'''''''bu 20 kilo gidecek..... gidecek.....'''''''

gmzz_z

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
162
1
68
Afyon
merhaba

ben 24 yaşındayım 16-17 yaşlarımda 36 bedenken ( dahası çocukluğumda hep çok zayıftım hiç kilolu olmamıştım hatta annem sen bizim yanımızda yiyorsun snr gidip geri çıkarıyorsun galiba neden hiç kilo almıorsun derken ) öss sınavı zamanı geceleri atıştırtıklarım ve abur cubur merakım ile 60 kg lara çıktım snr ünv yarıda bırakıp evlenmeye karar verdim ve 19 yaşımda düğün zamanı 62-63 kg lardeydim ve 65 kg ile hamile kaldım..

85 kilo ile doğum yaptım ve bu kilo 1.5 sene kdr uzerimde kaldım hiç alışveriş yapmak istemiordum ve tabi kendime bakmamaya başladım bu durumdan ailem ve eşşim çok şikayetciydi..... :26: :26 eşimle çok tartışıorduk çnk normalda teseturlu olmama rağmen evde eşimin yanında mini elbiselerim eteklerim tayyt ve tuniklerim vardır eşim geliceği zaman ustumu değiştirir makyaj yapar onu öle karşılardım ama doğumdan snr olmadı zaten öncekilere sığmıordum yeni alsam hoş durmuodu surekli eşofman giordum tabi eşimde garipsemeye başladı bunu....

snr diyetisyene başladım 8 ayda 15 kilo verdim 69 u görmüştüm ama o sıralar adet duzensizliğim rahimde yara kist derken ilaç çok kullandım ve iştahım iice açıldı snr yine 79 a kdr çıktım.. yaklaşık 6-7 aydır yine kilo vermeye çalışşıorum denemediğim diyet yağ ilaç kalmadı hemen hemen ama hep husran hep husran.....

2 ay önce karatay diyetine rastladım internetten araştırdım araştırırken bu foruma denk geldim burayla tanıştım... karatay dyetiyle ilgili topiği inceledim baya aklıma yattı kilo verenleri fln görünce baya gaza geldim ama bu sefer doğru durust yapmak istiiordum ve hemen karatay ın kitaplarını siperiş ettim 3 kitap aldım ve okudum...

kiloları veremememin en buyuk nedeni spor die dusundum ve internette spor aleti ararken eliptik bisiklet almaya karar verdim...

maddi manevi çok inandım karatay diyetine başladım 1 ay önce kdr karatay diyetiyle ilgili topiğe giriş yaptım ordaki arkadaşlarla tanıştım çok moral verdiler bana..... yarış havasında ve eğlenceli geldi bana....
1 ayda 4 kilo verdim yani tam 1 ayda değil ilk hafta 2 kilo snr ki hafta 2 kilo şimdi ise 2 haftadır aynı kilodayım ama mutluyum yinede daha bi gaza geldim inancım arttı ve kendime gunluk açmaya karar verdim topikte zaten yedikelrimizi gunluk paylaşıoruz ama burda da değişimlerimi yediklerimi içtiklerimi sporumu daha ayrıntılı yazıp butun kilolarımdan kurtulunca yaptıklarımı hatırmak ve benim gibi başka arkadaşlara moral ve motive olur die bu gunluğu yazmaya karar verdim hedefim yaza kdr 15 kilo vermek inş....

Son düzenleme:
işte gunluğumde iilk etkinliğim

sabah 8 de kalktım

9.30 da pazara gittim 11.15 de geldim...... 11.30 da kahvaltı

2 yumurta tereyağlı

8-10 tane zeytin

fırından sıcak ekmek almıştım 3 lokma ekmek yedim vişne receline banarak

1 kibrit kutusu kdr beyaz peynir

kupayla açık limonlu çay

öğlen yemek yok karnım acıkırsa 1 avuç fıstık yerim ...... akşam yemeğinden önce bisiklete binerim belki sabah binemedim çnk gerci 2 saate yakın yurudum pazarda elimde torbalarla ama bakalım vaktim olursa binerim...

akşam yemeği 5.30- 6 arası

yemekte ıspanak ve bol limonlu yeşil salata sarımsaklı suzme yoğurt......

kilo bildirimimi yapıorum ......

