- 22 Ocak 2018
- 171
- 25
- 98
- Konu Sahibi Moonladyy91
Eski sevgilimle aramızda eğitim farkı vardı. Üniversite mezunu değildi ama sorun etmedim. 15 gün mesajlaştık, sonrasında beni evli arkadaşlarıyla tanıştırdı. Fotoğraflar paylaştık, ilişki durumumuzu değiştirdik. Aramızda 1 saatlik yol mesafesi vardı ve haftada 1 görüsüyorduk. Ailesine beni söylemiş, abla hemen beni sosyal medyadan ekledi falan. Beni cok begendigini söylemis ablası neyse. Bir gün eski sevgilimle telde konuşurken "aklında başka bir sey mi var, daha tanıma aşamasındayız 2 3 senelik değiliz" falan dedi.Bir de cinsellik konusunu açmazdı "Benim sana bakış açım farklı" derdi. Neyse 3 ay sonra bana yolu, mesafeyi ve evliliğe hazır olmadigini söyleyerek terketti. Yalvarmadım da. Ablası devreye girdi, cabaladı benle konussun diye, tek bir adım atmadı. Sosyal medyadan sildim diye kızmıs, hic konusmak istememisim falan. Sonra ablasına benle konusmamasını söylemiş. Kıza umut veriyorsun demiş. Akrabalarımdan biri kendisine fakir demis guya ondan bitirmis. Ama benim bundan haberim yoktu sonucta. Çok üzüldüm, dolduruşa getirdiler dedim hep ağladım. Aylar sonra bunu ogrendigimde yeniden konusmak istedim ve beni sevmediğini, baskasiyla ciddi dusundugunu onu rahatsız etmememi söyledi. Kızla instagrama profil resmi yapmis. Önceki yıllarda birbirlerine begenilerini de görmustum. Kızla babası da ekliydi onceden de. Aile mi destek verdi bilmiyorum ama Onurum gururumla oynadı, ablasıyla da kavga ettik davul bile dengi dengine falan dedi bana boşver dedi
Yaptıkları, bana ilgisi yalan mıydı, ya da ben mi niyetini fazla ciddi gördüm?