- Konu Sahibi Loveliiess
-
Bir gün güler geçerim umarım. Şu an kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Onun umrunda bile olmamak, artık eskisi gibi olmaz uzatmayalım demesi beni mahvetti. Hiç aklımdan çıkmıyor o sözler.Oyle bir geciyorki sonra ne uzulmustum be deyip guluyorsunuz hatta
Ama geçerken beni de alıp gidiyor bu hayat.. onu çok özledimGeçiyor bu hayat böyle herşeye alışıyorsun.
sevgilimden ayrıldım bir anlaşmazlık yaşadık ve bitirdik. ama yüzü gözü hareketleri hiç gözümün önünden gitmiyor onu çok özlüyorum. yüreğim sıkışıyor. gece uyuyamıyorum neden böyle oldu diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum çok üzgünüm. nasıl başa çıkacağım
Keşke..Geçer geçer merak etmeyin sadece biraz zaman alacak ama inanın geçecek.
Şöyle bir düşündüm de kötü yönleri yoktu. Nefret edecek bir sebep bulamıyorum çok üzgünüm.Eski sevgilim,kendisi geri geldi bi müddet yeniden sevgili olduk sonra bi şeyler oldu ayrıldık.1 ay geçti ben hala unutamadım,sürekli ona nasıl mesaj atacağım diye düşünüyorum. Attım ve nitekim bana artık mesaj atma umrumda değilsin dedi.İnan bunu demeden önce deli gibi onu istiyordum.Dedikleriyle kalbimi çok kırdı,nefret ediyorum ondan,Allah'a yakın bana uzak.velhasıl demek istediğim nefret edecek bi şeyler bul.Kötü yönlerini düşün,canını nasıl yaktığını.Anında soğuyorsun.
Şöyle bir düşündüm de kötü yönleri yoktu. Nefret edecek bir sebep bulamıyorum çok üzgünüm.
Siz ne kadar sürede alıştınız?Düşünmemeye çalışın. Aynı hisleri, acıyı yaşadım ben de, yüzü, mimikleri hep aklım oldu falan. Ne kadar düşünmeyeceğim desenizde olmuyor gerçi ama geçiyor ya zamanla.
23 yaşındayım.Ah canim benim kac yasindasin?
Ben babami ve beni buyuten anneannemi kaybettim. Deliler gibi bagli oldugum iki en onemli insani inan bana hic dinmeyecek sandigim o acilar bile bir muddet sonra alisilabilir oluyor ki elin oglu yabancisi da kim inan bana bir muddet sonra ses tonu nasildi yuzu nasildi her seyi unutacaksin
23 yaşındayım.
Aileden birilerini kaybetmek eminim daha acıdır. Ama şükürler olsun ben öyle bir acı daha tatmadım. O yüzden bu benim yaşadığım en acı sey. Derdimi kimseye anlatamıyorum çok üzgünüm.
23 yaşındayım.
Aileden birilerini kaybetmek eminim daha acıdır. Ama şükürler olsun ben öyle bir acı daha tatmadım. O yüzden bu benim yaşadığım en acı sey. Derdimi kimseye anlatamıyorum çok üzgünüm.
Zamanla geçeceğini biliyorum da ne zaman belki seneler alacakkomik gelicek ama komik videolar izle. aklina gelmesini engenlle. gelincede agla, icinde kalmasin. kesinlikle geciyor, zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?