Bu adam beni delirtti !!!!

Sevgililerin ya da eşlerin bu yemeye içmeye haraççı başı olmalarına da ben anlam veremiyorum arkadaş ya.
Nefes alırken de Durum raporu mu verelim.
Alıştırmamak lazım böyle.
Bende panik atak var o yüzden 2 yıldır haber veririm surdayim burdayim geldim gittim diye çünkü daha önce çok sıkıntı yaşadık bu konuda oda mutlaka haber vermemi istiyor

Haber verme sebebim benim panik atagim var ve sürekli bu konuda sıkıntı yaşıyorum yolda evde orda burda... sevgilim de şahit oldu buna bu yüzden mutlaka haber vermemi ister ben bunda yanlış bişey görmüyorum hee ama abartti mi evettt onun sebebi de 1 önceki akşam şark yazısı gelmiş kendisi polis yani doğuya gitmesi gerekiyor göreve. 1 yıldır da benden ailene söyle söz nişan yapalım artık evlilik adına adım atalım diyor bende hep olmaz diyorum. Benden de gitme kal dememi bekledi bende umut vermemek adına diyemedim hayırlısı olsun ben seni bekliyorum gibi şeyler dedim bari gitmeden nisan takalım dedi onada olmaz yapamam dedim diye bana kizginmis gerginmis ertesi gün de onun sinirini yansitmis
Ama yaninizda kardesiniz varkende dogru mu bu. Esimde bana hep gidince haber ver falan der ki bende hamileyim su an tansiyonum falan cok düşüyor ben yine haber vermem, o arar gittin mi diye? Ama haber vermeye alistirsaydim bu tür skntilar hep yasardim. Ne olursa olsun o merak etmesin dediginiz sürece boyle dakika hesaplayipta suclu olan siz olursunuz

Ama yaninizda kardesiniz varkende dogru mu bu. Esimde bana hep gidince haber ver falan der ki bende hamileyim su an tansiyonum falan cok düşüyor ben yine haber vermem, o arar gittin mi diye? Ama haber vermeye alistirsaydim bu tür skntilar hep yasardim. Ne olursa olsun o merak etmesin dediginiz sürece boyle dakika hesaplayipta suclu olan siz olursunuz
Evet işte ben alıştırdım ve sıkıntı yaşıyorum bu konuda haklısınız ama haber verme sebebim farklıydı eskiden süre gelen bi alışkanlık

bir yere giderken birbirinizden haberdar olmanız anlaşılabilir, ama sadece haberdar olmak şuraya gidebilirmiyim diye izin isteme boyutuna geçiyorsa muhabbetleriniz işiniz zor.

Back
X