Bu adam beni deli edicek bu ne biçim iş ya nasıl evlilik bu !

Benim bebeğim de küçük şu an. Arada eşime bırakıp yürüyüş yapa yapa markete gidiyorum. İyi geliyor siz de yapın :)

Evet alsa iyi olurdu
Ama almamış diye pilava razı gelmesin bence
Bugün çıksın alsın bi dahakine de yumurta süt un aldırsın bolca eşine, krep vs yapar yer

Evet alsa iyi olurdu
Ama almamış diye pilava razı gelmesin bence
Bugün çıksın alsın bi dahakine de yumurta süt un aldırsın bolca eşine, krep vs yapar yer
Sahsen ben ekmek yerine krep yemem. Onun yerine ekmegi onceden buzluga atsa ondan iyi

Valla kraliçeden daha orijinal bir eşiniz var. Ekmek bulamazsanız, pilav yiyin :))) Siz de onun istek ve ihtiyaçlarına aynı şekilde cevap verin. Ya da kabullenin. Ne yazık ki bazı şeyleri değiştiremiyoruz. Hepsi ayrı bir tuhaf. E tabi bizim de var arada saçmaladığımız şeyler. Seviyorsanız, iyi de bir adamsa çok takılmayın.

Arkadaşlar kocalarınız niye yemek temizlik vs yapmıyorlar ? Eve gelince ya da izin günlerinde ne yapıyorlar?

canım evde bunalma. Kızım kolikti çıkmıyordum dışarı delitmiştim. Kızını iyice giydir arada kahvaltı et dışarıda.

Ben de severim evde ekmek yoksa hemen yaparım :)
Hem kolay hem mis misss her öğün yiyebilcek potansiyelim var hatta : ) neyse ne diyoduk konu dışı olmasın düdüklü tava eşin gezdirmiyosa sen kızkıza arkadaşlarınla buluşma ayarla bebekle bunalmışsındır

Eşinize bir şey diyemem belliki kendileri odun
yahu ben anlamıyorum insan evlendikten sonra bu kadar değişirmi yani sonuçta severek evlenmişsiniz dir heralde
o adam öyle değişmez kanımca sizde bu kadar sorun edeceğinize gidin çocuğu sarın sarmalayın alın madem kocanın huyunu biliyorsun sizi anlıyorum değer görmek istiyorsunuz en doğal hakkımız kadın olarak ama erkekler işte hepsi aynı değil zor işiniz.

canım ben aşağılamadım sadece bi ekmek almayı bu kadar sorun ettiği için yazdım.Üstelik söylediklerim de doğru

ben olsam ondan isteyeceğime alırım çocuğu çıkar alırım ekmeğimi. nedir yani ne kadar zor olabilir ki

canım ben aşağılamadım sadece bi ekmek almayı bu kadar sorun ettiği için yazdım.Üstelik söylediklerim de doğru
Canimsin. Ben sen asagiladin demedim. Esi asagilamis ekmek yoksa biskuvi ye nedir yani dimi ama. Soylediklerine hak versem de bu kadi cagizin durumu farkli. Bebekle bakkala gidecegine eşi işe gitmeden eve biraksa iyi olurdu bence.

Aynını ona yap.evde ekmek varsa bile yok de biskuvi var aynı sey de.hiç sevmem tembel erkeği , almaya üşenmiş.

Çok şey kaybetmişsin derim
Neden peki ? Bilmiyo musun sevmiyo musun unlu diye mi kaçınıyosun

Konu sahibi seviyo mu acaba, ona önerdim ama ses etmedi
Bilmiyorum yapmayi. Denemedim hiç. Ailemden de gormedim hic. Aliskanliklarla alakali galiba . bir gun denerim insallah

Bilmiyorum yapmayi. Denemedim hiç. Ailemden de gormedim hic. Aliskanliklarla alakali galiba . bir gun denerim insallah
1 su bardağı süt
Az bişey su
2 yumurta
5 yemek kaşığı un

Karıştır, sıvı oluyo biraz. Tavaya kepçe ile koy, tavayı sağa sola oynatarak zemini kaplamaya çalış ki ince olsun
Bitene kadar tekrarla bu işlemi

Çok güzel bişey yemeyen yok sanırdım : )

valla böle dalga geçen biri ile birlikteyım,ilk bşta böle değildi,sonra herşeyle dalaga geçen bir adam,ti geçiyor ne sölesem,hayatımda böle bir erkekle görüşmedım,etrafda var,hiç haz etmem,hiçç,neyse baktım bu böle,güzel güzel konuştum,olmayacağına ve bu huylarına rahatsız olduğumu söledim,bitirdim,bırakmadı,özür diledi,çok düzeldi,yapmıyor hiç,arkadaşım hajklısın,ekmek alamam,git pilav ye,filan abu subuk konuian birine bende çok ama çok sınırlenırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…