bu ablayla görüsmek istemedigimi nasil belli ederim?

sizi biraz sinirli gördüm..
Neden bize soruyorsun? vs tarzında yükleniyorsunuz sürekli..
kız konu açmış belli ki yaşı ufak fikir istiyor..ne var bunda?

Yani bu olayı burda niye yazdın, o kıza ayıp ettin olayına girerseniz, KK da kocasını anasını kayınvalidesini komşusunu kuzenini eltisini patronu vs vs vs vvs vs vs vs vs vs anlatan yüzlerce konuyu eleştirmeniz lazım..

biraz sakin olun bence

cok halklisiniz. katiliyorum

hayır bu kadını seninle nasıl bir ortak noktası ollabilir ki
ne diye çağırı onu anlamadım

Son düzenleme:
ya her size ters gelen olayı çağdaşlığa(!) bağlıyorsunuz ya şaşırıyorum hakkaten.şimdi bu kadın başkası için kocasını terketti diye namussuz,o....u mu oluyor? size baskı uygulayıp kötü yola mı itiyor.demek ki kocasıyla mutlu değildi,ayrılmış.bundan sonrası için kadın yıllarca kötü kadın muamelesi mi görmeli.herkes zaten püri pak.kimse hata yapmıyor.aferin bu kafayla devam edin.
ama insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş bunu da unutmayın!

Kocasıyla mutlu değildi ayrıldı diye birsey yok.

Bir adam eşini ve çocugunu ilk sevgilisi için terketse gebertmiştik onu ama bu kadını göklere çıkaracagız az kaldı.

Kadın evliyken ve çocugu varken ilk sevgilisiyle eşini aldatıyor ve ayrılıyor. Aldattıgı için ayrılıyor mutsuz oldugundan degil belki eşini hiç sevmedi bilemeyiz ama evli ve cocuklu bir kadının ve erkegin yapmaması gereken birsey bu.

Kötü kadın, kötü kadın olmasa önce eşinden ayrılır sonra eski sevgiliyse birlikte olurdu. Eski sevgilisi de ölmüyormuş onun için demek ki yalnız bıraktıgına göre.

Bu kadının bir işi var mı. Rahat yaşamak için ailesinden ayrı yaşıyormuş. Bir işi yoksa geçimini nasıl saglıyor???? Benim aklıma bir sürü soru işareti gelirdi.

Erkek aldattı mı çok kötü kadın aldattı mı yazık.... Yok öyle yağma.

Bir kadın dul kalabilir, eşinden bir şikayeti vardır ayrılmıştır, eşi vefat etmiştir anlaşamamıştır. Ama eşini aldatıp hele birde ortada cocugu varsa bu bence diğer kadınlarla aynı kefeye konmamalıdır. O zaman onlara hakaret etmiş olunur.
Bu tip kadınlardan herkes korkar.

Son düzenleme:
zaten herseferinde red ediyorum biseyler uyduruyorum ama birakmiyo bi türlü

aynen ablacim onu demek istiyorum.. bana aldigi ic camasirlarini gösteriyor sence sevgilim bunlari begenirmi diye.. cok ayip seyler bence bilmiyorum.

canım madem tavırlarından anlamadı o zaman açıkca söyleyeceksin..
X abla annem izin vermiyor biraz sıkı bazı konularda kusurabakma, beni çağırma artık..ok? diycen başka yolu yok.

Haaa o zamanda olmazsa annen girsin araya madem ne diyim..

canım madem tavırlarından anlamadı o zaman açıkca söyleyeceksin..
X abla annem izin vermiyor biraz sıkı bazı konularda kusurabakma, beni çağırma artık..ok? diycen başka yolu yok.

Haaa o zamanda olmazsa annen girsin araya madem ne diyim..

tekrar cagiracak olursa artik öyle diyecegim. annem izin vermiyor diycem..

bencede anne girsin araya baktın senin demenle olmuyor annen: yok kızımın işi var bana yardım edecek kızım başka zamana belki gönderirim diyebilir
açıkçası benim annemde kızardı :20:
birde derler ya hani arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye belki o nedenle annen kızıyordur milletin ağzı torba değil ki büzesin hemen karalama kampanyasına girerler kimse kızına laf gelsin istemez aynı şekilde sende durumdan rahatsızsın benim arkadaşlarımla bile aşırı muhabbetim olduğu halde öyle kimse demez iç çamaşırım güzel mi falan die ki bu eşi için değil eşini terk ettiği sevgilisi için soruyor bunu birde bende hoşlanmazdım açıkçası bana bu tür muhabetler yapsa birisi
sen annene söyle seni arar çağırısa annen cevap versin

Kocasıyla mutlu değildi ayrıldı diye birsey yok.

Bir adam eşini ve çocugunu ilk sevgilisi için terketse gebertmiştik onu ama bu kadını göklere çıkaracagız az kaldı.

Kadın evliyken ve çocugu varken ilk sevgilisiyle eşini aldatıyor ve ayrılıyor. Aldattıgı için ayrılıyor mutsuz oldugundan degil belki eşini hiç sevmedi bilemeyiz ama evli ve cocuklu bir kadının ve erkegin yapmaması gereken birsey bu.

