• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu acılarım karsılıksız kalamaz. . .

Unuttuğun anda karşına çıkar muhakkak. Hep öyle oluyor ummadığın anda geri dönüyorlar ve tam istediğin şekilde. Ama unutmuşsun neye yarar. O anda onun ne acı çekmesini istiyorsun ne de sana dönmesini hiç birşey ifade etmiyor. Sadece hafif bir burukluk oluyor bir zamanlar birşey yaşamıştım geçti gitti diye. 8 ay sonra döndü özürler diledi ama neye yararki dal kırıldı, köprünün altından çok sular aktı. İntikam isteğiyle kendini asla doldurma bırak unut yaşadım gitti de. Elbette göreceksin karşılığını.

Unuttuğun anda karşına çıkar muhakkak. Hep öyle oluyor ummadığın anda geri dönüyorlar ve tam istediğin şekilde. Ama unutmuşsun neye yarar. O anda onun ne acı çekmesini istiyorsun ne de sana dönmesini hiç birşey ifade etmiyor. Sadece hafif bir burukluk oluyor bir zamanlar birşey yaşamıştım geçti gitti diye. 8 ay sonra döndü özürler diledi ama neye yararki dal kırıldı, köprünün altından çok sular aktı. İntikam isteğiyle kendini asla doldurma bırak unut yaşadım gitti de. Elbette göreceksin karşılığını.

ama okadar ama okadar büyük şeyler yasadım ki ..izlerini bir ömür tasıycam ..cok üzüldüm cok vebali mi aldı .. ne biliyimki benim bişey yapmaya gücüm yetmez tabi aciz bir kulum sadece ..yüce ALLAH görüyor ya ona ahavale ediyoruz işte bütün kötü insanları

En büyük intikam o kişiyi yok saymaktır!
Onu ve yaşadıklarınızı yok sayın,hatta onu ölmüş kabul edin. İnanın çok etkili bir yöntem.
Ben kendimi en çok böyle rahatlatırım.

kesinlikle katılıyorum. hatta bir an önce uygulamaya başlayın. değişmek için zamana ihtiyaç yoktur. şu an bile başlayabilirsiniz:)

ama okadar ama okadar büyük şeyler yasadım ki ..izlerini bir ömür tasıycam ..cok üzüldüm cok vebali mi aldı .. ne biliyimki benim bişey yapmaya gücüm yetmez tabi aciz bir kulum sadece ..yüce ALLAH görüyor ya ona ahavale ediyoruz işte bütün kötü insanları

intikamını kendin al nasıl alıcaksan
haval filan etme her zaman güçlü kazanır unutma:7:
dualar her zaman gerçekleşmez belkide dua etmeye gerek bile yoktur?
bak yukarda yazmışlar unutmayı dene. o büyük intikam olur.

En büyük intikam o kişiyi yok saymaktır!
Onu ve yaşadıklarınızı yok sayın,hatta onu ölmüş kabul edin. İnanın çok etkili bir yöntem.
Ben kendimi en çok böyle rahatlatırım.

Aynen oyle... bende katiliyorum... Birini yok saymak ona verilebilecek en buyuk acidir

intikamını kendin al nasıl alıcaksan
haval filan etme her zaman güçlü kazanır unutma:7:
dualar her zaman gerçekleşmez belkide dua etmeye gerek bile yoktur?
bak yukarda yazmışlar unutmayı dene. o büyük intikam olur.

Duaya neden gerek yokmus??? :44:

Anliyamadim... Bizler aciz kullariz ve bizim en guclu silahimiz dua degil mi???? :34:

Duaya neden gerek yokmus??? :44:

Anliyamadim... Bizler aciz kullariz ve bizim en guclu silahimiz dua degil mi???? :34:

Dua etmekten ölmek üzereydim düne kadar..her sn ağlaya ağlaya dua ettim..aynı konu sahibinin yaşadıklarını yaşadım..sonrakendime geldim ve..birilerinden yardım istememem olayı kendimin halletmem gerektiğini düşündüm..
Hani bir şey duymuştum
"dua ettikçe ben onun dua etmesini seviyorum biraz daha dua etsin kabul edicem" diyormuş yaratıcı..
Benim şuan dua edişimin ölçülmesne vaktim yok!!
acizis diye dalga geçilmemeli! öyle.
Ama isteyen edebilir tabi.

İntikam bile alma...o yokmuş gibi devam et...Sonra yaptıklarına pişman gelir nasılsa..

