Btn hereyi hakettim mi ben?.:(

çok üzüldüm canım ...insan birine emek verip karsılıgını göremeyince çok üzülüyor... onun kişiliği böyleymiş demekki bu yeni buldugu kişiyide bırakıp gider... gercek yüzünü gördügün iyi olmuş iş ciddiye bindikten sonra ayrılık olsaydı daha çok canın yanardı.... hayat böle işte adil degil ne yazıkki

cok iyi anlıyorum seni neler hissettiginide biliyorum buyuk bir hayal kırıklıgı yasıyorsun suan ama onun yaptıgı adilik emin ol pisman olucak ve sen sana yalvarıslarını goruceksin..simdi unutmaya calıs desekde zor ama zamanla alısıyorsun

bu işin içinde bir iş var :kızgın:

seni aldattı da başkasından çocuk mu bekliyo aceba :icecream: film tadında bi fikir ama aklıma bu geldi :lepi:

hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ... çok üzgün bir anımda annem söylemişti bunu bana merak etme canım her şey düzelicek zamanla.Böyle bişeyi haketmedin aynı onun seni haketmediği gbi her zaman hakettiklerimizi yaşamıyoruz :(

canım cok uzuldum ama mutlu ol o senın mutlu oldugunu gorsun otursun derdıne yansın sen her zaman mutlu olursun unutma

hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ... çok üzgün bir anımda annem söylemişti bunu bana merak etme canım her şey düzelicek zamanla.Böyle bişeyi haketmedin aynı onun seni haketmediği gbi her zaman hakettiklerimizi yaşamıyoruz :(

Çok doğru bir söz söylemiş anneniz. Ellerinden öperim.
Şimdiye kadar hep iyi kötü yaşattığım her şeyi yaşadım.

üzücü bi durum cidden sen 6 yılı ver 3 gun sonra bitti hayatımda biri var...
buadar rahat olabiliosa yaşadıklarınızın hepsi yalan...
evet unutman uuzn sürcek ama sabırlı olman lazım ondan uzak durman lazım..
boşa gözyası dökme derim gözyaşlarına yazık degmeyen biri için..

ınanamıyorum ya nasıl biri bu?
Kafasını kopartasım geldi...
Nefret ediyorum yıllarını verdiği insanı böylsine kıranlardan...

bişey derdimde...:@ ya bırak valla ne üzüleceksin böylesi bir insan için o gitsin kafasını taşlara vursun:@ böyle sevginin kıymetini bilmeyen insanlardan nefret ediyorum:@

sana iyi hissettirir mi bilmiyorum ama o çoook pişman olacak.
hem de kısa zamanda.

sana dönmeye de çalışacak.

madem başkası var dedi, peki deyip kenara çekil.
başkası varsa, asla affedemem de.
"senden nefret ediyorum, seni yanlış tanımışım, sen beni hiç hak etmemişsin meğer" diye de ekle.
sonrada kenara çekil beklemeye başla.
1-2 aya yaptığı hatayı anlar.
gerçi anlasa kaç yazar bilmiyorum da.

öyle yapanlar hep geri dönüyor bir sekilde ama döndügünde artik is isten gecmis oluyor üzülme demek faydasiz biliyorum allah sabir versin ama seni istemeyeni sende isteme sana bunu yapibilicek olan bir zihniyetteki adam zaten layik degilmis sana canim

ben inanmadım,sana değil yanlış anlama .Maddi sorunları mı var ,bir hastalığı falan mı çıktı bilmiyorum ama sana söyleyemediği birşey var gibi geldi.

Bence kimse yok hayatında, sırf sen arama diye demiştir öyle.
Haa ama cidden de biri varsa eğer o zaman da burdan teeee Orta Asya'daki atalarına kadar....

arkadaşlar 6 yıl derken 6 yıldır cıkmıyoruz yanlış anladınız sanırım bi buçuk yıldır cıkıyoduk 6 yıl snrada geleceğe hayaller kuruoduk.. evt hayatında kmse yokmuş sırf ben aramıyım uzak oluyum diye demiş böyle bişeyi.. ama genede bu kadar şeyi hakketmemiştim benn hemde hiç

''hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş'' ... daha ne söylenilebilirki.....
harika bi söz...
akışlanır!!!! alkisalkisalkis

dönecektir büyük bi pişmanlıkla....sadece zaman ve sabırr gerekiyor canım...:teselli:

arkadaşlar 6 yıl derken 6 yıldır cıkmıyoruz yanlış anladınız sanırım bi buçuk yıldır cıkıyoduk 6 yıl snrada geleceğe hayaller kuruoduk.. evt hayatında kmse yokmuş sırf ben aramıyım uzak oluyum diye demiş böyle bişeyi.. ama genede bu kadar şeyi hakketmemiştim benn hemde hiç

Benim de eski erkek arkadaşım bu tarz yalan söylemişti.
'HAYATIMDA BAŞKASI VAR'' demişti...
Halbuki yokmuş öğrendim sonra, geri geldi hatta ben sadece seni seviyorum vs dedi oooo emin ol o sana dönecek görürsün...
Bu filmi gördüm çünkü ben...
yerimseniben

Back
X