kilom gecen haftayla ve önceki haftayla aynı değişiklik 75 de kaldım galiba...... bu hafta spora daha dikkat edicem ve dışarı gezmeye fln gitmicem gelen olursa da evde yokum bide öle bakalım nasıl olck

rumuz: gmzz_z
baş.tarihi: 7 ekim 2013
baş.kilo: 79 kg
geçen hafta kilo: 75
bu hafta kilo: 75 kg
fark: 0
yüzde: 0
toplam fark: 4 kg
beden: 42-44
spor: eliptik bisklet gunde toplam 1.5 saat

Ayy bu başlığı ve seni görmem iyi oldu,bnde yarından itibaren karataya başlıycam,çok şiştim yine beraber dewam edelim mi ne dersin?

Ayy bu başlığı ve seni görmem iyi oldu,bnde yarından itibaren karataya başlıycam,çok şiştim yine beraber dewam edelim mi ne dersin?

merhaba

tabi ki beraber devam edebiliriz........

bak ben bu topiğede dahilim oraya da göz atabilirsin.....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/612716-karatay-eglenerek-zayifliyoruz.html

ortam arkadaşlıklar çok gusel..... ama yok orası çok haraketli burası sessiz daha ii dersen burda birbirimizi gaza getirebiliriz......

sevgili gunluk bugun kefir zayıflamaya etkisini öğrendim bu konuyu biraz daha araştırıp kefir tuketimine de başlayabilirim....

ben şimdi netten çıkıyorum... bisiklete binme zamanı geldi.... şimdi 1 saat bisiklet zamanı.......

slm

sabah 8 de kalktım 8.30 da kahvaltı

2 tereyağlı yumurta çok az kaşarlı

1 k k kdr peynir

8-10 tane zeytin

1 avuç fıstık

buyuk kupayla açık limonlu çay..........

öğlen eşimin babaannesindeydim evde ceviz içi bitmişti appartmanda çok gurultu olur die cevizi oraya götürmştum.. orda kırıp temizleyip eve getirdim ............. 1 de öğlen yemeği

1 tane buyuk kırmızı biber dolması bulgurlu

yoğurt

2 tane sigara böreği :18: :18: :18:

akşam yemeği 5.30 - 6 gibi

tarhana çorbası

ısırgan otlu bulgurlu ıspanak

sarımsaklı yoğurt turşu kırmızı soğan

8-8.30 gibi 1 saat bisiklete binerim ( yani inş gelen giden olmazsa )

sabah 9 da kalkış......

10 da kahvaltı.....

tereyağlı 2 yumurta

10-12 tane zeytin

yarım kibrit kutusu kdr beyaz peynir

veeeeee bugun kendi yaptığım peyniri tereyağında erittim çok gusel oldu ama ekmekle banarak ...... 4 lokma ekmekle erimiş peynir

buyuk kupayla çay

öğlen arkadaşım doğurmuştu ona göz aydınına gittim

2 bardak çay

saat 3 de 2 gofret yarım avuç nohut yedim :18: :18: :18:

akşam 5.30- 6 arası yemekte

köz patlıcan tavada kırmızı biber yeşil biber soğanla karıştırdım hafif te salça snr kıyma ilave ettim

kırmızı biber dolması

yoğurt salata turşu

8-8.30 gibi 1 saat bisiklet

işte gunumun kısaca özeti

sabah 8 de kalktım

10.30 da kahvaltı yaptım

2.5 yumurta tereyağlı lorlu

yarım kibrit kutusu kdr peynir

8-10 tane zeytin

bir kupa limonlu çay ama bitiremedim.... yarım kaldı

snr eşim turk kahvesi istedi şekersiz turk kahvesi yaptım ama onuda şekersiz olunca yarısını anca içebildim

öğlen eşimin teyzesi çağırdı ordaydım aslında bu hafta söz vermiştim kendime evden çıkmıcam eve misafir almıcam die ama olmuor işte..... :18: :18: :18:

2 bardak limonlu çay

saat 3 gibi 3 tane lokum :26: :26:

1 tane kuçuk cennet elması ( yaş hurma ) :26:

akşam yemek 6 da dunden kalan 2 kırmızı biber yedim

ve kıymalı patlıcana 3 lokma ekmekle banıp yedim :26:

yanında sarımsaklı suzme yoğurt....