Dua etmekten ölmek üzereydim düne kadar..her sn ağlaya ağlaya dua ettim..aynı konu sahibinin yaşadıklarını yaşadım..sonrakendime geldim ve..birilerinden yardım istememem olayı kendimin halletmem gerektiğini düşündüm..
Hani bir şey duymuştum
"dua ettikçe ben onun dua etmesini seviyorum biraz daha dua etsin kabul edicem" diyormuş yaratıcı..

peki duadan vazgecip nasıl dindirdin acılarını ?? ne yaptın ??

İntikam bile alma...o yokmuş gibi devam et...Sonra yaptıklarına pişman gelir nasılsa..

yaptıklarından pişman umarım olur :59:
gelmesi ise hiç umrumda olmaz :2:
onu unutmayı basarabildikten sonra hersey degişcek çünkü ne fayda ki geri dönse ...
hatalarını anlasın yeter:43:

Hani bir şey duymuştum

peki kendine etkili nasıl bir yöntem buldun canım

peki kendine etkili nasıl bir yöntem buldun canım

dua etmeden ağlıyorum .
en azından umutlanmıyorum..
"bu acılarım karşılıksız kalamaz" demişsin ya.
Kalabilir..kaptırma kendini..eğer o daha kötüyse sen daha ezilirsin..
hayat bu.. güçlenmeye başladığın an duaların kabul olur..
ama hiiiiiç bir işe yaramaz..
Her iki durumdada çok mutlu olmazsın..
En güzeli yalnızken ağla..güçlü gözük..ve unutmaya bak.
Geri dönüpte pişman olmuycak.. sadece bunu unutma..
her zaman en kötü ihtimali düşünürsen çok üzülmezsin..sadece üzülürsün..
Hayata umutla bak safsatalarına inanırsan dibi görürsün ama en yükseğe çıkamassın.:24:
Sonra ben gibi nedenlere bağlarsın:27:

dua etmeden ağlıyorum .
en azından umutlanmıyorum..
"bu acılarım karşılıksız kalamaz" demişsin ya.
Kalabilir..kaptırma kendini..eğer o daha kötüyse sen daha ezilirsin..
hayat bu.. güçlenmeye başladığın an duaların kabul olur..
ama hiiiiiç bir işe yaramaz..
Her iki durumdada çok mutlu olmazsın..
En güzeli yalnızken ağla..güçlü gözük..ve unutmaya bak.
Geri dönüpte pişman olmuycak.. sadece bunu unutma..
her zaman en kötü ihtimali düşünürsen çok üzülmezsin..sadece üzülürsün..
Hayata umutla bak safsatalarına inanırsan dibi görürsün ama en yükseğe çıkamassın.:24:
Sonra ben gibi nedenlere bağlarsın:27:

Aynen katiliyorum cnm, yani armut pis agzima dus olmuyor!!!!

Dua ettim o kisi cezasini cekecek diye birsey yok!!

Hem akillica davranmaliyiz hemde yolumuzu bulmak icin Yaradanda yardim istemeliyiz yoksa O istemeden yaprak bile dusmuyor!!!!

Oturdugumuz yerden dualarimiz kabul olsaydi hepimizin yasantisi mukemmel sorunsuz olurdu hepimiz milli piyangoda buyuk ikramiyeyi kazanirdik herhalde :9::9:

konu sahibi arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini bu tarz bir şey yaşayanlar anlar ancak... :43:
intikam derken onun kötü olmasını istemiyorsun ya da kötülük düşünmüyorsun önce buna bi açıklık getirmek istedim, intikamdan kastının o insanın yaptıklarından
pişmanlık duyması ve bir nebze olsun vicdanının sızlaması... anlattıklarından ve yaşadıklarımdan bunu kastettiğini düşünüyorum...
istediğinin ya da istediğimizin olabilme ihtimali var ama ille de olacak diye bir şey yok öncelikle bunu söylemek isterim...
eğer hayata karşı güçlü durursak, başarılı ve mutlu olursak, bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını onlara gösterebilirsek yani onsuz da gayet iyi yapıyoruz imajı
çizersek istediğimiz olabilir diye düşünüyorum :34: tabi biraz da zaman gerekiyor, sabretmek gerekiyor... çünkü gün gelip devran dönüyor inan ki :34:
bu zaman zarfında ne yapıcaz elimizden geldiğince yaşanılanları düşünmycez( çünkü düşündükçe sadece kendimizi yıpratıyoruz :43: ), arkadaşlarımızla vakit geçircez, sevdiğimiz keyif aldığımız şeylerle uğraşıcaz, kafamızı meşgul edicez yani :34: (inan severek yaptığın şeylerle uğraşırken hiç aklına gelmiyor) , kendimize acıyıp üzülmycez, güçlü, dimdik, mutlu şekilde karşısına çıktığımızda ve onlar bunu gördüğünde bir şeyler dank etcek ama inan o zaman da biz oralı olmycaz :34:
bu işler hep böyle olur tam sen hayatını kurarsın, mutlusundur onsuz da tamamen kafandan çıkarmışsındır anında gelir seni bulur kapına pas pas olur :1:

