Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

Eğer böyle bir şüphe varsa konusahibinde bence evden gidip izlemekte fayda var:26:

Kabul etmem tabiki canımda eşimi yasayan bilir.Ben iğrenirim baskası evimde kalsın.banyomu kullansın.Ya tahammül edemem.Ama benim man kafa anlamıyor ki.Aramış biraz önce gelsinler mi diyor.Hey allah.kapadım telefonu yüzüne.Kızım suçiceği çıkarıyor zaten.Birde onlarla mı uğraşcm ben

Eğer böyle bir şüphe varsa konusahibinde bence evden gidip izlemekte fayda var:26:

ben olsam öyle yapardım büyük ihtimal

ama sonunda boşanacaksa yapsın
görüp te katlanacaksa affedecekse hiç kalkışmasın
valla burda açılan konuları görüyouz kadınlar yakalayıp yakalayıp affediyo

Pardon da sen neden gidiyorsun orayı anlamadım?
Misafir olarak geliyorlarsa sen ağırlayacaksın.

Burnuma iyi kokular gelmedi. Emin misin bu arkadaşlarının gerçekten evli bir çift olduğundan?

Evet ben de takip eder baskın yapardım.

Boşanmayacaksa tam tersi kesinlikle eve kimsenin gelmesine izin vermeyecek ve eşini gözünün önünden ayırmayacak..

kızı da hasta adam kafayı yemiş galiba hasta çocuğunu evden gönderiyo ben asla ama asla kabul etmem böyle bir şeyi eşim rica eder birkaç gün on gün neyse ağırlayalım der ozaman başımın üstünde yeri var eşimi kırmam ağırlarım ama evimi bırakıp gitmem

eğer planı farklıysa aslında ne cesaret ya . kadını evinden göndermeye çalışıyor . yurtdışından geliceklermiş .

olurda eşin çatkapı getirirse al içeri ve deki " ben istemiyorum bu gece burda kalamayacağınızı belirtmek isterim"...ben ewimden çıkamam kusura bakmayın de...

Yorumları okumamıştım şimdi okudum.
Herkes aynı şeyi yazmış zaten. Aklın yolu bir.

O ev başka bir şey için kullanılacak büyük ihtimal. Eşinin de içinde olduğu bir alem..

Pardon da sen neden gidiyorsun orayı anlamadım?
Misafir olarak geliyorlarsa sen ağırlayacaksın.

Burnuma iyi kokular gelmedi. Emin misin bu arkadaşlarının gerçekten evli bir çift olduğundan?

Hayır tanımam etmem nerden bileyim.Diger arkadaslarının hanımlarını tanıyorum evet.ama bunlar neyin nesi hiç bilmiyorum.Gözetle diyorsunuz kızlar, ya evde kalcam yada peşinde dedektif olcam.benim kızım rahatsz zaten.onunla mı uğrasayım.Seytan diyor defol git anene.ne hali varsa görsün.ilk defa duyuyorum böylesini !!

yakalarsan boşayacak mısın onu bi söyle

eğer boşanmayacaksan asla evden gitme onları da kabul etme çocuğum hasta de

Bu ne böyle ya böyle okudum. Siz niye elalem için düzeninizi bozacakmışsınız? Bu erkekler iyice saçma yalanlar söylemeye başladı. Kim inanır buna yahu

a ah, hiç böyle şey de duymamıştım. o nasıl misafirlikmiş öyle

Arkadaşım sen sormadın mı eşine, ben neden gidiyorum diye?
Hayır bunu sana teklif etmesinin bir sebebi var.

Bu sebebin altında sen mi yatıyorsun yoksa adamın tahmin ettiğimiz düşünceleri mi?

Yani misafiri sevmediğin için falan mı git diyor? Ben anlayamadım, bir aydınlatsan bizi

bugün buna izin verirsen yarın daha farklı seyler ister sonra bir bakmıssın kendi evine misafir olmuşsun

Kendi kararın ama buna izn verme derim bir kadın olarak

aklında boşanmak gibi bir düşüncen varsa rahat ol ne istiyorsan söyle yap ama hayat senin asla unutma

Son düzenleme:

Simdi arkadaşi ve eşi gelecek yani bir erkek ve kadin ... Peki siz neden gideceksiniz?
Arkadasinin esi olan bayan iki erkekle bir evde ne yapacak? O mu bakacak yemek yapacak senin evinde kovana?

Acikcasi esin kesinlikle başka is karistiriyor....

yakalarsan boşayacak mısın onu bi söyle

eğer boşanmayacaksan asla evden gitme onları da kabul etme çocuğum hasta de

Ya yakalarsam boşamakla kalmam emin olun.neden bosamayacak mışım ???? Kendime saygım var.yavruma saygım var benm.dünyayı dar ederim.hem benim evimde beni aldatacak hemde boşanmycm.yooo bu kadar arsız değilim.sinirim tepeme çıktı aksam akşam.gelsin bi kıyamet kopacak zaten.Dua edin kızlar

eşi de başka arkadaşında kalacakmış
yani anlamadığım böyle bi teklif yapıyosa biz annene gidelim demesi lazım

ama kadın anasının evine kendiside arkadaşının evine gidecek 10 gün
bu adam karısını cidden salak sanıyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…