Ya yakalarsam boşamakla kalmam emin olun.neden bosamayacak mışım ???? Kendime saygım var.yavruma saygım var benm.dünyayı dar ederim.hem benim evimde beni aldatacak hemde boşanmycm.yooo bu kadar arsız değilim.sinirim tepeme çıktı aksam akşam.gelsin bi kıyamet kopacak zaten.Dua edin kızlar
Arkadaşım sen sormadın mı eşine, ben neden gidiyorum diye?
Hayır bunu sana teklif etmesinin bir sebebi var.
Bu sebebin altında sen mi yatıyorsun yoksa adamın tahmin ettiğimiz düşünceleri mi?
Yani misafiri sevmediğin için falan mı git diyor? Ben anlayamadım, bir aydınlatsan bizi
eşi de başka arkadaşında kalacakmış
yani anlamadığım böyle bi teklif yapıyosa biz annene gidelim demesi lazım
ama kadın anasının evine kendiside arkadaşının evine gidecek 10 gün
bu adam karısını cidden salak sanıyo bence
Pardon da sen neden gidiyorsun orayı anlamadım?
Misafir olarak geliyorlarsa sen ağırlayacaksın.
Burnuma iyi kokular gelmedi. Emin misin bu arkadaşlarının gerçekten evli bir çift olduğundan?
Bakın benim kız rahatsz.O da bunu bal gibi biliyor.Kizacağımı da biliyor ve annene git istersen yaa burda kal ama evde kadın var kıskançlk olmasın bir arada olmayalım dedi.ben misafr severim.onun 15 kisilik misafirini ağırladm yeri geldi.Ama bu son derece absürd.Neymiş kalacak yerleri yokmuş otel de kal demek ayıp olurmuş annenin evi dubleks hem genis geniş gidersin oraya diye düsünms benim zeka küpü kocam.umarm açıklayıcı olmuşumdur.
Bakın benim kız rahatsz.O da bunu bal gibi biliyor.Kizacağımı da biliyor ve annene git istersen yaa burda kal ama evde kadın var kıskançlk olmasın bir arada olmayalım dedi.ben misafr severim.onun 15 kisilik misafirini ağırladm yeri geldi.Ama bu son derece absürd.Neymiş kalacak yerleri yokmuş otel de kal demek ayıp olurmuş annenin evi dubleks hem genis geniş gidersin oraya diye düsünms benim zeka küpü kocam.umarm açıklayıcı olmuşumdur.
Himm..
O zaman kadinla adam veremli mi ki? Yaninda duramiyorlarmis.. Kadin annesine adam da güya başka yerde kalacak?..
Ay bu erkekler ne düşük zekalilar ya...
Konu sahibi esini sen iyi bir didikle bakalim neler dökülecek...
sen sormadın mı neden ben gidiyorum da sen arkadaşında kalıyosun diye
normal şartlarda biz annene gidelim demen gerekmiyo muydu sen ne karıştırıyosun diye
ne cevap veriyo buna
ayrıca sen neyini kıskanacakmışsın kadının top model filan mı geliyo eve
Evli olabilirler gerçekten,bazı manyaklar bunun için ilan bile veriyor.:26:
O adam gerçekten başkasında kalacaksa ben de nickimi değiştirip Mahmut Tuncer yaparım...
Evi tamamen misafirlere mi tahsis edecekmiş......vallahi buradaki karılarını non stop aldatan adamların bile bòylesi aklına gelmedi daha....biraz önce konuşuyorlardı....abi kız Antalya dan gelecek nerde kalacağız vsvs
sen sormadın mı neden ben gidiyorum da sen arkadaşında kalıyosun diye
normal şartlarda biz annene gidelim demen gerekmiyo muydu sen ne karıştırıyosun diye
ne cevap veriyo buna
ayrıca sen neyini kıskanacakmışsın kadının top model filan mı geliyo eve
Haklısın aslında, Türkiyede bile var bu cinsler..
Bizim bildiğimiz türden evli bir çift değil diyelim o zaman:26:
Bu var bak, annenin evi geniş ve rahatsa -ki küçük ve dar olsa ne olacak- neden sadece sen gidiyorsun?
Neden eşine, "e o zaman beraber gidelim" demedin?
Bu sorular sorulmaz mı yahu:44:
Öff olay çok açık ve net..
Ayy kızlar sağolun güldürdünüz beni :) Ya ben ölcem yada o zaten.kanser oldum sayesinde.gırtlak kanseri resmen.Alem yapacağı aklıma gelmedi korkak yapmaz diye düşünüyorum.Hemde benm evimde yapamaz.babana bile güvenme demisler ama bilemiyorum artık.aksam gelsin haddini bildircm.telefonda birsey diyemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?