Bu adam beni hiç sevmedi mi, niyeti başından beri ciddi değil miydi, yoksa hep o kızı mı seviyordu anlamadım :(

Moonladyy91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
171
25
98
Eski sevgilimle aramızda eğitim farkı vardı. Üniversite mezunu değildi ama sorun etmedim. 15 gün mesajlaştık, sonrasında beni evli arkadaşlarıyla tanıştırdı. Fotoğraflar paylaştık, ilişki durumumuzu değiştirdik. Aramızda 1 saatlik yol mesafesi vardı ve haftada 1 görüsüyorduk. Ailesine beni söylemiş, abla hemen beni sosyal medyadan ekledi falan. Beni cok begendigini söylemis ablası neyse. Bir gün eski sevgilimle telde konuşurken "aklında başka bir sey mi var, daha tanıma aşamasındayız 2 3 senelik değiliz" falan dedi.Bir de cinsellik konusunu açmazdı "Benim sana bakış açım farklı" derdi. Neyse 3 ay sonra bana yolu, mesafeyi ve evliliğe hazır olmadigini söyleyerek terketti. Yalvarmadım da. Ablası devreye girdi, cabaladı benle konussun diye, tek bir adım atmadı. Sosyal medyadan sildim diye kızmıs, hic konusmak istememisim falan. Sonra ablasına benle konusmamasını söylemiş. Kıza umut veriyorsun demiş. Akrabalarımdan biri kendisine fakir demis guya ondan bitirmis. Ama benim bundan haberim yoktu sonucta. Çok üzüldüm, dolduruşa getirdiler dedim hep ağladım. Aylar sonra bunu ogrendigimde yeniden konusmak istedim ve beni sevmediğini, baskasiyla ciddi dusundugunu onu rahatsız etmememi söyledi. Kızla instagrama profil resmi yapmis. Önceki yıllarda birbirlerine begenilerini de görmustum. Kızla babası da ekliydi onceden de. Aile mi destek verdi bilmiyorum ama Onurum gururumla oynadı, ablasıyla da kavga ettik davul bile dengi dengine falan dedi bana boşver dedi :( Yaptıkları, bana ilgisi yalan mıydı, ya da ben mi niyetini fazla ciddi gördüm?

Sen ciddiye almışsın çünkü ciddiye alınacak şeyler yapmış. Hemen aileye anlatma fotograf paylaşma vs. Ben her şeyin zamaninda olmasindan yanayım, ne erken ne geç. Ilk heyecanın gazına gelerek yapmış olmalı ilk günlerde yaptıklarını. Gidişi için söyledikleri bahanedir. Bence Allah'a havale et sen de yoluna bak. Umarim kalbin soğur

Sen ciddiye almışsın çünkü ciddiye alınacak şeyler yapmış. Hemen aileye anlatma fotograf paylaşma vs. Ben her şeyin zamaninda olmasindan yanayım, ne erken ne geç. Ilk heyecanın gazına gelerek yapmış olmalı ilk günlerde yaptıklarını. Gidişi için söyledikleri bahanedir. Bence Allah'a havale et sen de yoluna bak. Umarim kalbin soğur
Değil mi ama fazla ciddi girdi olaya...Bana da ümit vermiş oldu...Malesef ah ettim çünkü çok kötü davrandı bana...Ah etmek kötü derler biliyorum ama insan çok sevip böyle tepki alınca dayanamıyor. Kalbim biraz soğudu elbet ama tam değil. Insallah umarım 🙏🙏

Çok ayıp etmiş İnan’ın üzüldüm sizin adınıza ama olan olmuş. Gerçekten böyle bir insan için üzüldüğünüze değmeyeceğini anlayacaksınız. Lütfen beni sevdi mi sevmedi mi diye düşünüp eski ilişkinize kafa yormayın ileriye bakın kendinizi üzmemeye çalışın

Çok ayıp etmiş İnan’ın üzüldüm sizin adınıza ama olan olmuş. Gerçekten böyle bir insan için üzüldüğünüze değmeyeceğini anlayacaksınız. Lütfen beni sevdi mi sevmedi mi diye düşünüp eski ilişkinize kafa yormayın ileriye bakın kendinizi üzmemeye çalışın
Ben çok üzüldüm, psikolojik olarak çöktüm. Çok öfkeliyim. Artık onun adını agzima almamalıyım ancak dayanamıyorum. Umarım bir gün hepsi geçer

Hepsi geçecek canım öfkeli olabilirsin, insani bir tepki sonuçta ancak öfkenin seni kontrol etmesine izin verme onu düşünmemeye çalış

