- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi duduklutava
-
sorma ya birden seyfa değişti anlamadım bendeSen konuları karıştırmışsın bence
Anladım tek ekmek almaması sorun değil genel olarak böyle..
O zaman çok zor..
Haftasonu plan yapsan, çocukla bunaldım beraber şuraya gidelim desen ne der mesela ?
o kimki seninle dalga geçiyo istersen tokalaşırsın istemezsen tokalaşmazsın senin keyfine kalmış kimsenin haddi değil bi insanın seçimleriyle dalga geçmek
benim eşim niye böyle bıktım hergünğ bi vukuat benmi takıntılı oldum ya hergün hergünde ona çemkirememki sen böylesin şöylesin diye
Evde ekmek kalmamış sabahta söyledim vakti vardı alıp gelmeye ekmek alırmısın cnm dedim yok alamam akşamdan pilav kalmış onu yersin aynı şey dedi yaben kızdığımı belli ederek tamam önemli değil desemde dalga geçmesini sürdürdü yok bisküvi var onu ye şunu ye bunu ye!!!
Elinin körünüde yiyimmi dicekken ya sabır çektim en son artık şaka yapıyo gerçekten sandım ama ciddi ciddi söylüyo benle sabah sabah güzel kafa yaptı gitti işinebu saat oldu bana napıyosun diyo bebeği soruyo ayy eşim şakacıydı hoştu iyiydi ama her konuda beni ti ye almasından nefret eder oldum adamakıllı ciddi bişeyler konuşamaz olduk ne bu şimdi ya
Sen bari bebeğini al arkadaşlarına git2haftadır söylüyorum desem ? Artık bende sıkıldım niye kendi kalk hazırlan biraz gezdireyim sizi bunaldınız iyice demiyo bukadar odunlaştığına hala inanamıyorum ya
Adam işe gidecek niye ekmek almaya yolluyorsunuz ki hani ikinizde çalışıyor olsanız ve sabaha kahvaltı hazırlamış olsan kalmasa tamam anlayacağım da siz eşinize kahvaltı da hazırlamıyorsunuz zaten demek ki niye çıkıp kendiniz alamıyor musunuz şaka olarak takılmış işte yani. Evde olan biri olarak ekmek almaya da üşenmeyin yani artık. Ayrıca bir kere ekmem alamam dedi diye mi ben merkezci bu adam hiç mi alışveriş yapmıyor yani eve.
Ben biraz abarttığını düşünüyorum açıkcası. Birincisi bence kocanın yaptığı saka komik Cidden:) ikincisi madem eşin müsait bebeği bırak ben ekmek alıp gelicem de bu kadar olay oluşturmak çok mantıksız yabenim eşim niye böyle bıktım hergünğ bi vukuat benmi takıntılı oldum ya hergün hergünde ona çemkirememki sen böylesin şöylesin diye
Evde ekmek kalmamış sabahta söyledim vakti vardı alıp gelmeye ekmek alırmısın cnm dedim yok alamam akşamdan pilav kalmış onu yersin aynı şey dedi yaben kızdığımı belli ederek tamam önemli değil desemde dalga geçmesini sürdürdü yok bisküvi var onu ye şunu ye bunu ye!!!
Elinin körünüde yiyimmi dicekken ya sabır çektim en son artık şaka yapıyo gerçekten sandım ama ciddi ciddi söylüyo benle sabah sabah güzel kafa yaptı gitti işinebu saat oldu bana napıyosun diyo bebeği soruyo ayy eşim şakacıydı hoştu iyiydi ama her konuda beni ti ye almasından nefret eder oldum adamakıllı ciddi bişeyler konuşamaz olduk ne bu şimdi ya
Hay aklınla bin yaşa ya ben bunu bi deniyim
Biz sabah akşam durmadan çalışalım hem yemek hem ev işi hem alışveriş..işte böle armut piş ağzıma düş kadınlarda var işte.Al çocuğu kucağına çık arkadaşım ne hazırcısınız ya
ya tmmangara çık aradan
Cnm ben de calisan bir anneyim. Yemek temizlik vs vs hersey bende.anliyorum seni .. Fakat bunun onunla bir alakasi yok ki . kadin neden kucaginda bebekle gitsin ekmek almaya. Ekstradan giyinecek bebegi giydirecek kucagina alip çıkacak yazik degil mo ne var işe gitmeden eve iki ekmek biraksa ölmez degil mi. Bu tamamen vicdanla alakali bir durum. Ustelik bu kadin onun eşi. Bebeginin annesi. O işe gidip hic degilse bir ortam degisikligi yasayacak ama bi kadincagiz evin icinde yemek yap temizlik yap bebek bak. Onlar açısından bakalim. Calismiyorlar diye asagilanmalari mi lazim. Ekmek yoksa pilav ye pilav da yoksa bisküvi ye deyip kapiyi kapatip işe gitmek asagilamaktir.Biz sabah akşam durmadan çalışalım hem yemek hem ev işi hem alışveriş..işte böle armut piş ağzıma düş kadınlarda var işte.Al çocuğu kucağına çık arkadaşım ne hazırcısınız ya
Bendede var onun aynısından...benim eşim niye böyle bıktım hergünğ bi vukuat benmi takıntılı oldum ya hergün hergünde ona çemkirememki sen böylesin şöylesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?