Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

Renginacığım hazır yazmış bir yere devamlı copy paste yapıyor hatun marifetlerini :)))

evet dünden beri ben de söylüyorum hatta mune de söyledi hala insanların konusunu meşgul ediyor.:44:

Son düzenleme:

aha bu konudada siz aynı şeyi yapıyorsunuz kendinize konu açın ordan devam edin çok istiyorsanız niye insanların konularına kopyala yapıştır yapıyosunuz anlamıyorum

Siz böyle her gördüğünüz konuya marifetlerinizi kopyala yapıştır mı yapacaksınız yani? Ohooo işimiz var

Yani okuyunca falan sanki böyle şey gibi, kadın kocanızın metresi mesela, adam da belki pzvnk falan olabilir. Adam yavaaaş yavaş kadını eve yerleştirecek belki böyle böyle. Yani Tunceli'de falan kumalık hala var olan bir Baksanıza kadın kocanızla samimi falan, "sanki 40 yıldır tanıyor" demişsiniz. Ne oluyoruz yani değil mi ama? Kuzum vallahi haddim değil ama merak ettim, kocanız ne iş yapar? Eli ekmek tutar mı? Hayır, bu kadar saçmalığına katlanıyorsunuz, e eczacısınız kendi eczaneniz varsa geliriniz de iyidir, bir de adamı beslemiyorsunuz inşallah.

Yani ben anlamadım günahını almak gibi olmasın da bir garip sizin eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…