• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU ADAM BANA İÇTEN İÇTE PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULAMIŞ! :(

adam gerçekten hastaymış, kurtulduğunuza sevindim

inanın geçecek, herkesin yeri dolar bu hayatta, onun da yeri dolacak,

belki iyi gelir bir resim atayım size

çok güzelmiş gerçekten ama o hasta aynı şeyleri şuan benim için düşünüyodur kesin : )

inşallah bana bi de kalkmş sen benden gençsin istersen hemen evlenirsin ama benm yaşım geçiyo demiştim allah ım ya belki ben bu ş..yüzünden kmseye güvenemicem ve yuva kuramıcam sebebim olmaz inşallah :KK43:

Te Allah immmmm bu nasil bir cumle.

Cok gencsin, olmaz tabi sebebin falan, haline sukret ben 27 yasindayim, seninle ayni psikolojideyim.

Adamın psikolojisi bozuk sanırım,gördüğü bir şeyi başkasına amaçsızca yaşatmak falan...

Bu asalağın evlendiği kıza çok üzüldüm şimdi ben.
Sana hiç üzülmedim Allah'ın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun bu pislikten.

atiye nin salla şarkısı geldi aklıma
üzeni salla isterse dönsün dünya
salla
ardına bakma asla
salla
aldatan aldansın salla

Adamın yaptığına site kuralları içinde söylenicek bi söz yok, ancak banlanmayı, dava açılmasını göze alcaksın başlıcaksın saymaya yani :KK62: insan böyle kötü bi olay yaşadıgı zaman saldırıya uğramış gibi oluyo ve 2 şekilde başa çıkıyo benim gördügüm : ya saldırıya saldırıyla karşılık verceksin ya da yaşadığın durumu kabullenip affetmek denemez de en azından sindirip devam etceksin. Aksi halde 3 yıl sonra bile "ben çok beddua ettim ne zaman tutar" diyen, öfkesinden başka elinde bi şeyi kalmamış insanlara dönersin. Aş ve devam et derim ben, kabullen yani, öfkeni soğut ki tekrar pozitif bakmaya başla, tekrar seni mutlu etcek şeylere odaklan.

atiye nin salla şarkısı geldi aklıma
üzeni salla isterse dönsün dünya
salla
ardına bakma asla
salla
aldatan aldansın salla

öyle o beni değil kendisini aldattı ve eşinin benden haberi var mıydı bilmiyorm ve olmamasına da ihtimal vermiyorm çok uzun bi süre çünkü.yalancının mumu da yatsıya kadar derler.Bile bile onunla evlendiyse çeksin cezasını ama yok masumsa allah yüzüne baksın ne deyim..sonçta onu da benmle aldatmıştı şmdi o insanın yüzüne nasıl bakıyo acaba

Adamın yaptığına site kuralları içinde söylenicek bi söz yok, ancak banlanmayı, dava açılmasını göze alcaksın başlıcaksın saymaya yani :KK62: insan böyle kötü bi olay yaşadıgı zaman saldırıya uğramış gibi oluyo ve 2 şekilde başa çıkıyo benim gördügüm : ya saldırıya saldırıyla karşılık verceksin ya da yaşadığın durumu kabullenip affetmek denemez de en azından sindirip devam etceksin. Aksi halde 3 yıl sonra bile "ben çok beddua ettim ne zaman tutar" diyen, öfkesinden başka elinde bi şeyi kalmamış insanlara dönersin. Aş ve devam et derim ben, kabullen yani, öfkeni soğut ki tekrar pozitif bakmaya başla, tekrar seni mutlu etcek şeylere odaklan.

