- Konu Sahibi Loveliiess
-
Sayılır.Uzun bir ilişkimiydi?
Hiç geçecek gibi durmuyorÜzüle ağlaya geçecek.
Başka türlü geçmiyor ki.
Geçiyor bu hayat böyle herşeye alışıyorsun.sevgilimden ayrıldım bir anlaşmazlık yaşadık ve bitirdik. ama yüzü gözü hareketleri hiç gözümün önünden gitmiyor onu çok özlüyorum. yüreğim sıkışıyor. gece uyuyamıyorum neden böyle oldu diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum çok üzgünüm. nasıl başa çıkacağım
İlk zamanlar olur öyle.ama bazı ayrılıklar vardır zaman geçtikçe acı daha da artar.her insanın bir ruh eşi vardır kimi ömrü boyunca hiç bulamaz kimi bulur fakat kaybeder.ruh eşini bulup kaybetmek en acısıdır.
Cok klişe olacak ama hakikaten zaman herşeyin ilacısevgilimden ayrıldım bir anlaşmazlık yaşadık ve bitirdik. ama yüzü gözü hareketleri hiç gözümün önünden gitmiyor onu çok özlüyorum. yüreğim sıkışıyor. gece uyuyamıyorum neden böyle oldu diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum çok üzgünüm. nasıl başa çıkacağım
sevgilimden ayrıldım bir anlaşmazlık yaşadık ve bitirdik. ama yüzü gözü hareketleri hiç gözümün önünden gitmiyor onu çok özlüyorum. yüreğim sıkışıyor. gece uyuyamıyorum neden böyle oldu diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum çok üzgünüm. nasıl başa çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?