NOT: romantik komedilerden ve slow şarkılardan uzak durmanı öneririm :34: acıları körüklüyor bu ikili :14:

Mutlu olmak bizim elimizde :34: İnşallah rabbim bizi bu sıkıntılardan kurtarır daha fazla üzülmeyiz cnm :70:

konu sahibi arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini bu tarz bir şey yaşayanlar anlar ancak... :43:
intikam derken onun kötü olmasını istemiyorsun ya da kötülük düşünmüyorsun önce buna bi açıklık getirmek istedim, intikamdan kastının o insanın yaptıklarından
pişmanlık duyması ve bir nebze olsun vicdanının sızlaması... anlattıklarından ve yaşadıklarımdan bunu kastettiğini düşünüyorum...
istediğinin ya da istediğimizin olabilme ihtimali var ama ille de olacak diye bir şey yok öncelikle bunu söylemek isterim...
eğer hayata karşı güçlü durursak, başarılı ve mutlu olursak, bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını onlara gösterebilirsek yani onsuz da gayet iyi yapıyoruz imajı
çizersek istediğimiz olabilir diye düşünüyorum :34: tabi biraz da zaman gerekiyor, sabretmek gerekiyor... çünkü gün gelip devran dönüyor inan ki :34:
bu zaman zarfında ne yapıcaz elimizden geldiğince yaşanılanları düşünmycez( çünkü düşündükçe sadece kendimizi yıpratıyoruz :43: ), arkadaşlarımızla vakit geçircez, sevdiğimiz keyif aldığımız şeylerle uğraşıcaz, kafamızı meşgul edicez yani :34: (inan severek yaptığın şeylerle uğraşırken hiç aklına gelmiyor) , kendimize acıyıp üzülmycez, güçlü, dimdik, mutlu şekilde karşısına çıktığımızda ve onlar bunu gördüğünde bir şeyler dank etcek ama inan o zaman da biz oralı olmycaz :34:
bu işler hep böyle olur tam sen hayatını kurarsın, mutlusundur onsuz da tamamen kafandan çıkarmışsındır anında gelir seni bulur kapına pas pas olur :1:

NOT: romantik komedilerden ve slow şarkılardan uzak durmanı öneririm :34: acıları körüklüyor bu ikili :14:

Mutlu olmak bizim elimizde :34: İnşallah rabbim bizi bu sıkıntılardan kurtarır daha fazla üzülmeyiz cnm :70:

amin amin canım...Allahım en kısa zamanda acılarımızı dindirsin bize güc versin inşallah..beni okadar güzel anlamıssın ki okadar güzel anlatmıssın ki galiba dedigin gibi sende aynı seyleri yasadıgından...
inşallah dedigin gibi güçlü olmayı basarabiliriz inan okadar cok istiyorum ki inşallah basarıcam ..bütün cektigim acılara ragmen ayakta dimdik durcam ..evet asla onun kötülügünü istemiyorum kimsenin istemem ..ama bana bu genc yasımda hayatımın bu güzel dönemlerinde okadar cok acı verdiki okadar cok kandırdı kibu hatalarını anlasın istiyorum ..ben onu cok ama cok sevdim çünkü hayatımı ona adadım ama böyle kötülükleri haketmedim ..sucum neydi ki bilemedim