şeytan öyle akla giriyo ki halbu ki şunu anlatmam bile yanlış belki.değil intikam almak..devam ediyorum düşe kalka da olsa

Bu asalağın evlendiği kıza çok üzüldüm şimdi ben.
Sana hiç üzülmedim Allah'ın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun bu pislikten.

evet bakınca o kız masum gibi görünüyo eğer kandıysa bu ahmağa da bilmeden evlendiyse ne yazık
bana rağmen evlendiyse canı cehenneme
ama uzunca süredir ikimizi birden idare ediyodu ben öğrendim o da öğrenir inş.
ve hiç bi zman bilmeyecek belki de mutlu mesut yaşayıp gidecekler
kime yazık bilemedim

Adamın psikolojisi bozuk sanırım,gördüğü bir şeyi başkasına amaçsızca yaşatmak falan...

bilmiyorum hala anlam veremiyorum böylesi bi senaryoya sanki bi başkası yaşamış ben yaşamış olamam diyorum

evet bakınca o kız masum gibi görünüyo eğer kandıysa bu ahmağa da bilmeden evlendiyse ne yazık
bana rağmen evlendiyse canı cehenneme
ama uzunca süredir ikimizi birden idare ediyodu ben öğrendim o da öğrenir inş.
ve hiç bi zman bilmeyecek belki de mutlu mesut yaşayıp gidecekler
kime yazık bilemedim

Sen hala bu ruh hastasıyla mutlu mesut yaşam olur diye mi düşünüyorsun?

Sen hala bu ruh hastasıyla mutlu mesut yaşam olur diye mi düşünüyorsun?

bana öyleydi belki kurtulmak için kendinden soğutmak içindi bu hal hareketleri ki emeline de ulaştı. ona karşı tavrı nasıldır bilemem ki.Psikoljk sorunu olan biri de değildi bana yaptığı zulmden başka bişey değil..

şeytan öyle akla giriyo ki halbu ki şunu anlatmam bile yanlış belki.değil intikam almak..devam ediyorum düşe kalka da olsa
Olur mu öyle şey canım anlatcaksınız dertleşceksiniz tabi. Başkalarına anlatcaksınız ki kendinize de itiraf ediceksiniz "Bu hayatta kötü insanlar da var. Ben de bunlardan biriyle karşılaştım. Şu şu hataları yaptım, yapmasam bu insandan daha çabuk kurtulurdum." Bu itirafı kendinize de yaptıgınızda onu yok saymayı ögreniceksiniz. Bu da ona en büyük ceza olucak zaten. Başkasını bu kadar dagıtmaya çalışan insanım egosu yüksektir, başkaları üzerinde güç sahibi olmak ister. Siz görmezden gelerek alcaksınız bu gücü elinden.

Olur mu öyle şey canım anlatcaksınız dertleşceksiniz tabi. Başkalarına anlatcaksınız ki kendinize de itiraf ediceksiniz "Bu hayatta kötü insanlar da var. Ben de bunlardan biriyle karşılaştım. Şu şu hataları yaptım, yapmasam bu insandan daha çabuk kurtulurdum." Bu itirafı kendinize de yaptıgınızda onu yok saymayı ögreniceksiniz. Bu da ona en büyük ceza olucak zaten. Başkasını bu kadar dagıtmaya çalışan insanım egosu yüksektir, başkaları üzerinde güç sahibi olmak ister. Siz görmezden gelerek alcaksınız bu gücü elinden.

çok doğru özgüveni olmayan erkekler aldatırmış genelde.Hani iki kişi tarafından pohpohlanmak sonra öğrenildiğinde kadınlar arasında paylaşılamayan konumda olmak onların kendilerine olan güvenini artırırmış.O da geriye dönüp baktığında şuanki beni görmek ister yani bir enkaz ama ona inat güçlü olcam olmasam da olcam ve bunu kendim için yapcam

Çok iyi biliyorum o yaşadığın durumu bende yaşadım aldatmış ve gitti evlendi. İki sene oldu acısı kalmasa da içimde bir uhde gibi kaldı göreyim ki cezasını bulduğunu ama mutlu mesut gayet. Diyorum ben mi haksızım ki bu adam belasını bulmuyor? Bilemiyorum artık içimde bir şeyler kaldı göreceğimi umuyorum. Hiçbirşey karşılıksız kalmaz sende göreceksin umarım. Zaten hayat kolay değil herkes sınavlardan geçiyor.

Back
X