Bu adam beni hiç sevmedi mi, niyeti başından beri ciddi değil miydi, yoksa hep o kızı mı seviyordu anlamadım :(

Yani çok köklü olmayan ilişkide çok uzun bir süreçmiş gibi hayıflanmalara pek anlam veremiyorum ben. İlk zamanım heyecanı ile bişeyler yapmış apaçık belli bu. O kızın önceden beğenileri varmış ailesi ekliymiş falan. Eski sevgilisinden bahsetti mi hiç sana? Bana kalırsa o hep vardı sadece araları bozuktu. O dönemde de sen denk geldin kafasını dağıttı. Bahane sunma kendine başka.
Yok eski sevgilisi degildi eminim. Eski tanidik komsu vs gibi diyelim. Zaten hic ciddi iliskisi olmamis. Ben ilk ciddi olarak ailesine soyledigi kisiydim.

Yok eski sevgilisi degildi eminim. Eski tanidik komsu vs gibi diyelim. Zaten hic ciddi iliskisi olmamis. Ben ilk ciddi olarak ailesine soyledigi kisiydim.
Nerden biliyorsunuz ki?
Tek kanıtınız erkeğin ve ailesinin öyle demesi.
Erkek güvenilir biri olmadığını kanıtlamış.
Ailesi de yalan söylemiş olabilir. Belki bu çocuğun tanıştırdığı her kıza ilk muamelesi yapıyorlardır.
Nasıl bu kadar eminsiniz üç aylık uzaktan mesafeli ilişki yaşadığınız bu kişi ve ailesinden?
Önce inanmış olduğunuz her şeyi kafanızda yıkın yerle bir edin. Sonra da ileriye bakın.

Nerden biliyorsunuz ki?
Tek kanıtınız erkeğin ve ailesinin öyle demesi.
Erkek güvenilir biri olmadığını kanıtlamış.
Ailesi de yalan söylemiş olabilir. Belki bu çocuğun tanıştırdığı her kıza ilk muamelesi yapıyorlardır.
Nasıl bu kadar eminsiniz üç aylık uzaktan mesafeli ilişki yaşadığınız bu kişi ve ailesinden?
Önce inanmış olduğunuz her şeyi kafanızda yıkın yerle bir edin. Sonra da ileriye bakın.
Hanımefendi ailesiyle iletişim kurdum, sosyal medyada vs.paylaştık. Ablası ilk kez birini söyledi dedi. Evli arkadaşlarıyla da biraraya geliyorduk. Onlar da bizi çok şaşırttın demişti. Kafamda düşünce uydurmuyorum. Burdan uyduruyorsun, takıntılı, ayyy zavallı demek cok kolay oluyor anlıyorum. Ancak bu yazdıklarımda yalan yok çünkü biz çok yakın olan kişilerdik aile ve ortak arkadaşlar dahil. Yaşadıklarımı paylaştım. Bir daha da dile getirmem burada her hangi bir sey, teşekkür ederim iyi aksamlar :)

Back
X