- 25 Mart 2016
- 139
- 62
- 13
- Konu Sahibi duduklutava
-
Sen ekmek alamaz mısın ?
Niye pilavla idare et diyor, evden çıkmak yasak mı
adam odun olmayagörsün koy kucağına bebeği sen git böyle sızlanmakla olmaz ki nereye kadar yaniBebeğim küçük şuan onunla dışarı çıkamıyorum burda hava soğuk ee eşimde müsait ekmek alırmısın demek kötü birşey mi?
Yok diyebilirsinBebeğim küçük şuan onunla dışarı çıkamıyorum burda hava soğuk ee eşimde müsait ekmek alırmısın demek kötü birşey mi?
adam odun olmayagörsün koy kucağına bebeği sen git böyle sızlanmakla olmaz ki nereye kadar yani
Süt yumurta un varsa bi krep yap yeYa ben yaparım her işimi yapıyorum alıyorum vs de ben niye evlendim evede bi ekmek getirmek için sızlanan benle dalga geçen adamla zoruma gidiyo artık ya
sen de haklısın ama adam bariz odun yontmayla da yola gelecek gibi değil bi evin ihtiyacı söz konusuyken bile böyle labaliyse en iyisi kendin yapma yine yoksa yapılacak çooook şey var böylelerine ya neyseYa ben yaparım her işimi yapıyorum alıyorum vs de ben niye evlendim evede bi ekmek getirmek için sızlanan benle dalga geçen adamla zoruma gidiyo artık ya
yeni mi anlıyorsunuz günaydın yani eski konularınızda kaç kez söyledikHer akşam gelir oram ağrıyo buram ağrıyo of ğuf ya hu onu dinlemekten kendi yorgunluğumu rahatsızlığımı unuttum nekadarda yanlış tanımışım( aşırı ben merkezci birisi oldu çıktı ... Acaba hepmi böyleydi sonradan mı bilemiyorum ama evlenmeden once böyle değildi buna eminim
orda çak lafı bu kadar mızmızlanma diyeHer akşam gelir oram ağrıyo buram ağrıyo of ğuf ya hu onu dinlemekten kendi yorgunluğumu rahatsızlığımı unuttum nekadarda yanlış tanımışım( aşırı ben merkezci birisi oldu çıktı ... Acaba hepmi böyleydi sonradan mı bilemiyorum ama evlenmeden once böyle değildi buna eminim
Süt yumurta un varsa bi krep yap ye
Yoksa da aldır bolca, bozulmaz dolapta durunca
Kayınvalideye atar yaptın diye trip mi yapıyo acaba düdüklü ?
Eskiden anında alır mıydı ekmek vs.
Bebeği ver eline kaç başka odada işine gücüne bakHer akşam gelir oram ağrıyo buram ağrıyo of ğuf ya hu onu dinlemekten kendi yorgunluğumu rahatsızlığımı unuttum nekadarda yanlış tanımışım( aşırı ben merkezci birisi oldu çıktı ... Acaba hepmi böyleydi sonradan mı bilemiyorum ama evlenmeden once böyle değildi buna eminim
Anladım tek ekmek almaması sorun değil genel olarak böyle..Yaptım yaptım bişeyler ama bukadar ilgisiz bi insana nekadar sabrederim daha ..
Buakşamda arkadaşıyla yemeğe gidicek benle 2 aydır sokağa adım atmadı bu ne iştir anlamadım bakıyorumda kendime yaçok beğenilen biriyim
Kırsten dunst gibiyim abartmıyorumama bu adam beni tüketiyo ailesi ayrı dert kendi ayrı dert
Sende aynısı yap Ekmek sorarsa pilav var de, yemek sorarsa Bisküvi var de. Çay isterse limonata götür. O ti ye alıyorsa sende Kaale alma :)
Sen konuları karıştırmışsın benceo kimki seninle dalga geçiyo istersen tokalaşırsın istemezsen tokalaşmazsın senin keyfine kalmış kimsenin haddi değil bi insanın seçimleriyle dalga geçmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?