adam gerçekten hastaymış, kurtulduğunuza sevindim
inanın geçecek, herkesin yeri dolar bu hayatta, onun da yeri dolacak,
belki iyi gelir bir resim atayım size
çok güzelmiş gerçekten ama o hasta aynı şeyleri şuan benim için düşünüyodur kesin : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam gerçekten hastaymış, kurtulduğunuza sevindim
inanın geçecek, herkesin yeri dolar bu hayatta, onun da yeri dolacak,
belki iyi gelir bir resim atayım size
Terbiyesiz adam.
inşallah bana bi de kalkmş sen benden gençsin istersen hemen evlenirsin ama benm yaşım geçiyo demiştim allah ım ya belki ben bu ş..yüzünden kmseye güvenemicem ve yuva kuramıcam sebebim olmaz inşallah![]()
atiye nin salla şarkısı geldi aklıma
üzeni salla isterse dönsün dünya
salla
ardına bakma asla
salla
aldatan aldansın salla
Adamın yaptığına site kuralları içinde söylenicek bi söz yok, ancak banlanmayı, dava açılmasını göze alcaksın başlıcaksın saymaya yaniinsan böyle kötü bi olay yaşadıgı zaman saldırıya uğramış gibi oluyo ve 2 şekilde başa çıkıyo benim gördügüm : ya saldırıya saldırıyla karşılık verceksin ya da yaşadığın durumu kabullenip affetmek denemez de en azından sindirip devam etceksin. Aksi halde 3 yıl sonra bile "ben çok beddua ettim ne zaman tutar" diyen, öfkesinden başka elinde bi şeyi kalmamış insanlara dönersin. Aş ve devam et derim ben, kabullen yani, öfkeni soğut ki tekrar pozitif bakmaya başla, tekrar seni mutlu etcek şeylere odaklan.
Bu asalağın evlendiği kıza çok üzüldüm şimdi ben.
Sana hiç üzülmedim Allah'ın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun bu pislikten.
Adamın psikolojisi bozuk sanırım,gördüğü bir şeyi başkasına amaçsızca yaşatmak falan...
evet bakınca o kız masum gibi görünüyo eğer kandıysa bu ahmağa da bilmeden evlendiyse ne yazık
bana rağmen evlendiyse canı cehenneme
ama uzunca süredir ikimizi birden idare ediyodu ben öğrendim o da öğrenir inş.
ve hiç bi zman bilmeyecek belki de mutlu mesut yaşayıp gidecekler
kime yazık bilemedim
Sen hala bu ruh hastasıyla mutlu mesut yaşam olur diye mi düşünüyorsun?
Olur mu öyle şey canım anlatcaksınız dertleşceksiniz tabi. Başkalarına anlatcaksınız ki kendinize de itiraf ediceksiniz "Bu hayatta kötü insanlar da var. Ben de bunlardan biriyle karşılaştım. Şu şu hataları yaptım, yapmasam bu insandan daha çabuk kurtulurdum." Bu itirafı kendinize de yaptıgınızda onu yok saymayı ögreniceksiniz. Bu da ona en büyük ceza olucak zaten. Başkasını bu kadar dagıtmaya çalışan insanım egosu yüksektir, başkaları üzerinde güç sahibi olmak ister. Siz görmezden gelerek alcaksınız bu gücü elinden.şeytan öyle akla giriyo ki halbu ki şunu anlatmam bile yanlış belki.değil intikam almak..devam ediyorum düşe kalka da olsa
Olur mu öyle şey canım anlatcaksınız dertleşceksiniz tabi. Başkalarına anlatcaksınız ki kendinize de itiraf ediceksiniz "Bu hayatta kötü insanlar da var. Ben de bunlardan biriyle karşılaştım. Şu şu hataları yaptım, yapmasam bu insandan daha çabuk kurtulurdum." Bu itirafı kendinize de yaptıgınızda onu yok saymayı ögreniceksiniz. Bu da ona en büyük ceza olucak zaten. Başkasını bu kadar dagıtmaya çalışan insanım egosu yüksektir, başkaları üzerinde güç sahibi olmak ister. Siz görmezden gelerek alcaksınız bu gücü elinden.