Karşınızdakinin karaktersizliğini kendi geleceğinize yormayın lütfen. Yani o karaktersiz diye bundan sonra da karşınıza çıkan herkes karaktersiz olmayacaktır şimdiden kafanızda ön yargı oluşturmayın derim. Bir de yanlış yapmış ve gitmiş sizi kandırsa ve daha çok zamanınızı alsaydı bu sizi daha çok üzerdi zararın neresinden dönerseniz kârdır diye düşünüp lütfen daha fazla üzülmeyin. Böylesi insanlar zaten hak ettiklerini er ya da geç yaşıyorlar içiniz rahat olsun. Bu arada başlıkta sorunuza istinaden cevabımı da vereyim evet sizi hiç sevmemiş ama bence o kızı da sevmiyor :işsiz:

Karşınızdakinin karaktersizliğini kendi geleceğinize yormayın lütfen. Yani o karaktersiz diye bundan sonra da karşınıza çıkan herkes karaktersiz olmayacaktır şimdiden kafanızda ön yargı oluşturmayın derim. Bir de yanlış yapmış ve gitmiş sizi kandırsa ve daha çok zamanınızı alsaydı bu sizi daha çok üzerdi zararın neresinden dönerseniz kârdır diye düşünüp lütfen daha fazla üzülmeyin. Böylesi insanlar zaten hak ettiklerini er ya da geç yaşıyorlar içiniz rahat olsun. Bu arada başlıkta sorunuza istinaden cevabımı da vereyim evet sizi hiç sevmemiş ama bence o kızı da sevmiyor :işsiz:
Teşekkür ederim yorumunuz için, ön yargı olusturmamaya calışıyorum tabi ki. Bilmiyorum ciddi düşünüyorum dedi ama sevgiye dair pek bir sey yapmıyor kız için. Ailesi destek vermiş gibi. Zaten şöyle bir adam. Hayatında kimseyi sevmemiş, aşık olmamış. Kendisi söylemişti bana bunu. Siz neden onu da sevmediğini düşündünüz?

Maceraci bir adam , ona buna bulasacak. Sacma sapan iliskileri olacak. Siz 3 ayda kurtulmussunuz. Digerlerine yazik olacak.
Zaten şu ana dek hep öyle olmuş. Hayatında ilk kez benimle resim attı, ilk kez beni ailesine söyleyince ben güvendim çevre de inandı. Şimdi ki kızla da ciddi düşünüyorum dedi. Sevip sevmediğini bilemem Ailenin destegiyle olur olursa da. Valla hakettiğini bulsun isterim. Yazık günah sonuçta.

Teşekkür ederim yorumunuz için, ön yargı olusturmamaya calışıyorum tabi ki. Bilmiyorum ciddi düşünüyorum dedi ama sevgiye dair pek bir sey yapmıyor kız için. Ailesi destek vermiş gibi. Zaten şöyle bir adam. Hayatında kimseyi sevmemiş, aşık olmamış. Kendisi söylemişti bana bunu. Siz neden onu da sevmediğini düşündünüz?

Çünkü gerçekten birilerini sevebilecek birisi olsaydı sizinle bu şekilde bitirmezdi. Bu kadar kısa sürede hemen başka bir dala konan bu karga eminim o dalı da kıracak ve başka dala konacak.

şöyle bir şey olmuş olabilir. dediğiniz gibi önceden de mevcut biriyse, zaten o kişiyle ciddi düşünüyordur. bir sebeple olmamıştır. böyle durumlarda insanlar tanıştıkları ilk kişiyle çok hızlı şekilde ciddileşiyorlar, gönüllerindeki asıl ciddi kişiyle olmayınca. daha doğrusu ciddileşmiş gibi görünüyor, bazı adımları hızlı atarken bazılarında çok çekingen davranıp "ama ben ciddi değilim" mesajı vermeye çalışıyorlar. sonra da bir bahane bulup oradan sıyrılıp gidiyorlar. akıl genelde başkasında oluyor :( maalesef böyle bir ana denk gelmiş olabilirsiniz. başınıza böyle bir şey geldiği için üzgünüm. ama iyi ki olmamış, böyle bakın. doğru kişiyle olaylar da daha akışında gelişecek, olması gereken zamanda ailesi vs. dahil olacaktır zaten. umarım kendinizi olabilecek en az şekilde yıpratırsınız. önemli olan sizsiniz.

