- Konu Sahibi duduklutava
-
Evet alsa iyi olurduCnm ben de calisan bir anneyim. Yemek temizlik vs vs hersey bende.anliyorum seni .. Fakat bunun onunla bir alakasi yok ki . kadin neden kucaginda bebekle gitsin ekmek almaya. Ekstradan giyinecek bebegi giydirecek kucagina alip çıkacak yazik degil mo ne var işe gitmeden eve iki ekmek biraksa ölmez degil mi. Bu tamamen vicdanla alakali bir durum. Ustelik bu kadin onun eşi. Bebeginin annesi. O işe gidip hic degilse bir ortam degisikligi yasayacak ama bi kadincagiz evin icinde yemek yap temizlik yap bebek bak. Onlar açısından bakalim. Calismiyorlar diye asagilanmalari mi lazim. Ekmek yoksa pilav ye pilav da yoksa bisküvi ye deyip kapiyi kapatip işe gitmek asagilamaktir.
Sahsen ben ekmek yerine krep yemem. Onun yerine ekmegi onceden buzluga atsa ondan iyiEvet alsa iyi olurdu
Ama almamış diye pilava razı gelmesin bence
Bugün çıksın alsın bi dahakine de yumurta süt un aldırsın bolca eşine, krep vs yapar yer
Ben bayılırım ondan sanırım müthiş bi öneri verdim sanıyorumSahsen ben ekmek yerine krep yemem. Onun yerine ekmegi onceden buzluga atsa ondan iyi
Ben de severim evde ekmek yoksa hemen yaparım :)Ben bayılırım ondan sanırım müthiş bi öneri verdim sanıyorumiçine maydanoz ve peynirde ekliyorum oh mis
Hem kolay hem mis misss her öğün yiyebilcek potansiyelim var hatta : ) neyse ne diyoduk konu dışı olmasınBen de severim evde ekmek yoksa hemen yaparım :)
Hayatimda hic krep yemedim desemBen bayılırım ondan sanırım müthiş bi öneri verdim sanıyorumiçine maydanoz ve peynirde ekliyorum oh mis
Çok şey kaybetmişsin derimHayatimda hic krep yemedim desem
canım ben aşağılamadım sadece bi ekmek almayı bu kadar sorun ettiği için yazdım.Üstelik söylediklerim de doğruCnm ben de calisan bir anneyim. Yemek temizlik vs vs hersey bende.anliyorum seni .. Fakat bunun onunla bir alakasi yok ki . kadin neden kucaginda bebekle gitsin ekmek almaya. Ekstradan giyinecek bebegi giydirecek kucagina alip çıkacak yazik degil mo ne var işe gitmeden eve iki ekmek biraksa ölmez degil mi. Bu tamamen vicdanla alakali bir durum. Ustelik bu kadin onun eşi. Bebeginin annesi. O işe gidip hic degilse bir ortam degisikligi yasayacak ama bi kadincagiz evin icinde yemek yap temizlik yap bebek bak. Onlar açısından bakalim. Calismiyorlar diye asagilanmalari mi lazim. Ekmek yoksa pilav ye pilav da yoksa bisküvi ye deyip kapiyi kapatip işe gitmek asagilamaktir.
Canimsin. Ben sen asagiladin demedim. Esi asagilamis ekmek yoksa biskuvi ye nedir yani dimi ama. Soylediklerine hak versem de bu kadi cagizin durumu farkli. Bebekle bakkala gidecegine eşi işe gitmeden eve biraksa iyi olurdu bence.canım ben aşağılamadım sadece bi ekmek almayı bu kadar sorun ettiği için yazdım.Üstelik söylediklerim de doğru
Bilmiyorum yapmayi. Denemedim hiç. Ailemden de gormedim hic. Aliskanliklarla alakali galiba . bir gun denerim insallahÇok şey kaybetmişsin derim
Neden peki ? Bilmiyo musun sevmiyo musun unlu diye mi kaçınıyosun
Konu sahibi seviyo mu acaba, ona önerdim ama ses etmedi
1 su bardağı sütBilmiyorum yapmayi. Denemedim hiç. Ailemden de gormedim hic. Aliskanliklarla alakali galiba . bir gun denerim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?