Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
Ne kadar saçma seni göndermek istemesinin sebebi ne??ayrıca ben evli olduklarindanda şüphe ederdim sen annene git onlar evinde kalsin EE peki esin ??tamamen sacmalik
sen annene gidince, eşin nerede kalacakmış?
Bunlar 3ü evde grup falan mı yapıcak
ben inanmadım eşinin arkadaşı olduğuna
bu eve kadın getirip alem yapacak olmasın
normal bir erkek karısına böyle birşey teklif etmez
ne münasebet onlar gelecek yerleşecek sen annenin evinde olacaksın
ben olsam ortalığı yıkardım heralde
eşin seni aldatıyo olabilir dikkat et
eşin de seninle gelesekse bilemem annenin evine
Bunlar 3ü evde grup falan mı yapıcak
O da başkasında kalacmış.Bana dedigi tek şey bu ! Aynı evde kalırsak kıskanclık yaparsın annene git dio.Sinirim tepeme fırladı.Hem saçmalıyor, hemde piskin pişkin cevap veriyor.Anneni aradım şimdi.Saçmalamasın haddini aşmasın diyo.Sinirlendi kadncağz.
benim aklıma direk bu geldi hatta öyle olduğuna eminim bile diyebilirm
3 değil daha kalabalık ta olabilirler ayrıca
O da başkasında kalacmış.Bana dedigi tek şey bu ! Aynı evde kalırsak kıskanclık yaparsın annene git dio.Sinirim tepeme fırladı.Hem saçmalıyor, hemde piskin pişkin cevap veriyor.Anneni aradım şimdi.Saçmalamasın haddini aşmasın diyo.Sinirlendi kadncağz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?