Kötü kadın, kötü kadın olmasa önce eşinden ayrılır sonra eski sevgiliyse birlikte olurdu. Eski sevgilisi de ölmüyormuş onun için demek ki yalnız bıraktıgına göre.

Bu kadının bir işi var mı. Rahat yaşamak için ailesinden ayrı yaşıyormuş. Bir işi yoksa geçimini nasıl saglıyor???? Benim aklıma bir sürü soru işareti gelirdi.

Erkek aldattı mı çok kötü kadın aldattı mı yazık.... Yok öyle yağma.

Bir kadın dul kalabilir, eşinden bir şikayeti vardır ayrılmıştır, eşi vefat etmiştir anlaşamamıştır. Ama eşini aldatıp hele birde ortada cocugu varsa bu bence diğer kadınlarla aynı kefeye konmamalıdır. O zaman onlara hakaret etmiş olunur.
Bu tip kadınlardan herkes korkar.

aynen abla, ben zaten insanlari hemen kötü diye yadirgamam, ama bunun iyi biri olmadigini biliyorum.. evet calismiyor. cocugunada bakmiyor. annesi bakiyor cocuguna. kendisi yapa yalniz yasiyor evinde..

bencede anne girsin araya baktın senin demenle olmuyor annen: yok kızımın işi var bana yardım edecek kızım başka zamana belki gönderirim diyebilir
açıkçası benim annemde kızardı :20:
birde derler ya hani arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye belki o nedenle annen kızıyordur milletin ağzı torba değil ki büzesin hemen karalama kampanyasına girerler kimse kızına laf gelsin istemez aynı şekilde sende durumdan rahatsızsın benim arkadaşlarımla bile aşırı muhabbetim olduğu halde öyle kimse demez iç çamaşırım güzel mi falan die ki bu eşi için değil eşini terk ettiği sevgilisi için soruyor bunu birde bende hoşlanmazdım açıkçası bana bu tür muhabetler yapsa birisi
sen annene söyle seni arar çağırısa annen cevap versin

bende kimseyle bu muhabbetlere giremem. konusmayi da sevmem asiri rahatsiz oldum. bana gösterdi resmen, sevgilimin yanina gidicem iki hafta sonra dedi, sence bunlar güzelmi dedi, falan filan böyle namahrem konular yani. benim yasim da daha 19. onun yasadiklarini yasamamis birine böyle seyler sormak iyi degil. yanlis yani. hani bende evli olsam hadi beeeeelki sorar insan..

KK artık çoğu kişli için stres topu olmuş...

Kadın sana gel dedikçe bahanelerini sırala...1 2 3 derken azaltır oda.İstemiyorsan gitmezsin...Ha olmadı annem izin vermiyor de kapat konuyu...

Birkaç arkadaş adam terkedip gitse çıldırırdık, kadına tapşin tutuyoruz demiş.
Sonuna kadar haklı..

Konu sahibi arkadaşım..
Kimsenin karısını bırakması, kocasını boşaması, kaynına varıp eltisiyle kaçması kimseyi ilgilendirmez..
Fakat bunun adı ön yargı değil, özel hayata saygıdır..
Ne var yani, boşadıysa boşadı buna saygı duymak ön yargılı olmamak değildir, boşadıysa boşadı, bize ne..

Ama sen ona abla diyorsun, herhalde yaşın ufak..
Ortak ilgi alanlarınız var mı? Zahir yok.
Hatunun tarzı belli, alakan var mı? Yok..

Seni aradığında 1-2 kere reddet 9lemez zaten.
Ama kadını kırma.
Annem kızıyor deme, sadece bahane uydurduğun anlaşılsın.. :)

Beni kimsenin özel hayati ilgilendirmez tabiki. kiz istedigini yapabilir, yetiskin sonucta. benim size kocasindan bosandigini filan anlatmam, sadece neden görüsmek istemedigimi anlamaniz icin di. onu yadirgamak icin degil di. yadirgamasamda dogru bulmuyorum yani bunu söylüyorum. buda benim secimim, benide kimse yadirgamasin lütfen.

Kadının durumu hakkında yorum yapmayacağım. Yadırgadığımız şeylerin arkasında neler var kimbilir. Arkadaş seçerken boşanmış, boşanmamış gibi saçma ayrımlar yapmam. Başka şeylere bakarım, sonuçta arkadaşlıklar da evlilik gibi, aşk gibi anafikri "davul bile dengi dengine" bence. Kafa yapısı, bakış açısı, uyum çok önemli.
Benim durumu, yani kadının konu sahibiyle arkadaşlık etmek istemesini yadırgamam bu yüzden oldu. Yaş farkından bile değil de, ne bileyim işte yaşam tarzı farkından doğan bir "denksizlik" var ortada. O yüzden kıza da annesine de hak verdim ne diyeyim.
minikkelebek1 bahaneler üreterek nereye kadar kaçarsın onu bilmiyorum. Açıkça söylersen nasıl bir tepki görürsün onu da bilmiyorum. Annen madem bu kadar müdahil senin hayatına, çıksın o söylesin bence. Bir yolunu bulup...