8-8.30 gibi 1 saat bisiklet

artı bugun tartıya çıktım sabah uyanınca iibre 75 in uzerinden kaymıştı 74 eeee doğru .... baskul olunca benimki gramı gramına göstermio ama öle bişi mi alsam...???

birde omega 3 u gece yatarken alsam leptine zararı olur mu kararsızım biraz daha araşatırmam gerek bunu ???

60 dk bisiklet 260 kal gitti bu hafta her akşam 1 saat bisiklet atlamadan yapıcam

leslie de başlayabilirim sabahları 30 dk da belki leslie olur bakalım

çok yoruldum yalnız baya hareketli tempoda acayıp terledim 2 haftadır kilom aynı bu hafta umarım bi değişiklik olur yani ii yönde

aşağılara doğru

merhaba canımm bende kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum bende bir türlü iradesine hakim olamayanlardanım.benim motivasyonum çok çok düşük katılmak isterim ya 170boy 90 kiloyum 30 yaşındayım,takip edecem seni inşallah

mrb

benimde iradem çok zayıf özellikle çikolataya karşı ama karataya başlayalı çok tatlı çekmio evde çikolata da bulundurmuorum gecen eşim almış cigerci kedisi gibi etrafında döndüm durdum ve 1 parça yedim sonunda :26: :26:

ama evde olmayınca sorun olmuo o yuzden eve kesinlikle paket hazır abur cubur şeyler sokma olunca dayanamıo insan birde evden çok dışarı çıkma o da düzen bozuo

sabah 9 da kalkış

10 da kahvaltı

2 yumurta tereyağlı

1 kibrit kutusu kdr peynir

10-12 tane zeytin

5-6 tane marulun içine tere ve rokayı sarıp yedim.........

öğlen yine dışardaydım bebek görmeye gittik kayınvalidemle :26: :26: allahtan bu hafta dışarı çıkmak yok demiştim yani....

evden çıkmadan 1 bardak kefir

2 de 2 bardak çay

3 de yarım avuç fıstık
2 gofret

2 tane hurma (cennet elması )

akşam yemek 6 da

kkoca bi kase salata

biraz da kıyma 2-3 yemek kaşığı kdr
turşu suyu
yemeğin arddından omega 3

2 parça sutlı çikolata dayanamadım :26: :26:

8.30 da 1 saat bisiklet.....

sevgili gunluk ....

bu hafta diyetimin 5. haftası ve ilk 2 hafta 4 kilo verdim ve 2 haftadır aynıyım bu hafta da tartı 75 ten bi çekilio bi yanaşıo gibi cumartesi gununden itibaren 1 haftalık protein diyeti yapmaya ve snr karatay tkr dönmeye başladım ...........

internette biraz araştırdım ve kendime göre bir tane buldum şimdi burda paylaşıorum ve cumartesi başlıorum bakalım bi değişiklik olcak mı ???

bu diyet 7 gun boyunca harfiyen uygulanmalı..... karşılığı 3-4 kilodur

SABAH ------ sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su eğer 2 bardak olursa daha mukemmel olur karnımız şişer ve az yeriz

şekersiz çay

yağsız ve az tuzlu beyaz peynir

kızarmış 1 dilim kepek ekmek

1 tane katı yumurta

ARA ÖĞÜN ---- 5 tane kuru kayısı ( gunkurusu olsun )

şekersiz 1 fincan kahve ( şekersiz içecekler yeme isteğini azaltır )

ÖĞLEN -------- 1 bardak su yemekten önce

et veya tavuk ( ızgara haşlama sulu yemek ) ( ama suyunu banılmayacak )

1 dilim kızarmış kepekli ekmek

ARA ÖĞÜN ----- yeşilçay veya normal çay olabilir

yulaflı biskuvi veya diyet biskuvilerden

AKŞAM --------- yemeğin başında 1 bardak su

et tavuk balık

salata bol yeşillikli tuzsuz yağsız

kızarmış 1 dilim ekmek

1 kepçe çorba

ARA ÖĞÜN ( saat 21.00 a kdr ) ------ bol tarçınlı 1 bardak sut 2 meyve

NOTTTTT -------------

1-öğün sıraasında yenecekler sırayla yenecek

2-öğün araları 3 saat arayla ayarlanacak

3-gunde en az 2.5 lt su

4-öğün atlanmamalı

5-protein diyetinde yapılan sapmalar diyeti bozuo

6-protein diyeti boyunca tuzdan uzak durmalı

7-1 tatlı kaşığı tatlı bile protein diyetini bozuo diyet boyunca tatlı ve tatlandırıcılardan uzak durmalı

