde bulantim yok bas donmem cok fazlaydi azaldıtamam da hic bulantn falan yok mu e gene test. yap
bence hamile degilsinz oyle his ettim genede cok merakta kalmammak aduna hekime gidinYok artık o testlerden yapmam korkuyorum migde bulantim yok bas donmem cok fazlaydi azaldı
suana kadr. o testlere inansaydik topikte herkes dogurmustu:)Valla ne desem bilemedim ne kadar imkansız olduğunu anlasın diye bende böyle diyeyim dedim
Bizimle dalga geciyor kesin başka açıklaması olamaz yani...Valla ne desem bilemedim ne kadar imkansız olduğunu anlasın diye bende böyle diyeyim dedim
Kam testimk kesindir o testlermisuana kadr. o testlere inansaydik topikte herkes dogurmustu:)
Ahahahah abla bu kadar Ümit bende yok yasuana kadr. o testlere inansaydik topikte herkes dogurmustu:)
Dalga gecmek değilde çaresiz gibi sanki anlayamadım tamBizimle dalga geciyor kesin başka açıklaması olamaz yani...
kuzu sen hic umit etmiyon ki hep umutsuz ev kadini modundasim:)Ahahahah abla bu kadar Ümit bende yok ya
Oyle deme abla yakuzu sen hic umit etmiyon ki hep umutsuz ev kadini modundasim:)
Dalga gecmiyorum kimseyle gebelik testi pozitif olup bthcg nasil negatif olur onu anlamadım bide karnim büyüyor neye inanicam benDalga gecmek değilde çaresiz gibi sanki anlayamadım tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?