Beni kimsenin özel hayati ilgilendirmez tabiki. kiz istedigini yapabilir, yetiskin sonucta. benim size kocasindan bosandigini filan anlatmam, sadece neden görüsmek istemedigimi anlamaniz icin di. onu yadirgamak icin degil di. yadirgamasamda dogru bulmuyorum yani bunu söylüyorum. buda benim secimim, benide kimse yadirgamasin lütfen.

Öyleyse, "kocasından boşandığı için görüşmek istemiyorum" gibi bir şey söylemiş oluyorsun. Bir yandan da, "boşanmasını yadırgamıyorum" diyorsun. En başta boşanma konusunu açmayıp "bana iç çamaşırlarını gösteriyor, sevgilisiyle mahremini açıyor, ağzı da çok bozuk" falan deseydin, buradaki arkadaşlar seni yadırgamazdı. Sonuçta burası açık bir forum, herkes düşüncesini yazıyor. Yadırgasak da yadırgamasak da sen busun, o kadın da kendisi ve burda düşüncesini yazan herkes kendini ifade ediyor. Kimsenin kimseyi yadırgamadığı bir dünya maalesef mümkün değil :34:

bana önyargili diyorsunuz ama asil önyargili sizlersiniz! Ben emin olmasam zaten böyle bir konu acmazdim. Ben onun bunun lafinla hareket etmiyorum ayrica. Kiz bunu bana kendi agziyla anlatti. Eski sevgilim icin bosandim kocamdan dedi. Böyle bi hareket bana göre cok yanlis. O yüzden görüsmek istemiyorum.
en azından o evliliği sürdürmemesi doğru bir davranış olmuş . Evli olupta iki tarafı idare edip evliliği devam ettiren erkek ve kadın çok günümüzde .

eger ben sandiginiz gibi kötü niyetli bi kiz olsaydim, ozaman ona gider sen böylesin sen söylesin sen kötüsün bidaha görüsmek istemiyorum senle derdim yüzüne degilmi? benim istegim onu da bu hayatindan dolayi daha fazla üzmeden, suclamadan görüsmek istemedigimi söylemekti. haala sert tepkilerde bulunanlara da diyecek lafim yok

Şu kk kadınlarını anlayamıyorum.
Eğer aynı şeyi bir adam yapsa, yani karısını başka biri için terketse olmadık hakaretler edilir, ama kadın yapınca önyargılı olmayın, tercihleri için yadırgamayın vs vs denir.
Neden erkekler yapınca günah keçisi oluyor da kadın yapınca illa bir sebep aranıyor.
Erkek terkettiği zaman da bir sebep olduğunu düşünmek lazım o zaman.
valla güzel söylemişsin.bence böyle biri de düzgün biri değildir.genç bir kızın da onunla oturup kalkması,arkadaşlık etmesi uygun mu sizce.tabiki boşandığı için değil.ama bu kızın arkadaşı daha kendine göre biri olmalı.
çağırdığında bahane uydur belli bir süre sonra o da çağırmamaya başlar artık zaten

Son düzenleme:
Adınızın kötüye çıkmasını istemiyorsanız görüşmezsiniz. Benim yaşıtım değilsiniz yada benim sizinle görüşmeme ailem kızıyor deyin.

24 çok genç bir yaş.
bu ablanın ailesi anası babası kardeşi falan yok mu.
24 yaşında bir kızı ailesi pek yalnız bırakmaz bizim toplumumuzda.
hele boşanmışsa, o yaşta yalnız yaşamasına kolay kolay izin verilmez.
ne iş yapıyor bu abla nasıl geçiniyor.

24 çok genç bir yaş.
bu ablanın ailesi anası babası kardeşi falan yok mu.
24 yaşında bir kızı ailesi pek yalnız bırakmaz bizim toplumumuzda.
hele boşanmışsa, o yaşta yalnız yaşamasına kolay kolay izin verilmez.
ne iş yapıyor bu abla nasıl geçiniyor.

insan ayırt etmeyi sevmem ama körle yatarsan şaşı kalkarsın

Bazı yorumlara ithafen yorum yapma gereği duydum.
Kadın başkasını sevmiş ve evliliğini "bitirmiş"
Ahlaksızca devam eden bir ilişki mi var ortada.
Yakında ab ye gireriz demek ne Allah aşkına?
Türkiye de her evlilik geçimsizlikten mi bitiyor
Kadın yapmış bir şey arkasında durmuş gitmiş boşanmış
Tüü rezil mi demeliydik?

Konu sahibi ilk başta bu bayan evlenmiş boşanmış annem benim görüşmemi istemiyor dedi.
Diğer ayrıntıları söyleseydi belki de tepki vermeyip destek olurduk

Her boşanan dışlanacaksa bu toplumda işimiz var
Aldatan erkek/kadın onurlu olsun gitsin boşansın diyende yine sizsiniz hatırlarım...

Back
X