- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
başkasında kalacak öyle mi inanma sakın %100 yalan söylüyo bence
birşeyler ayarlamışlar alem yapacaklar kesin
bi tanıdığımızın başına geldi çünkü kadını annesinin evine yollayıp eve rus kadınları alarak alem yapmıştı
sana bunları teklif etmesi hiç normal değil
ayyy çok saçma yaaa sakın kabul etme ama sakın!!!!! buraya gelen kalcağı yeri de düşünseymiş ][aaaa bak sinir oldum şimdii
sakın öyle bi hata yapma ewini elaleme bırakma senin yatağında yatmalarına izin wermee ayy çok kötü yaaaa
Eğer böyle bir şüphe varsa konusahibinde bence evden gidip izlemekte fayda var:26:
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
ben olsam öyle yapardım büyük ihtimal
ama sonunda boşanacaksa yapsın
görüp te katlanacaksa affedecekse hiç kalkışmasın
valla burda açılan konuları görüyouz kadınlar yakalayıp yakalayıp affediyo
Kabul etmem tabiki canımda eşimi yasayan bilir.Ben iğrenirim baskası evimde kalsın.banyomu kullansın.Ya tahammül edemem.Ama benim man kafa anlamıyor ki.Aramış biraz önce gelsinler mi diyor.Hey allah.kapadım telefonu yüzüne.Kızım suçiceği çıkarıyor zaten.Birde onlarla mı uğraşcm ben
Kabul etmem tabiki canımda eşimi yasayan bilir.Ben iğrenirim baskası evimde kalsın.banyomu kullansın.Ya tahammül edemem.Ama benim man kafa anlamıyor ki.Aramış biraz önce gelsinler mi diyor.Hey allah.kapadım telefonu yüzüne.Kızım suçiceği çıkarıyor zaten.Birde onlarla mı uğraşcm ben
Pardon da sen neden gidiyorsun orayı anlamadım?
Misafir olarak geliyorlarsa sen ağırlayacaksın.
Burnuma iyi kokular gelmedi. Emin misin bu arkadaşlarının gerçekten evli bir çift olduğundan?
Hayır tanımam etmem nerden bileyim.Diger arkadaslarının hanımlarını tanıyorum evet.ama bunlar neyin nesi hiç bilmiyorum.Gözetle diyorsunuz kızlar, ya evde kalcam yada peşinde dedektif olcam.benim kızım rahatsz zaten.onunla mı uğrasayım.Seytan diyor defol git anene.ne hali varsa görsün.ilk defa duyuyorum böylesini !!
Evet ben de takip eder baskın yapardım.
Boşanmayacaksa tam tersi kesinlikle eve kimsenin gelmesine izin vermeyecek ve eşini gözünün önünden ayırmayacak..
Hayır tanımam etmem nerden bileyim.Diger arkadaslarının hanımlarını tanıyorum evet.ama bunlar neyin nesi hiç bilmiyorum.Gözetle diyorsunuz kızlar, ya evde kalcam yada peşinde dedektif olcam.benim kızım rahatsz zaten.onunla mı uğrasayım.Seytan diyor defol git anene.ne hali varsa görsün.ilk defa duyuyorum böylesini !!
Adamın içinde varsa istersen bağla, yine de kar etmez dans...
Ne kötü ya.
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
yakalarsan boşayacak mısın onu bi söyle
eğer boşanmayacaksan asla evden gitme onları da kabul etme çocuğum hasta de
Simdi arkadaşi ve eşi gelecek yani bir erkek ve kadin ... Peki siz neden gideceksiniz?
Arkadasinin esi olan bayan iki erkekle bir evde ne yapacak? O mu bakacak yemek yapacak senin evinde kovana?
Acikcasi esin kesinlikle başka is karistiriyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?