Bu acı hiç geçmeyecek gibi

Oyle bir geciyorki sonra ne uzulmustum be deyip guluyorsunuz hatta
Bir gün güler geçerim umarım. Şu an kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Onun umrunda bile olmamak, artık eskisi gibi olmaz uzatmayalım demesi beni mahvetti. Hiç aklımdan çıkmıyor o sözler.
 

zamanla geçiyor daha az özlüyorsun yüzü silinmeye başlıyor. ne kadar kolay diyorsun deme ilk hafta üzüntüden acillik olan biriyim
 
Kendine bir meşguliyet oluştur. Resim yap, arkadaşlarınla buluş, dua, namaz veya meditasyon, yardım derneğinde gönüllü çalışma, mandala boyama... Neyi seviyorsan, hangisi ruhuna iyi geliyorsa... Bu dönemimi yanımdaki insanlar sayesinde ve kişisel gelişim kitaplarıyla daha kolay atlatmıştım. Kimse kimse için ölmüyormuş:)
 
Geçer geçer merak etmeyin sadece biraz zaman alacak ama inanın geçecek.
Keşke..
Ayrılalı 4 gün oldu henüz. Numaramı silmemiş, son bir aydır attığım mesajlarımı silmemiş kendi gözlerimle gördüm. Bu bile umut veriyor bana. Ama kendisi çok net konusuyor asla olmaz, daha da yazma diyor.
 
Şöyle bir düşündüm de kötü yönleri yoktu. Nefret edecek bir sebep bulamıyorum çok üzgünüm.
 
Tek derdimin ayrildigim sevgilinin yarattigi ask acisinin oldugu gunleri ne cok ozledim ya :/ hayat o zamanlar ne guzeldi ne kolaydim bilememisim degerini.
 
23 yaşındayım.
Aileden birilerini kaybetmek eminim daha acıdır. Ama şükürler olsun ben öyle bir acı daha tatmadım. O yüzden bu benim yaşadığım en acı sey. Derdimi kimseye anlatamıyorum çok üzgünüm.
 
Geçiyor tabi geçerken cok acitiyor. Sonra çok daha büyük gerçek aşkı yaşıyorsun karşılıklı tabi. Aslında onun aşk bile olmadığını anlıyorsun. Kendine gülüyorsun. Yaşadığın acı bile kalmıyor aklında. Yaptığın saçmalıklar kalıyor. Ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldığımda 2 hafta yataktan çıkmayıp aglamistim. Yeme icme falan da yok. Ne salakmisim
 

Hic uzulme, inan bana birkac hafta ver kendine, herseye o kadar farkli noktadan bakacaksin ki..
 

Hic uzulme, inan bana birkac hafta ver kendine, herseye o kadar farkli noktadan bakacaksin ki..
 
Ayrılık acısına iyi gelecek ,hatta unutturacak bir ilaç bulan şüphesiz dünyanın en zengini olacak .iyi fikir ben çalışmalara başlıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…