'''''''bu 20 kilo gidecek..... gidecek.....'''''''

sevgili gunluk

sabah 8 de kalktım

11.30 da kahvaltı

2 dilim kepekli ekmek tereyağlı recelli :26: :26:

1 kibrit kutusu kdr peynir

1 muz

bugun ineklerin oraya gittik saat 12 de.... oraları toparladım eşime yardım ettim saat 5 de sucuk mangal yaptık çeyrek ekmekle sucuk yedim :26: :26:

proteine bu hafta başlamadım çnk hafta içi adet adet olmam gerek artı pazartesi ve salı 2 gun misafirlerim var ve aşure pişiricem hepsi bir olunca bu haftaya değil adetim bitince başlamaya karar verdim...

8 de 1saat bisiklet..... bugunumde böleydi yani kısaca

sevgili gunluk ben geldim ama kısa sureliğine ....

kısaca yaptıklarımı yazıcam 1-2 gun daha giremeyebilirim :26: :26:

pazar gunu sabahtan akşama kdr evi temizledim anam ağladı evi komple dip bucak cam balkon banyo tuvalet v.s heryer halloldu... pazartesi öğlene kdr pasta börekler pişti öğleden snr misafirlerim geldi bulaşık makinam bozuldu bulaşık yıkamaktan gına geldi.... pazartesi akşamda aşureliklerimi hazırladım dun de butun gun aşure ile uğraştım koca bi kazan aşure yaptım 20-25 kilo vardı sanırım ilk defa yalnız yaptım ama kıvamı şekeri çok guzeldi..... en azından ben beğendim yiyenlerde aferin dedi akrabaları davet etmiştim aşure pasta börek çörek v.s. v.s. kısaca bu hafta çok dağıldım

bu arada adet oldum bu sabahta belim karnım ölücem ağrıdan

yarında kayınvalidem de aşure yapıcaz dağıtıcaz görümcem gelcek kısaca bu hafta diyet yok pazartesi duzene sokucam kendimi tkr inş yani...... şimdilik ben kaçar

ii akşamlar

çok kaçamaklı bir haftadan snr döndüm... bu sabah protein diyetine başladım.... 1 haftalık protein diyetinden snr karataya devam ama kötü bi haberim var 1kilo almışım bu hafta 76 yım yani şuan :26: :26: :26:....

sabah kahvaltım 9 da kalkış

10 da kahvaltı ( kahvaltıdan önce 1 su bardağı karbonatlı su 15-20 dk snr da yarım lt ılık suya biraz limon damlatıp içtim )

1 dilim kızarmış kepekli ekmek

1 kibrit kutusu kdr peynir

1 tane haşlanmış yumurta

1 kupa çay

1 de öğlen yemeği .......

1 dilim kızarmış ekmek

1 tane haşlanmış yumurta

4 tane limonlu kifli kepekli biskuvi

1 kupa yeşilçay

akşam da biftek ızgara die dusunuyorum bakalım...
şimdilik ben kaçar

sevgili gunluğum

akşam yemekte

3 tane ızgara biftek

yarım lt su içtim yemekten önce

bugun gusel gecti çok zor değildi ama akşam komşu aşure getirmiş 1 saat önce yarım kase aşure yedim... snr 45 dk bisiklete bindim ...... öle yani

sevgili gunluğum

sabah 8 de kalktım 9 dan 9.30 a kdr önce 1 bardak karbonatlı su daha snr yarım lt limonlu su içtim 10 da kahvaltı

1 haşlama ymurta

2 kibrit kutusu kdr peynir

kupayla açık çay

1 de öğlen yemeği yedim

akşamdan kalan 3 biftek

1 kepçe çorba

1 dilim kepekli ekmek

akşamda tavuk göğsü alıp haşlamayı dusunuyorum bakalım....

dun kolay gecti zorlanmadım hiç ama akşam aşure getirdi komşu ondan yedim yarım kase kdr :26: :26: çöpe atıcaktım ama kıyamadım her zaman pişmeyen bişi sonuçta

snr da 45 dk bisiklete bindim veeeee sabah tartıya çıktım 75.5 tu kilom süperrrr..... inş böle devam eder..........

sevgili gunluk ....

bu gun biraz gec uyandım daha mı iyi bilmiorum ama 10.30 da kalkış..........

11.30 a kdr yarım lt karbonatlı su yarım lt de normal su içtim

saat 12 de kahvaltı

2 yumurta haşlanmış

2 kibrit kutusu kdr peynir

akşam 5 de yemek

2 tane tavuk butu haşlanmış

kahvaltı ile akşam yemeği arasında 1lt su içtim

şimdide 1 tane kuçuk elma yiyorum......

8 de 1 saat bisiklet .............

yatmadan 1 bardak sıcak sut normalde ballı içmeye severim ama 3gundur sade içiyorum alıştım sanırım .......

bu arada bu sabah 75 tim umarım böle devam eder artık yerimde saymak istemiorum

mrb gunluk...

sabah 9.30 da kalktım 11 de kahvaltı yaptım 11 e kdr 1 lt su içtim.....

kahvaltım

sabah 2 kibrit kutusu kdr peynir

1.5 yumurta haşlanmış

1 kupa açık çay....

saat 2.30 da öğlen yemeği

2 tane haşlanmış but

akşam saat 5 de de akşam yemeği

3 tane tavuk butu haşlanmış

2 tane salatalık turşusu

2 dilim kdr normal ekmek :26: :26: :26: (canım çok çeti dayanamadım)

hmmm birde sütlü çikolatalardan 2 parça yedim :26: :26:

saat 8 de 1 saat bisiklet........

benden bu kdr bu gunluk biraz cıssları olan bi gun oldu ama ne yapayım işte hiç tatlı çikolata yemeden de olmazki.......

mrb gunluğum ben geldim......

bu haftada kilom aynı tartım bozukta hep 75 mi gösterio die dusunmeye başladım artık ne yapsam 75 teyim hep. :26: biraz canımı sıkıor buda....

bugun çok uyuşuğum hava kapalı ruzgar yağmur benimde pek iştahım yok sabah kahvaltım 2si birarada

öğlen yemeğim yeşil çay ve eti form kepekli limonlu biskuvi yedim akşama ne yerim bilmiorum öle yani...

ben snr yine yazarım şimdilik kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…