senin hiç bir suçun yok cnm benim :70: ya da benim ya da bunları yaşayan başka insanların... bizim tek suçumuz çok fazla sevmek sadece bize yapılanları göremeyecek kadar çok sevmek ama sonuçta bu insanların da bunu farkedip bizi üzmeye ve dediğin gbi bu genç yaşımızda bunca sıkıntıyı yaşatmaya hakkı yok :20: zaten gün gelip vicdanları sızlayacak emin ol ben ilahi adalete inanıyorum ama diyorum ya şunu anladım ki güçlü ve dimdik durmamız en önemlisi çünkü bunu görmek kadar onları delirtecek başka bir şey yok bence :34:
şimdi onların ego tavan yapmış durumda bizlerin sayesinde ne yazık ki, buna bir son vermek, sandıkları kadar önemli olmadıklarını göstermek gerek :45:
bazı insanlar böyle işte kendi egolarını tatmin etmek için saçma sapan şeyler yapabiliyorlar, onlar için tek düşündükleri çıkarları, bencillik had safhada :47: karşıdaki insan üzülür mü fln diye bir düşünce yok...
ben biriyle yapamayacağımı düşünüyorsam işi hiç uzatmadan ona kırmadan söylerim ki en az hasarla durumu atlatsın...
aman işte her insan bir olmuyor maalesef :50: dediğim gibi kendi hayatımıza bakalım güçlü, başarılı, mutlu ve dimdik durmaya bakalım bak o zaman neler oluyor :34: gün gelip devran dönüyor, göreceksin... sabır ve azim arkadaşım, her şey güzel olacak :34:

Perimle, hissettiklerin çok insani duygular. Bu açıdan yanındayım canım. Mecazi anlamda "kanın yerde kalmış gibi" hissediyorsun belki de. Ama yaşadıkların çok taze, biraz da o yüzden olanları sindiremiyorsun. Hem gün doğmadan neler doğar değil mi? :1: Yarına inan...

ilahi adaletin tecelli ettiğini göstermek adına sana şunları söyliyim önce seni seviyorum diye diye peşimden dolanan birisi vardı zamanla bende bundan hoşlanmaya başladım ama sonra bu nedensizce çekip gitti bende duygularımla kalakaldım sevgili olmamıştık ama olsaydık benim ilkim olacaktı bu benim için önemliydi neyse aradan zaman geçti bir arkadaşım çarşıda xi gördüm dedi yanında kız arkadaşıyla kız arkadaşı ona yolun ortasında sesli sesli gerizakalımısın aptal bilmem ne diye hakaret ediyormuş! rezil ediyormuş çocuğu girdiği heryerde çok canı yanmış şimdide boş boş benim ona dönmemi bekliyor yani canım inan ahın varsa eğer o ondan çıkar beni mumla aradığına eminim senin yüreğini yakıp gitti onun çok mutlu olabileceğine ihtimal veriyormusun sen Rabbime sığın sadece ..

Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak bir ceza vermek istiyorsan, Bütün samimiyetinle AFFET!.. Hissedilen herşeyi arşivleyen KADER, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir ...:71:

senin hiç bir suçun yok cnm benim :70: ya da benim ya da bunları yaşayan başka insanların... bizim tek suçumuz çok fazla sevmek sadece bize yapılanları göremeyecek kadar çok sevmek ama sonuçta bu insanların da bunu farkedip bizi üzmeye ve dediğin gbi bu genç yaşımızda bunca sıkıntıyı yaşatmaya hakkı yok :20: zaten gün gelip vicdanları sızlayacak emin ol ben ilahi adalete inanıyorum ama diyorum ya şunu anladım ki güçlü ve dimdik durmamız en önemlisi çünkü bunu görmek kadar onları delirtecek başka bir şey yok bence :34:
şimdi onların ego tavan yapmış durumda bizlerin sayesinde ne yazık ki, buna bir son vermek, sandıkları kadar önemli olmadıklarını göstermek gerek :45:
bazı insanlar böyle işte kendi egolarını tatmin etmek için saçma sapan şeyler yapabiliyorlar, onlar için tek düşündükleri çıkarları, bencillik had safhada :47: karşıdaki insan üzülür mü fln diye bir düşünce yok...
ben biriyle yapamayacağımı düşünüyorsam işi hiç uzatmadan ona kırmadan söylerim ki en az hasarla durumu atlatsın...
aman işte her insan bir olmuyor maalesef :50: dediğim gibi kendi hayatımıza bakalım güçlü, başarılı, mutlu ve dimdik durmaya bakalım bak o zaman neler oluyor :34: gün gelip devran dönüyor, göreceksin... sabır ve azim arkadaşım, her şey güzel olacak :34:
evet gercekten cook haklısın ya tatlım .. gercekten eger senin dedigini yaptık mı güçlü olduk mu güçlü göründük mü hersey degişiyormus.. güç yani bizdeymiş ..bunu yeni keşfettim sagol ... hersey bizde baslar bizde biter..bunu bilmek cok güzel yaa :61::61::61:

Back
X