konu sahibi arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini bu tarz bir şey yaşayanlar anlar ancak...
intikam derken onun kötü olmasını istemiyorsun ya da kötülük düşünmüyorsun önce buna bi açıklık getirmek istedim, intikamdan kastının o insanın yaptıklarından
pişmanlık duyması ve bir nebze olsun vicdanının sızlaması... anlattıklarından ve yaşadıklarımdan bunu kastettiğini düşünüyorum...
istediğinin ya da istediğimizin olabilme ihtimali var ama ille de olacak diye bir şey yok öncelikle bunu söylemek isterim...
eğer hayata karşı güçlü durursak, başarılı ve mutlu olursak, bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını onlara gösterebilirsek yani onsuz da gayet iyi yapıyoruz imajı
çizersek istediğimiz olabilir diye düşünüyorum

tabi biraz da zaman gerekiyor, sabretmek gerekiyor... çünkü gün gelip devran dönüyor inan ki

bu zaman zarfında ne yapıcaz elimizden geldiğince yaşanılanları düşünmycez( çünkü düşündükçe sadece kendimizi yıpratıyoruz

), arkadaşlarımızla vakit geçircez, sevdiğimiz keyif aldığımız şeylerle uğraşıcaz, kafamızı meşgul edicez yani

(inan severek yaptığın şeylerle uğraşırken hiç aklına gelmiyor) , kendimize acıyıp üzülmycez, güçlü, dimdik, mutlu şekilde karşısına çıktığımızda ve onlar bunu gördüğünde bir şeyler dank etcek ama inan o zaman da biz oralı olmycaz

bu işler hep böyle olur tam sen hayatını kurarsın, mutlusundur onsuz da tamamen kafandan çıkarmışsındır anında gelir seni bulur kapına pas pas olur
NOT: romantik komedilerden ve slow şarkılardan uzak durmanı öneririm

acıları körüklüyor bu ikili
Mutlu olmak bizim elimizde

İnşallah rabbim bizi bu sıkıntılardan kurtarır daha fazla üzülmeyiz cnm