Adam size ağzıyla patolojik kıskançlık var bende demiş. Patolojik kelimesinin anlamını siz benden daha iyi bilirsiniz diye düşünüyorum. Sizce normal mi bu tavırları? Bence koşarak uzaklaşın. Saçınızı boyatmanzıla aile tanışmasının falan nasıl bi alakasını kurmuş. Mesleğe evli başlasanız veya bekar başlasanız ne fark var… adam bana hiç sağlıklı gelmedi.Çok teşekkür ederim
O zaman daha detaylı anlatabilirim sanırım ben intörnken tanıştık kendisi de asistan .
İlk konuştuğumuz zamanlar nasıl olduysa çok tanışmak istiyen oldu benimle o da hepsine şahit oldu. Bu durumun kendisinde patolojik bir kıskançlığa yok açtığını söylüyor kaybetme korkumdan böyle yapıyorum elimde değil de dedi ama çok yargılıyor beni gerçekten nefes alamıyorum artık. Ben asistanlıgımı İstanbulda yapmak istiyordum bu yaşlara tekrar gelemeyeceğim ama bilmiyorum böyle de olunca sıkıştım kaldım
Dediği cümle aynen şu: haziranda 1 hafta boşluğum var haftasonu onda da şaçımı boyatıcam çekimler olduğu için dip boyası yaptrmam gerekiyor dedim. Ailelerin tanışması öı önemli saçını boyatman mı diye sitem etti bana. Çok üzüldüm gerçektenAdam size ağzıyla patolojik kıskançlık var bende demiş. Patolojik kelimesinin anlamını siz benden daha iyi bilirsiniz diye düşünüyorum. Sizce normal mi bu tavırları? Bence koşarak uzaklaşın. Saçınızı boyatmanzıla aile tanışmasının falan nasıl bi alakasını kurmuş. Mesleğe evli başlasanız veya bekar başlasanız ne fark var… adam bana hiç sağlıklı gelmedi.
Adam sizi manipüle ediyo bence. Sitem falan değil onun derdi, kıskançlık. Kendisi de ağzındaki baklayı çıkarmış zaten. Açık açık patolojik kıskancım demiş. Buram buram tuhaflık kokuyo davranışları. Bence yol yakınken dönün.Dediği cümle aynen şu: haziranda 1 hafta boşluğum var haftasonu onda da şaçımı boyatıcam çekimler olduğu için dip boyası yaptrmam gerekiyor dedim. Ailelerin tanışması öı önemli saçını boyatman mı diye sitem etti bana. Çok üzüldüm gerçekten
Ailene yük olmazsın. Koca evinde ders çalışılması, sınava hazırlanması zor olur. Annenin evi dururken kendini evlilik sorumluluğuna sokmanı tavsiye etmem. Önceden konuşulduğu gibi güllük gülistanlık olmuyor o işler. Kazanılacak ne kadar sınav varsa kazan, mesleğe başla, önce gönlünce paranı harca sonra evlen. İnşallah hakkında hayırlısı olsun.Müstafi kalıp evde ders çalışırsam evlenmem mantıklı olmaz diyorum onu da kabul etmiyor ben sana bakarım sen istediğin kadar ders çalış evde diyor ama ben bütün gün onun evden gelmesini bekleyerek 4 duvar arasında ders mi çalışicam? Ayrıca aileme bile yük olmak istemiyorum sana hiç olmaz dediğim halde ısrar bu şekilde
Dediği cümle aynen şu: haziranda 1 hafta boşluğum var haftasonu onda da şaçımı boyatıcam çekimler olduğu için dip boyası yaptrmam gerekiyor dedim. Ailelerin tanışması öı önemli saçını boyatman mı diye sitem etti bana. Çok üzüldüm gerçekten
Çok pişmanım ben de maaşımı gönlümce harcayamadan hemen evlilik sorumluluğuna girdiğim için. Bize hep sakın meslek sahibi olmadan evlenme derlerdi eksik söylüyorlarmış meslek sahibi olunmalı sonra 1 sene çalışıp öyle evlenilmeli bence.Mühendisim, evlendim 2 hafta sonra atandım, Şimdiki aklım olsa hiç evlenmem öyle söyleyeyim. Olabildiğince geciktir
Ben de eklemek istiyorum, öğretmenim, atandıktan 1 sene sonra evlendim. Şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim, yiyip içip gezer tozardım…Mühendisim, evlendim 2 hafta sonra atandım, Şimdiki aklım olsa hiç evlenmem öyle söyleyeyim. Olabildiğince geciktir
Anlamadım gerçekten seviyor Ben onun hevesini kursağında mı bıraktımGerçekten seven insan, karşısındakinin hevesini anlar, kursağında bırakmaz. Bence siz de bu soruyu sorduğunuza göre size de mantıklı gelmiyor alel acele ona uygun davranmak :) isteseydiniz zaten sormazdınız bile. Ayrıca bir insan kıskanç olsa bile bunu karşısındaki darlayıp, onu kısıtlayarak rahatlatmamalı. Ben de sizin karşınızdaki insanı kendinizden feragat etmeyi düşünecek denli iyi niyetle düşünmenize üzüldüm. Kısaca bir arkadaşımın direkt başından geçen evliliği anlatayım. Onu çok seven doktor bir bey vardı, onun da kafası karışıktı, karşısındaki insan çok ısrarcı ve oldu bittiye getirmek istiyordu ve çok da seviyordu. Arkadaşım marmara bölgesinde yaşamak ve çalışmak istiyordu, karşısındaki insan güneydoğuda yaşıyor ve çalışıyordu. Adam her şeyi kabul etti, hızlıca evlendiler. Sonra aynı adam kabul ettiği her şeyi reddetti, kızı ailesinin istediği biçimde yaşamaya itti, kızın başka yerde çalışmasına karşı çıktı, sırf evden gitmesin diye çocuk istiyorum baskısı yaptı ve boşandılar.
