- 28 Ocak 2009
- 34.468
- 57.943
- 1.123
Anlasmali bosanmalarda 1 yıl süresi var ama şiddetli gecisimsizlikte 1 yılı bekleme süresi yok her an dava açabilirsiniz.Hiç bir şekilde görmek istemiyor bebeğinide bu şartlar altında çokta zor olmamalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlasmali bosanmalarda 1 yıl süresi var ama şiddetli gecisimsizlikte 1 yılı bekleme süresi yok her an dava açabilirsiniz.Hiç bir şekilde görmek istemiyor bebeğinide bu şartlar altında çokta zor olmamalı
Anladım peki ben sanal ortamda bir ilişkisi olduğunu kanıtlarsam bu benim lehime bir delil olabilirmiAnlasmali bosanmalarda 1 yıl süresi var ama şiddetli gecisimsizlikte 1 yılı bekleme süresi yok her an dava açabilirsiniz.
Olabilir. Yazışmalar mi var elinizde.Anladım peki ben sanal ortamda bir ilişkisi olduğunu kanıtlarsam bu benim lehime bir delil olabilirmi
Anladım peki ben sanal ortamda bir ilişkisi olduğunu kanıtlarsam bu benim lehime bir delil olabilirmi
siteye üyeliğini gördüm ama okunmayan mesajları vardı o yüzden içeriklerine bakamadımOlabilir. Yazışmalar mi var elinizde.
onun parasınamı güvenip gelmişim babamın evine birde benim içinmi harcıyamacakmış parasını dava içinde aynısını dedi kargo içindeOlur tabiki olmazmi evlisiniz hamilesin ve seni aldatiyo. Esyalari da yollamis pislik kargo parasini bile karsilamamis
Alırken herşey bal kaymak en ufak bir şeyde bizden kötüsü yok üstelik bebeğini taşırken.Allah gönlüne göre versin tekrar evlenicekmiş bana öyle söylemişti senin yüzünden hayatımı mı karatıyım demişti.Sen çocuğunu büyüt bende hemen evlenip çocuk yapıcam demişti.Allahından bulsun böyleleri
benim de eşyalarımı göndermişti arkamdan
dünden razı bunlar bizden kurtulmaya
alırken öle olmamıştı ama
vay beee ne rahat adamAlırken herşey bal kaymak en ufak bir şeyde bizden kötüsü yok üstelik bebeğini taşırken.Allah gönlüne göre versin tekrar evlenicekmiş bana öyle söylemişti senin yüzünden hayatımı mı karatıyım demişti.Sen çocuğunu büyüt bende hemen evlenip çocuk yapıcam demişti.
gebersin itAlırken herşey bal kaymak en ufak bir şeyde bizden kötüsü yok üstelik bebeğini taşırken.Allah gönlüne göre versin tekrar evlenicekmiş bana öyle söylemişti senin yüzünden hayatımı mı karatıyım demişti.Sen çocuğunu büyüt bende hemen evlenip çocuk yapıcam demişti.
Aşırı kıskançtı hastalık dercesinde aklına gelen herşeyi sanki ben yapmışım gibi suçlamalara başlıyodu.Kendime inandırana kadar çırpınıp dururdum.Başımı kapatmamı istedi kabul etmedim babamı aradı kızın başka erkeklere bakıyo beni aldatıyo pazartesi boşıyıcam dedi.Babamda yanlarına gitmemizi istedi konuşmak için götürmedi.Gece ben gidiyorum sende defol git evden dedi ve çekti kapıyı çıktı babamlarda gece gelerek beni aldılar.6 aylık hamileyim psikolojik şiddet yüzünden 10 kilo kaybettim ve doğru dürüst uykuda uyuyamıyordum.Evden çıkarken kayınvalidemde dünyanın lafını söyledi.Annesi ananemi arıyarak beni kötülemiş sonradan aramış barıştıralım demiş ana oğul sorunlular.Boşanma davasınıda açmıyo ben açıcam böyle sorunlar.
Çok daha mutlu olurmuş olsun bakalım Allah büyük bebeğini istemeyen bir adamın iki yakası bir araya gelirmi Beddua etmiyorum Rabbim gönlüne göre versin.vay beee ne rahat adam
unutmasın gelen gideni aratır
Öyle bakalım bekliyoruz şimdi hayırlısıyla bir boşanalımdabaya baya sorunlularmış
hakkında hayırlısı olsun
beş kuruş talebim olmıycak çünkü hiç bir şekilde hayatımda olmasını istemiyorum.Bir an önce kurtulayımda inan başka bir isteğim yok.her dava için para ödemezsiniz sadece ilk davayı açarken ödersiniz.
-Boşanma davası ile birlikte dava sırasında tedbir nafakası (boşanma kararı kesinleşince yoksulluk nafakası olarak devam etmek üzere)talep edebilirsiniz.
-Hamile olmanız sebebiyle hamilelik süresince yapacağınız sağlık taramaları ve doğum giderleri için uygun miktarda bir maddi katkı talep edebilirsiniz.
-Çocuğunuz için iştirak nafakası talep edebilirsiniz
Avukatla görüştüm biraz bekliyicez dava için çünkü açtığımda gelmiyicek biraz zaman geçsin açıcam çünkü ona bıraksam açmazcanım kıyamam hamile halinle neler yaşıyorsun.
Allah kocanı ıslah etsin. davayı açtın mı bilmiyorum ama maddi durumun varsa tüm hakkını alana kadar süründür bunu mahkemelerde.
Adam kendi canınından kanınından evladından vazgeçmiş vermesin beş kuruşal haklarını canım ya bişey istemiyorum ne demek
öyle deme canım bir bebeği büyütmenin doğurmanın kırk türlü masrafı var bezi maması hastane masrafıAdam kendi canınından kanınından evladından vazgeçmiş vermesin beş kuruş