şöyle bir şey olmuş olabilir. dediğiniz gibi önceden de mevcut biriyse, zaten o kişiyle ciddi düşünüyordur. bir sebeple olmamıştır. böyle durumlarda insanlar tanıştıkları ilk kişiyle çok hızlı şekilde ciddileşiyorlar, gönüllerindeki asıl ciddi kişiyle olmayınca. daha doğrusu ciddileşmiş gibi görünüyor, bazı adımları hızlı atarken bazılarında çok çekingen davranıp "ama ben ciddi değilim" mesajı vermeye çalışıyorlar. sonra da bir bahane bulup oradan sıyrılıp gidiyorlar. akıl genelde başkasında oluyor :KK43: maalesef böyle bir ana denk gelmiş olabilirsiniz. başınıza böyle bir şey geldiği için üzgünüm. ama iyi ki olmamış, böyle bakın. doğru kişiyle olaylar da daha akışında gelişecek, olması gereken zamanda ailesi vs. dahil olacaktır zaten. umarım kendinizi olabilecek en az şekilde yıpratırsınız. önemli olan sizsiniz.
Yani öyle bir durum bence olamaz. Öyle olsa kızın fotoğraflarımızı görmesinden çekinirdi ki, kız fotoğraflarımızı da gördü. Paylaşım yaparken hiç çekimser davranmadı ve onda ekliydi. Yani aylar sonra duydum bu durumu. Zaten kızla da hemen ciddi bir adimları olmadı nerdeyse 7 8 aydir beraberler. Yani kimseyle çabuk adım atacak biri değil. Kendi de evlenmek istemiyorum demişti benden ayrıldıkran sonra da. Neyse evlenirse de layığıni bulmuş olur.

bence o diğer kız eski sevgilisi olabilir, geri barışmıştır, seni de yarabandı olarak kullandı belki de ... onunla barışınca da seninle işi bitti...
sal gitsin. olgunlaşamamış...

Eski sevgilimle aramızda eğitim farkı vardı. Üniversite mezunu değildi ama sorun etmedim. 15 gün mesajlaştık, sonrasında beni evli arkadaşlarıyla tanıştırdı. Fotoğraflar paylaştık, ilişki durumumuzu değiştirdik. Aramızda 1 saatlik yol mesafesi vardı ve haftada 1 görüsüyorduk. Ailesine beni söylemiş, abla hemen beni sosyal medyadan ekledi falan. Beni cok begendigini söylemis ablası neyse. Bir gün eski sevgilimle telde konuşurken "aklında başka bir sey mi var, daha tanıma aşamasındayız 2 3 senelik değiliz" falan dedi.Bir de cinsellik konusunu açmazdı "Benim sana bakış açım farklı" derdi. Neyse 3 ay sonra bana yolu, mesafeyi ve evliliğe hazır olmadigini söyleyerek terketti. Yalvarmadım da. Ablası devreye girdi, cabaladı benle konussun diye, tek bir adım atmadı. Sosyal medyadan sildim diye kızmıs, hic konusmak istememisim falan. Sonra ablasına benle konusmamasını söylemiş. Kıza umut veriyorsun demiş. Akrabalarımdan biri kendisine fakir demis guya ondan bitirmis. Ama benim bundan haberim yoktu sonucta. Çok üzüldüm, dolduruşa getirdiler dedim hep ağladım. Aylar sonra bunu ogrendigimde yeniden konusmak istedim ve beni sevmediğini, baskasiyla ciddi dusundugunu onu rahatsız etmememi söyledi. Kızla instagrama profil resmi yapmis. Önceki yıllarda birbirlerine begenilerini de görmustum. Kızla babası da ekliydi onceden de. Aile mi destek verdi bilmiyorum ama Onurum gururumla oynadı, ablasıyla da kavga ettik davul bile dengi dengine falan dedi bana boşver dedi :KK43: Yaptıkları, bana ilgisi yalan mıydı, ya da ben mi niyetini fazla ciddi gördüm?
Yani çok köklü olmayan ilişkide çok uzun bir süreçmiş gibi hayıflanmalara pek anlam veremiyorum ben. İlk zamanım heyecanı ile bişeyler yapmış apaçık belli bu. O kızın önceden beğenileri varmış ailesi ekliymiş falan. Eski sevgilisinden bahsetti mi hiç sana? Bana kalırsa o hep vardı sadece araları bozuktu. O dönemde de sen denk geldin kafasını dağıttı. Bahane sunma kendine başka.

Yahu niye bu kadar muhatap oldunuz ki adamla konuştuktan sonra ablasıyla kavga etmek falan çok saçma. Doğru söylüyorlar herkes dengi dengine. Boşverin başlamadan bitmiş gibi olmuş..

bence o diğer kız eski sevgilisi olabilir, geri barışmıştır, seni de yarabandı olarak kullandı belki de ... onunla barışınca da seninle işi bitti...
sal gitsin. olgunlaşamamış...
Yok degildi. Zaten geçmişini anlatmıştı bana. Hiç aşik olmadığini da söyledi daha once. Ben begenileri goruyordum. Komsusu arkadaşı vs dedim. Zaten kız 5 yaş kucuk ihtimal vermedim. Degildi sevgilisi yani. Duygusal bir sey var miydi bilmiyorum ama

Back
X