Bu Acı Beni Öldürecek

dreams_97

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
56
11
3
28
Siteye yeni kayitoldum iki ay sonra 21 yaşına giriyorum.Sorunum su ki yapım gereği herşeyi çok dert edinirum çok iyi yürekli merhametli bi insanım bunun getirileruni çok yaşadım hayatim boyunca hep ezildim dislanildim insan yerine konmadim.13 yaşından beri depresyondayim fakat lise yıllarımda bu daha da siddetlendi bu yıl üniversiteye başladım bolumumde iyi fakat yaşadığım sehiri hiç sevemedim alışamadım sadece 1 arkadaşım oldu o da okulu donduruyor .Tatilimi uzattım evde ne yapcagimi düşünüyorum fakat kendimi ne Bi mesleğe bölüme ait hissediyorum dondurup gelecek yıl başka uni tercih ederim ama yaşım zaten büyük uniye çok geç başladım ne yapcagimi şaşırdım ailemde sürekli sen amcanın kopyasının yakın da delirecen hiç arkadaşın da yok gecimsizsin diyorlar ailede şizofreni var ikiamcam ve halamda var bende panik bozukluğu var efexor ve de uyku ilacı kullanıyorum fakat ilaçlar ise yaramıyor gibi hiç bişey beni heyecanlandırmıyor bi an mutluysam ikinci an mutsuzum ruh halim değişiyor sürekli eskiden makyaj ve kıyafete bayilirdim fakat su an içimden makyaj da yapmak gelmiyor delirecek gibi oluyorum moralim cok çok bozuk arkadaşla r siz ne diyorsunuz.hiç arkadaşım yok iyi niyetli biriyim ama kimse bana yanaşmaz ozguvenim hiç yok mesala yurtta okulda kızlara hep ben yanasirim dostluk kurmak sosyal olmak istedim çarşıya gidince bana da haber verin de dedim fakat kimse beni yanında istemedi şunu da ekliyim ruh halim sürekli değişiyor içimden bişey yapmak gelmiyor ya kendimi çok da yorgun hissediyorum bu yüzden intihar hep aklımdan geçiyor ama ahiret inancım var:(

Sebepsiz böyle insanları anlayamıyorum. Derdin ne ? Şükret haline,yerinde olmak isteyen kaç kişi var kimbilir..

Youtube da birçok psikoloji kanalı var . Özellikle Beyhan Budak beyi takip etmeni tavsiye ederim . Mesela bugün aç bütün videolarını not alarak yavaş yavaş izle . İnan iyi gelecek . Daha ileri taşımak istersende bu işte iyi olanlarla görüş . Malesef burada birçok soruna çözüm bulunamıyor . Yorum yapmak için yorum yapılıyor genelde .

Youtube da birçok psikoloji kanalı var . Özellikle Beyhan Budak beyi takip etmeni tavsiye ederim . Mesela bugün aç bütün videolarını not alarak yavaş yavaş izle . İnan iyi gelecek . Daha ileri taşımak istersende bu işte iyi olanlarla görüş . Malesef burada birçok soruna çözüm bulunamıyor . Yorum yapmak için yorum yapılıyor genelde .
O kadar doğru yazmışsınız ki teşekkür ederim bi önceki arkadaşın yorumu beni daha da üzdü bugün dediğiniz videolari izleyeceğim

Yazık.. üzülüyorum böyle gençlere. Bu yaşta cıvıl cıvıl kıpır kıpır olman lazım. Belkide rahat batıyordur,nedersin ?
Hii rahat batıyor neyse aşağıda bi abla cevabı bizi verdi yorum k için yazmayin

Bosta kaldigin her an kitap oku.
Sacma sapan düsünmeyi birakirsin. Elle tutulur bir derdinde yok, sagligin da yerinde ailen hayatta okul okuyorsun .

Senin o begenmedigin kiymet bilmedigin hayat kimbilir kac kisinin hayali?

Edemiyorum ki canım çok sıkılıyor ruhum hasta
O zaman doktorunu ve ilacını değiştir ..

Canın sıkılıyo diye kendi fişini mi çekeceksin ? Ailen yok mu senin ? Kendini öldürünce onlar ne olacak ? Sadece kendini düşünme .. git doğru dürüst bir tedavi al ,hayatın tadını çıkar ..ikinci bir şansın asla olmayacak ..

Siteye yeni kayitoldum iki ay sonra 21 yaşına giriyorum.Sorunum su ki yapım gereği herşeyi çok dert edinirum çok iyi yürekli merhametli bi insanım bunun getirileruni çok yaşadım hayatim boyunca hep ezildim dislanildim insan yerine konmadim.13 yaşından beri depresyondayim fakat lise yıllarımda bu daha da siddetlendi bu yıl üniversiteye başladım bolumumde iyi fakat yaşadığım sehiri hiç sevemedim alışamadım sadece 1 arkadaşım oldu o da okulu donduruyor .Tatilimi uzattım evde ne yapcagimi düşünüyorum fakat kendimi ne Bi mesleğe bölüme ait hissediyorum dondurup gelecek yıl başka uni tercih ederim ama yaşım zaten büyük uniye çok geç başladım ne yapcagimi şaşırdım ailemde sürekli sen amcanın kopyasının yakın da delirecen hiç arkadaşın da yok gecimsizsin diyorlar ailede şizofreni var ikiamcam ve halamda var bende panik bozukluğu var efexor ve de uyku ilacı kullanıyorum fakat ilaçlar ise yaramıyor gibi hiç bişey beni heyecanlandırmıyor bi an mutluysam ikinci an mutsuzum ruh halim değişiyor sürekli eskiden makyaj ve kıyafete bayilirdim fakat su an içimden makyaj da yapmak gelmiyor delirecek gibi oluyorum moralim cok çok bozuk arkadaşla r siz ne diyorsunuz.hiç arkadaşım yok iyi niyetli biriyim ama kimse bana yanaşmaz ozguvenim hiç yok mesala yurtta okulda kızlara hep ben yanasirim dostluk kurmak sosyal olmak istedim çarşıya gidince bana da haber verin de dedim fakat kimse beni yanında istemedi şunu da ekliyim ruh halim sürekli değişiyor içimden bişey yapmak gelmiyor ya kendimi çok da yorgun hissediyorum bu yüzden intihar hep aklımdan geçiyor ama ahiret inancım var:KK43:
Uni değil üniversite. Ama üniversiteler üniversite olsaydı, talebeleri de uni yazmak yerine, göğsünü gere gere üniversite yazardı, senin de suçun yok belki. Artık uni olmuşlar demek :işsiz:

Her şeyin başı insanlari takmamak.

Ailende bir hastalik var diye sen hasta olmak zorunda degilsin.
Benim teyzem ve iki yeğenim şizofren ama ben turp gibiyim. Bir depresyon bile geciremedim daha.
Boş vakitlerinde kendinle uğraşma... yani beyninle uğraşma. Düşündükçe bo** sararsin.
Simdilik bol bol spor yap. Yazil bir fitnes kursuna ve intagramdan filan fitnesci kizlari takibe al... kendini bu konuya odakla.
Sen hasta değilsin sadece düşünme yapın değişik. Bunu kabullen ve kendini olduğun gibi sevmeyi öğren

Daha çok gençsin ve hastalığın var. Ne güzel bak tedavi oluyorsun. Hep pozitif olmaya çalış. Toplumsal soğukluk her yerde var artık maalesef. İnsanlar havalı arkadaş, kendisine yararı dokunacak dost istiyor. İnsanları boş ver. Seni aşağı çekecek her tür düşünceden uzak dur. Okulunu bitir. İş hayatı daha güzel olacak de. Kimseye Hakkı'nda kötü konuşmalarına izin verme. Sen de onlara karşılık ver ki sussunlar. Herkesin bir açığı vardır. Cimridir, dağınıktır. Sen de cimrisin de mesela. Bazı aileler bir kişiyi günah keçisi seçerler hep ona yüklenirler. Geçmiş olsun.

Her şeyin başı insanlari takmamak.

Ailende bir hastalik var diye sen hasta olmak zorunda degilsin.
Benim teyzem ve iki yeğenim şizofren ama ben turp gibiyim. Bir depresyon bile geciremedim daha.
Boş vakitlerinde kendinle uğraşma... yani beyninle uğraşma. Düşündükçe bo** sararsin.
Simdilik bol bol spor yap. Yazil bir fitnes kursuna ve intagramdan filan fitnesci kizlari takibe al... kendini bu konuya odakla.
Sen hasta değilsin sadece düşünme yapın değişik. Bunu kabullen ve kendini olduğun gibi sevmeyi öğren
Evet çok haklısınız düşünce yapım çok değişik bunu nasıl yenebilirim?

Uni değil üniversite. Ama üniversiteler üniversite olsaydı, talebeleri de uni yazmak yerine, göğsünü gere gere üniversite yazardı, senin de suçun yok belki. Artık uni olmuşlar demek :işsiz:
Konuyu uzatmamak adına kısa yazdim

Evet çok haklısınız düşünce yapım çok değişik bunu nasıl yenebilirim?

Yenemezsin.
Benimde değişik çünkü. Senden yaşca büyüğüm ve cok çaba sarf etdim. Değişmedi. Değişmesi iyi olmazdi zaten. Bunu sonunda anladim.

Seni allah olduğun gibi yaratmış. Kim bilir neden seni bu kalbinle, beyninle, hislerinle yaratmış? Sen niye değişesin?

Olduğun gibi kal. Terapini ihmal etme ama kendine vucutsal uğraşlar bul. Bol bol spor yap. Spor yapınca vucudun mutluluk hormonu salgilicak ve ruh halin düzecek.

Amcam şizofren olabilir... ama sen değilsin. Bunu unutma.

Yenemezsin.
Benimde değişik çünkü. Senden yaşca büyüğüm ve cok çaba sarf etdim. Değişmedi. Değişmesi iyi olmazdi zaten. Bunu sonunda anladim.

Seni allah olduğun gibi yaratmış. Kim bilir neden seni bu kalbinle, beyninle, hislerinle yaratmış? Sen niye değişesin?

Olduğun gibi kal. Terapini ihmal etme ama kendine vucutsal uğraşlar bul. Bol bol spor yap. Spor yapınca vucudun mutluluk hormonu salgilicak ve ruh halin düzecek.

Amcam şizofren olabilir... ama sen değilsin. Bunu unutma.
Ya yorum için çok teşekkür ederim bakın kendimi övmek için demiyorum çok merhametli hassas biriyim birine kötü şey desem sabaha kadar uyumam en ufak şeyleri dert ettim bazen bu da beni yordu hayatımı kötü etkiledi babam hep amcamın kopyası olduğumu söylüyor diğer kardeşlerime onu yanlız bırakmayın delirmesin diyor böyle olunca çok üzülüyorum zaten psikolojim bozuk bi mutluyum bi mutsuz o oyle deyince aha delirecem diyorum daha bi huzursuz oluyorum

Back
X