• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu acılarım karsılıksız kalamaz. . .

ilahi adaletin tecelli ettiğini göstermek adına sana şunları söyliyim önce seni seviyorum diye diye peşimden dolanan birisi vardı zamanla bende bundan hoşlanmaya başladım ama sonra bu nedensizce çekip gitti bende duygularımla kalakaldım sevgili olmamıştık ama olsaydık benim ilkim olacaktı bu benim için önemliydi neyse aradan zaman geçti bir arkadaşım çarşıda xi gördüm dedi yanında kız arkadaşıyla kız arkadaşı ona yolun ortasında sesli sesli gerizakalımısın aptal bilmem ne diye hakaret ediyormuş! rezil ediyormuş çocuğu girdiği heryerde çok canı yanmış şimdide boş boş benim ona dönmemi bekliyor yani canım inan ahın varsa eğer o ondan çıkar beni mumla aradığına eminim senin yüreğini yakıp gitti onun çok mutlu olabileceğine ihtimal veriyormusun sen Rabbime sığın sadece ..

Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak bir ceza vermek istiyorsan, Bütün samimiyetinle AFFET!.. Hissedilen herşeyi arşivleyen KADER, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir ...:71:
yaaa gercekten canım Allah cok büyük hakedene hakettigini veriyor.. umarım bütün kalp kıranlar karsılıgını görürler
:19:

Allah bildiği gibi yapsın seni aşağılık mahluk i..... iki yakan biaraya gelmez inşallah dilerim sürünürsün . düşersin inşallah yanında kimse olmaz kimse yardım etmez senin o çıkarcı arkadaşların bile . yazıklar olsun mahfettin hayatımı sayende yaşama umudum kalmadı dilerim allahtan ben unuturum seni sende ozaman köpek gibi pişman olasın geri dökmek iste ama ben kabul etmiyim ş....siz tek isteğim bu allahtan:14::14:

Back