Bu adam beni öldürecek...

CannTANEM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
41
3
1
Eskişehir
Bakıyorm çok neseli gibi duruyo eşim dışarda ama eve gelince o televizyonla olan iletişim süper .. dış seslere tamamen kapalı oturuyouz ama hiç söylediklerimi duymuyo .. Ve bu ara çok dertliyim için geçmiş diyorm biz yaşlandık diyo ne olacak halimiz bilmem bi tuhaf haller bıktık usandık sanırım .. çözüm bulamaz oldumm

Bakıyorm çok neseli gibi duruyo eşim dışarda ama eve gelince o televizyonla olan iletişim süper .. dış seslere tamamen kapalı oturuyouz ama hiç söylediklerimi duymuyo .. Ve bu ara çok dertliyim için geçmiş diyorm biz yaşlandık diyo ne olacak halimiz bilmem bi tuhaf haller bıktık usandık sanırım .. çözüm bulamaz oldumm

kaç yaşındasınız ki canım, gerçi bu işlerin yaşla hiçbir alakası yok, yazında tv başında oturmak çok sıkıcı

Ben olsam onun bana davrandığının iki katını yapardım.
O beni duymuyor mu ben 2 defa duymazdım,görmüyor mu tanımazdım.

aynı benim koca televizyona bir daldımı bilinç tamamen kapanıyor. ilk başlarda sinirleniyordum şimdi umursamıyorum

kaç yaşındasınız ki canım, gerçi bu işlerin yaşla hiçbir alakası yok, yazında tv başında oturmak çok sıkıcı

Ben 26 yaşındayim eşim 34 bu tv yüzünden katliam çıkacak bi gün ..hayal ediyorm camdan alıp attığımi süper oluyoo..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam onun bana davrandığının iki katını yapardım.
O beni duymuyor mu ben 2 defa duymazdım,görmüyor mu tanımazdım.

Evet yaptım ama daha çıkılmaz bi hal aldı iki yabancı misali ben onu umursamıyorum diye kahveden gelmedi eve..

aynı benim koca televizyona bir daldımı bilinç tamamen kapanıyor. ilk başlarda sinirleniyordum şimdi umursamıyorum

Ama insan o zaman niye evlenir kendini kısıtlar ki madem evli olmayi beceremeyen adamlar evlenmesinler demı ama.

Evet yaptım ama daha çıkılmaz bi hal aldı iki yabancı misali ben onu umursamıyorum diye kahveden gelmedi eve..

Eeee derdi neymiş soraydın...
Mutlaka belli bir sebebi vardır.

Ben böyleyim diyo kabul ediyosan et ..memnun değilsen boşan diyo ama gidince anneme it gibi arkamdan almaya geliyo...neşem çöktü valla uğraşmaktan..

teşhis belli canım
eşin
hödük
:50::50::50::50:
spiker gibi konuşarak iletişim kurmayı dene bakalım
:1::1::1::1:
iyiakşamlar sayın ev sahibi
sessizlik ve sukunet içinde geçecek iletişimden yoksun
bir gece yi daha geçirmek için
evinize hoşgeldiniz
öncelikle yayın akışımızı aktararak geceye başlamak istiyorum
:37::37::37::37:
benim uğraşarak ve özveri ile hazırladığım akşam yemeğini
bir çırpıda midenize indirmekle başlayacağınız gecemiz
yine sabahtan akşama kadar uğraşarak temizlediğim evimizde
ayaklarınızı uzatarak seyredeceğinin tv programı ile devam edecek
...
daha sonra ben sofrayı toplarken siz tc izlemeye devam edeceksiniz
sonrasında ekstra çay meyve servisleriniz için ben yine hizmetinizde bulunurken
siz
o uzatmaktan şişmiş ayaklarınıza aldırmadan
tv seyretmeye devam edeceksiniz
...
ve geceyi
yatağın bir ucunda siz bir ucunda ben sırt sırta noktalarken
nihayet iletişim kurabileceğiz
siz horlarken
bende
neden böyle olduk diye düşünmekle
sabahı edicem
...
şimdi
eğer size sunduğum yayın akışından memnun olmadıysanız
lütfen şu kanalı değiştirin artık
:45::45::45:
:1::1::1:

benim eşim de tv karşısından çekilmez.uzun uzun filmler izler. balkona bile çıkmaz. sigara içer içeri gider.. alt yazılı olanlar olunca da iyice gözünü diker dünyayla bağlantısı kopar..

yani maalesef aynı.. söyleyince de ne yapıyım der...

asya30 tv spiker konuşmasına da bayıldım. :)

dur şunu bir kağıda yazıyım da sunucu edasında okuyum:)

Back
X