8-beyaz ekmek , yağlı kızartmalar , şeker , pilav , hamur işi , makarna uzak duracaksın........

ii ki bu hafta eve kapatcam dedim kendimi haaaaa..... kayınvalidemler ekmek yapacaklarmış oraya gittim bu gunde.... :18: :18: :18:

tabi ekmek yaparken gözlemelerde çeşit çeşitti

kıymalı peynirli yoğurtlu ıspanaklı v.s. ..........ve ben ne yaptım hepsinin hafif ucundan derken 1.5 gözleme yedim

yok ben anladım kilo fln veremem ben böle yaaa olmuo işte evden çıkınca duzen bozuluo yapamıorum kendimi pis boğaz gibi hissediorum bu kdr zormu yememek yaaa....

sabah 10 da yedim hala karnım şiş acıkmadım :18: :18:

akşam yemek yemicem çay içicem sadece birde omega 3

birde akşam 8 den snr kefir içsem 8 den snr leptine bi zararı olur mu bunu araştırsam bi

haftaya da aşure yapacaktım eşi dostu çağırıp ama snr ki haftaya ertelesem de önümüzdeki hafta 1 haftalık protein diyeti mi yapsam diorum kendimi bakalım....

akşamda sabaha kdr bisiklet sursem yetmez sanırım......

uffffffffffffff ............

akşam 8 de 1 bardak kefir içtim

8.30 da bisiklete bindim. 70 dk 320 kalori orta tempoda....

umarım bu gunu telafi etmişimdir...... .....

gunaydın.....

sabah 9 da uyandım.....

10.30 da kahvaltımı yaptım

menum

2 yumurta tereyağlı kaşarlı

10-12 zeytin

1.5 kibrit kutusu kdr beyaz peynir

şimdide çayımı içiyorum

snr da ev temizlemeyi dususnuyorum bugun..... akşam 2 makina çamaşır yıkadım katlanacak ve utulencek snr evi supur yatakları topla tozu al yerleri sil.. birde yemek akşama pırasa yapmayı dusunuyorum .... tuvalet ve banyoda yıkanacak ama onları ya gece yatarken yaparım yada yarın bakalım artık

şimdilik bu kdr ben kaçar

ii akşamlar.......

işlerimi bitirdim yemeğimi yedim bir tane kuru inciri cevizle doldurup netin başına gectim 8 de bisiklet.....

akşam yemekte

pırasa yemeği

kıyma kavurması 3 lokma ekmekle yedim

turşu...... vişne hoşafının taneleri 2 yemek kaşığı kdr.......

saat 8 de 1 saat bisiklet ama yarın tartı gunu ve yine aynı kilodayım :2: :2: :2:

sevgili gunluk......

bugun karbonatın faydalarını öğrendim kimi yerde 2-3 tatlı kaşığı yazıodu ama ben 1 lt ye 1 çay kaşığı ama dolu dolu değil tuketmeyi dusunuyorum.... kilo vermeye yardımcıymış bakalım yarın eczaneden alıcam .....

sabah aç karnına ve gece yatarken olarak 2 kere tuketeyim diorum arada da yani gun boyu tarçınlı veya limonlu su tuketirim....

bakalım bir de bunu deneyelim nası olcak............

gunaydın

sabah 8 de kalktım 9.00 da pazraa çıktım 10 da geldim ve kahvaltı

2 tereyağlı yumurta

1.5 kibrit kutusu kdr peynir

7-8 tane zeytin

4 lokma ekmeği çilek receline bandım :26: :26:

akşamada pırasa yemeği var yanına bol salata yapmayı dusunuyorum bakalım.....

bu haftaki kilo bildirimimi yapıorum

rumuz: gmzz_z
baş.tarihi: 7 ekim 2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:75 kg
bu hafta kilo:75 kg
fark:0
yüzde: 0
toplam fark: 4 kg
beden:42-44
spor: gunluk 1 saat eliptik bisiklet

bu hafta da aynı yani :2: :2: yarın protein diyetine başlıoyrum umarım işe yarar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…