Bu adam beni deli edicek bu ne biçim iş ya nasıl evlilik bu !

Bir de konularınıza baktım da en ufak şeyden şikayetçisiniz ya kaynananızın en ufak laflarına alınıyorsunuz burada her gün bir konu açmışsınız. Geçen gün de şaka yapmıştınız eşinize ne gerek varsa koltukları yıkattım da parasını karşı teyzeden aldım diye adam da emrivaki yaptığınız için ve parayı başkasından aldığınızı sandığı için kızmıştı çok garip hareket ve tavırlarınız var doğrusu.

Anladım tek ekmek almaması sorun değil genel olarak böyle..
O zaman çok zor..

Haftasonu plan yapsan, çocukla bunaldım beraber şuraya gidelim desen ne der mesela ?

2haftadır söylüyorum desem ? Artık bende sıkıldım niye kendi kalk hazırlan biraz gezdireyim sizi bunaldınız iyice demiyo bukadar odunlaştığına hala inanamıyorum ya

Ekmek al demenin şakası mı olur ya !!!İhtiyaç işte ne soruyon be adam git al gelsene çekeceğiniz var ya bencilmidir nedir !
Evde ekmek yok neyin bisküvisi veya neyin pilavı gerçekten sinir bozucu !!!!
Adam almadan gitti işe öylemi ,pess ya gerçekten ....

adama iş buyuruncaya kadar kalkıp kendin alsan daha iyimiş. okuz mu desem buyukbas mı desem bebegı varmıs kadının alsan ıncılerın mı dokulur ? bu erkeklere artık yorum yapamıyorum.

2haftadır söylüyorum desem ? Artık bende sıkıldım niye kendi kalk hazırlan biraz gezdireyim sizi bunaldınız iyice demiyo bukadar odunlaştığına hala inanamıyorum ya
Sen bari bebeğini al arkadaşlarına git
Biraz kızkıza oturmalar düzenleyin iyi gelir

Ne biliyorsunuz kahvaltı hazırlamadığımı ben böyle bişeymi söyledim çok şikayetçiysem okuma zorlamı okutuyorlar sana , ben keyfimden buraya yazmıyorum çare çözüm arıyorum dertleşicek paylaşıcak kimsem yok,herkes kendi yaşadığını bilir !! üşenmek ne demek ya boş boş yazmışsınız..

sanırım çalışmıyorsunuz. bir koşu gidip kendinize ekmek alamazmısınız. işe geç kalacak haliniz de yokmuş. soğuk falan bahane ama yaa

Ben biraz abarttığını düşünüyorum açıkcası. Birincisi bence kocanın yaptığı saka komik Cidden:) ikincisi madem eşin müsait bebeği bırak ben ekmek alıp gelicem de bu kadar olay oluşturmak çok mantıksız ya

Reactions: mw-
Biz sabah akşam durmadan çalışalım hem yemek hem ev işi hem alışveriş..işte böle armut piş ağzıma düş kadınlarda var işte.Al çocuğu kucağına çık arkadaşım ne hazırcısınız ya

Boyle adamin şakasi olmaz olsun ekmek bile almiyor ustune dalga geciyor
Ayip ya sen kucucuk bebeginle cikamazken bunu yapiyor yazik valla Allah yardimcin olsun

Cnm ben de calisan bir anneyim. Yemek temizlik vs vs hersey bende.anliyorum seni .. Fakat bunun onunla bir alakasi yok ki . kadin neden kucaginda bebekle gitsin ekmek almaya. Ekstradan giyinecek bebegi giydirecek kucagina alip çıkacak yazik degil mo ne var işe gitmeden eve iki ekmek biraksa ölmez degil mi. Bu tamamen vicdanla alakali bir durum. Ustelik bu kadin onun eşi. Bebeginin annesi. O işe gidip hic degilse bir ortam degisikligi yasayacak ama bi kadincagiz evin icinde yemek yap temizlik yap bebek bak. Onlar açısından bakalim. Calismiyorlar diye asagilanmalari mi lazim. Ekmek yoksa pilav ye pilav da yoksa bisküvi ye deyip kapiyi kapatip işe gitmek asagilamaktir.

Bendede var onun aynısından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…