Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Şu anda olduğundan çok daha güzel bi hayatınız olucak çünkü bi ders aldınız, hayat size bi sey kattı ögrendiniz. Koşmayı ögrene kadar az mı dizlerimiz kanattık sanki bu da onun gibi bi sey. Tut ki ufaksınız düştünüz, en fazla ufak bi yara izi kalır, o da size bi dahakine dikkatli olmayı hatırlatır.çok doğru özgüveni olmayan erkekler aldatırmış genelde.Hani iki kişi tarafından pohpohlanmak sonra öğrenildiğinde kadınlar arasında paylaşılamayan konumda olmak onların kendilerine olan güvenini artırırmış.O da geriye dönüp baktığında şuanki beni görmek ister yani bir enkaz ama ona inat güçlü olcam olmasam da olcam ve bunu kendim için yapcam
şimdiye kadr kimseye konuşarak anlatamadım meramımı
kuzenimle beraber büyüdüm kardeşim gibidr ama ona bile anlatırken tıkandım ağlama krizine girdim
her ne kadar doktor da olsa ne bileyim yabancı birine açılamam gibime geliyo
ona karşı yaptığım en büyük hata bu kadr kendini soğtmak içn çabaladıkça benim ilişkiyi ayakta tutmak için çabalamamdı.film gibi gerçekten deacaba bir şeyin intikamını mı aldı aklı sıra naptı
Aynen öyle. Şu anda olduğundan çok daha güzel bi hayatınız olucak çünkü bi ders aldınız, hayat size bi sey kattı ögrendiniz. Koşmayı ögrene kadar az mı dizlerimiz kanattık sanki bu da onun gibi bi sey. Tut ki ufaksınız düştünüz, en fazla ufak bi yara izi kalır, o da size bi dahakine dikkatli olmayı hatırlatır.
haklısınız bende düşünüyorum cesaretimi ve kafamı topladığım bi gün gitmeyiÖyle olmuyor işte. Doktor öyle sorular soruyor ki çabalarken bir anda bütün biliçaltını döküyorsun ortaya. Hiç o anda bir yabancı anlatamam, anlamaz gibi gelmiyor.
Zaten bir yabancıya anlatmak daha iyidir bazen. Anneme, babama, ablama anlatamadığım şeyleri anlattım bir psikologa.
Şimdi gitmezsen bu sende bir takıntı halini alabilir.
Türlü türlü manyak var arkadas acaba senleyken evlendigi kizlada gorusuyordu da aklı sıra mesaj mi vermeye cabaladi ?
o klipteki gelin degilsin iyi ki, sukret.. kendin soylemissin 'zalim' diye.. ya kocan olsaydi?
Bilenler bilir aldatıldım ihaneti tattım hiç aklıma gelmezdi hep üzülerek baktığım ben yaşarsam kaldıramam dediğim şeyi yaşadım en acı haliyle..
Bu adam benim gözümün içine baka baka geldi benimle gönlünü eğlendirdi gitti orda onunla ve ayrıldıktan iki ay sonra onunla evlendi
ve bu aldattığı zaman diliminde bana hep bu klibi gönderirdi izletirdi sevmediğim halde
şimdi şimdi anlıyorum ki bu adam ihanet etmekle kalmamış beni içten içe sömürmek öldürmekmiş amacı..
bu sahneyi bana harfi harfine yaşattı
bu nasıl bi vicdandırtoparlanmak istiyorum ama her gün bi adiliği aklıma geliyo dua ederk uyuyorum unutayım diye sabah ağlayarak uyanıyorum
her gün rüyamda görüyorum
o orda mutlu mesut hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ederken ben kan kusuyorum kan!
emeline ulaştı işte arkasında bi enkaz bıraktı
ama ben bunu hakedecek hiç bişey yapmadım
...
simdi taze diye boylesin.. ama Allah in izniyle gececek ve daha bi ohh diyeceksin ondan kurtulduguna.. simdi ofke ve kabullenememe donemi..ne kadar şükretsem az biliyorum kabullenmiyo değilim sadece hazmedemiyorum işteen çok kendime kızıyorum hayatımı ona endeksledim eğitimimi bile ona göre şekillendirdim bu kadar fedakarlığın karşılığı bu olmamalıydı daha doğrusu ben "biz" değil önce "ben" demeliydim bilemezdim..
çok sevdiğim biz sözü sizle de paylaşayım..
"kimsenin hakkı kalmaz kimsede,
ne bir adım ileri, ne bir adım geri.
tam beni kırdığın yerden kırarlar seni..."
ayrıldığınızdan 2 ay sonra evlenmesi çok kötü olmuş yani.Ben anlıyorum seni sürekli kafanda sorular dönüp duruyordur kendini suçluyorsundur bu kadar kör olabildiğin için.Bunun tek ilacı zamana bırakmak cnm.Evet ağlayacaksın üzüleceksin pişman olacaksın onu sevdiğin için ama hayatın bir sınavı olarak gör bunuda![]()
simdi taze diye boylesin.. ama Allah in izniyle gececek ve daha bi ohh diyeceksin ondan kurtulduguna.. simdi ofke ve kabullenememe donemi..
insanlar kac senelik kocalarindan ayrilmak durumunda kaliyor.. bence bu sekilde dusunerek kendine daha cok eziyet etme.. ailene acil demis ama arkasinda duramamis; bunu dusunerek soguman daha mantikli olur..unutmayı çok istiyorum çünkü onun yüzünden aksattığım derslerime yine onun yüzünden konsantre olamıyorum insanın bi an bile aklından çıkmaz mı.Ben daha önce de aldatıldm ama hiç biri böyle sarsmamıştı beni.Çünkü bana evlilik düşüncesini empoze edip aileme açılmamı isteyen ta kendisiydi..
Ailene açılmış mıydın peki ? yada onun ailesinden birisi bilip tanıyor muydu seni ?