Balık gerçekten baştan kokar, eğer bir ilişkinin %99,9 'u içinize sinmiyorsa, evlilik bence çok riskli <3 %0.01 de herkeste olan hatalar diyelim :)
Hayırrr sizin yapmak istediğiniz şeyler için kısasa giriyor o sizin hevesinizi kursağında bırakıyor gibi geldiAnlamadım gerçekten seviyor Ben onun hevesini kursağında mı bıraktım
Aman diyim kariyerinizi evlilik için acele eden biri yüzünden iyide olsa sadıkta olsa yazık etmeyin. Kuzenimin eşi de acele ettirdi tripler attı bağırdı kızdı evlendiler e hemen çocuk oldu derken psikoloji bozuldu kızın adama bakıyorum keyfi yerinde. Yanlış anlamayın sizinde böyle olacak demiyorum ama gerçekten seven değer veren bekler güveniyorsa işinize adapte olup bir düzen kurasıya bi zahmet beklesin.Merhaba kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum.
Çalkantılı geçen 3 yıllık ilişkimden sonra daha makul, meslektaş olduğum birisiyle tanıştım. Bana karşı her zaman çok kibar ve anlayışlı oldu ama iş evliliğe gelince işim rengi biraz değişiyor. İkimiz de doktoruz benim 1 ayım kaldı mezuniyetime atama vs işleri Eylülün ortasında iş başı yapacağım. Onun da meslekte 3. Yılı.
Benim önümde belirsizlikler var müstafi kalıp Tus mu çalışmalıyım yoksa pratisyen olarak iş hayatına atılmalı mıyım hangi şehir yazmalıyım vs gibi onun olduğu şehir ve ailemin olduğu yer 3 saat uzaklıkta. Gibi belirsizlikler içindeyim o ise hemen 4 ay içinde evlenmek istiyor benim mesleğe evli olarak başlamamı istiyor. Ben de bunları anlattığımda sen evlenmek istemiyorsun, evlilikten korkuyorsun gönülsüzsün gibi ithamlarda bulunuyor. Bunun dışında çok sadık anlayışlı ailesi de iyi bir aile.
Neden böyle yapıyor evlenmek için mi evleniyor acaba diye düşünüyorum kafam çok karışık
Eger ayri ayri masrafiniz Cok olacaksa, esinin Sana destek olacagini dusunuyorsan, ailesi makul insanlarsa o zaman evlen derim. Belki ailenin yaninda oldugundan bile daha rahat ders calisirsin. Ama yardim etmeyen birisi ise, ailesi senden “gelinlik” bekleyecekse o zaman dikkat et derim. Bir de doktor erkek anneleri biraz Gorgusuz olabiliyor, normal turk erkegi bile annesinin pasasi modunda iken bi de doktor olunca iyice sacmalayabiliyorlarMerhaba kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum.
Çalkantılı geçen 3 yıllık ilişkimden sonra daha makul, meslektaş olduğum birisiyle tanıştım. Bana karşı her zaman çok kibar ve anlayışlı oldu ama iş evliliğe gelince işim rengi biraz değişiyor. İkimiz de doktoruz benim 1 ayım kaldı mezuniyetime atama vs işleri Eylülün ortasında iş başı yapacağım. Onun da meslekte 3. Yılı.
Benim önümde belirsizlikler var müstafi kalıp Tus mu çalışmalıyım yoksa pratisyen olarak iş hayatına atılmalı mıyım hangi şehir yazmalıyım vs gibi onun olduğu şehir ve ailemin olduğu yer 3 saat uzaklıkta. Gibi belirsizlikler içindeyim o ise hemen 4 ay içinde evlenmek istiyor benim mesleğe evli olarak başlamamı istiyor. Ben de bunları anlattığımda sen evlenmek istemiyorsun, evlilikten korkuyorsun gönülsüzsün gibi ithamlarda bulunuyor. Bunun dışında çok sadık anlayışlı ailesi de iyi bir aile.
Neden böyle yapıyor evlenmek için mi evleniyor acaba diye düşünüyorum kafam çok karışık
Doktor kadinlar genelde Cok ezilmiyor calismasa bile, illa ki calisacak gozuyle bakiyor herkesTus la ilgili birşey diyemem. Ancak aktif olarak çalışma hayatına girmeden, mesleğe başlamadan evlenmeyin derim. Şu an bölümden mezun oluyorsunuz. Öncelikle çalışmaya başlayın , görüştüğünüz insanı bir de çalışma hayatınızda tanıyın.
Pırıl pırıl bir genç hanimsiniz,karşınızdaki beyin "elinde olmadan "farklı konularda da uzmeyeceginin bir garantisi yok,önce kendinizi dusunun lutfenÇok teşekkür ederim
O zaman daha detaylı anlatabilirim sanırım ben intörnken tanıştık kendisi de asistan .
İlk konuştuğumuz zamanlar nasıl olduysa çok tanışmak istiyen oldu benimle o da hepsine şahit oldu. Bu durumun kendisinde patolojik bir kıskançlığa yok açtığını söylüyor kaybetme korkumdan böyle yapıyorum elimde değil de dedi ama çok yargılıyor beni gerçekten nefes alamıyorum artık. Ben asistanlıgımı İstanbulda yapmak istiyordum bu yaşlara tekrar gelemeyeceğim ama bilmiyorum böyle de olunca sıkıştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?