• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam beni rahat bırakmıyıcak mı?

Hiç bir şekilde görmek istemiyor bebeğinide bu şartlar altında çokta zor olmamalı
Anlasmali bosanmalarda 1 yıl süresi var ama şiddetli gecisimsizlikte 1 yılı bekleme süresi yok her an dava açabilirsiniz.

Anlasmali bosanmalarda 1 yıl süresi var ama şiddetli gecisimsizlikte 1 yılı bekleme süresi yok her an dava açabilirsiniz.
Anladım peki ben sanal ortamda bir ilişkisi olduğunu kanıtlarsam bu benim lehime bir delil olabilirmi

Olur tabiki olmazmi evlisiniz hamilesin ve seni aldatiyo. Esyalari da yollamis pislik kargo parasini bile karsilamamis
onun parasınamı güvenip gelmişim babamın evine birde benim içinmi harcıyamacakmış parasını dava içinde aynısını dedi kargo içinde

Allahından bulsun böyleleri
benim de eşyalarımı göndermişti arkamdan
dünden razı bunlar bizden kurtulmaya
alırken öle olmamıştı ama

Allahından bulsun böyleleri
benim de eşyalarımı göndermişti arkamdan
dünden razı bunlar bizden kurtulmaya
alırken öle olmamıştı ama
Alırken herşey bal kaymak en ufak bir şeyde bizden kötüsü yok üstelik bebeğini taşırken.Allah gönlüne göre versin tekrar evlenicekmiş bana öyle söylemişti senin yüzünden hayatımı mı karatıyım demişti.Sen çocuğunu büyüt bende hemen evlenip çocuk yapıcam demişti.

Alırken herşey bal kaymak en ufak bir şeyde bizden kötüsü yok üstelik bebeğini taşırken.Allah gönlüne göre versin tekrar evlenicekmiş bana öyle söylemişti senin yüzünden hayatımı mı karatıyım demişti.Sen çocuğunu büyüt bende hemen evlenip çocuk yapıcam demişti.
vay beee ne rahat adam
unutmasın gelen gideni aratır

gebersin it

Aşırı kıskançtı hastalık dercesinde aklına gelen herşeyi sanki ben yapmışım gibi suçlamalara başlıyodu.Kendime inandırana kadar çırpınıp dururdum.Başımı kapatmamı istedi kabul etmedim babamı aradı kızın başka erkeklere bakıyo beni aldatıyo pazartesi boşıyıcam dedi.Babamda yanlarına gitmemizi istedi konuşmak için götürmedi.Gece ben gidiyorum sende defol git evden dedi ve çekti kapıyı çıktı babamlarda gece gelerek beni aldılar.6 aylık hamileyim psikolojik şiddet yüzünden 10 kilo kaybettim ve doğru dürüst uykuda uyuyamıyordum.Evden çıkarken kayınvalidemde dünyanın lafını söyledi.Annesi ananemi arıyarak beni kötülemiş sonradan aramış barıştıralım demiş ana oğul sorunlular.Boşanma davasınıda açmıyo ben açıcam böyle sorunlar.

baya baya sorunlularmış
hakkında hayırlısı olsun

her dava için para ödemezsiniz sadece ilk davayı açarken ödersiniz.
-Boşanma davası ile birlikte dava sırasında tedbir nafakası (boşanma kararı kesinleşince yoksulluk nafakası olarak devam etmek üzere)talep edebilirsiniz.
-Hamile olmanız sebebiyle hamilelik süresince yapacağınız sağlık taramaları ve doğum giderleri için uygun miktarda bir maddi katkı talep edebilirsiniz.
-Çocuğunuz için iştirak nafakası talep edebilirsiniz

her dava için para ödemezsiniz sadece ilk davayı açarken ödersiniz.
-Boşanma davası ile birlikte dava sırasında tedbir nafakası (boşanma kararı kesinleşince yoksulluk nafakası olarak devam etmek üzere)talep edebilirsiniz.
-Hamile olmanız sebebiyle hamilelik süresince yapacağınız sağlık taramaları ve doğum giderleri için uygun miktarda bir maddi katkı talep edebilirsiniz.
-Çocuğunuz için iştirak nafakası talep edebilirsiniz
beş kuruş talebim olmıycak çünkü hiç bir şekilde hayatımda olmasını istemiyorum.Bir an önce kurtulayımda inan başka bir isteğim yok.

canım kıyamam hamile halinle neler yaşıyorsun.
Allah kocanı ıslah etsin. davayı açtın mı bilmiyorum ama maddi durumun varsa tüm hakkını alana kadar süründür bunu mahkemelerde.

canım kıyamam hamile halinle neler yaşıyorsun.
Allah kocanı ıslah etsin. davayı açtın mı bilmiyorum ama maddi durumun varsa tüm hakkını alana kadar süründür bunu mahkemelerde.
Avukatla görüştüm biraz bekliyicez dava için çünkü açtığımda gelmiyicek biraz zaman geçsin açıcam çünkü ona bıraksam açmaz

Adam kendi canınından kanınından evladından vazgeçmiş vermesin beş kuruş
öyle deme canım bir bebeği büyütmenin doğurmanın kırk türlü masrafı var bezi maması hastane masrafı
sen ve ailen her şeyi üstüne alacaksınız oda rahat edecek öyle mi
sonra da benim oğlum var diyecek
eğer her ay onla uğraşmak istemiyorsan tazminat davası açabilir misin

Back
X