Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

canım bak boşanmayı göze alıyosan yakala
şahsen eşim bana böyle bir teklif yapsa anında şüphelenirim ve gerçekten birşeyler karıştırıp karıştırmadığını öğrenmek istersem kabul ederim
ama olumsuz birşeyle karşılaşırsam anında boşanmak kaydıyla
sonra yok çocuğum yok rahatım diye ikilemde kalacaksam hiç kalkışmam yani

yoksa yakalayıp affetmek onu daha da arsızlaştırır ve hiç kalkışmamak en iyisi olur

Bakın benim kız rahatsz.O da bunu bal gibi biliyor.Kizacağımı da biliyor ve annene git istersen yaa burda kal ama evde kadın var kıskançlk olmasın bir arada olmayalım dedi.ben misafr severim.onun 15 kisilik misafirini ağırladm yeri geldi.Ama bu son derece absürd.Neymiş kalacak yerleri yokmuş otel de kal demek ayıp olurmuş annenin evi dubleks hem genis geniş gidersin oraya diye düsünms benim zeka küpü kocam.umarm açıklayıcı olmuşumdur.

Anilsa geldi aklıma, ona da az dememiştik gelmesinler diye..

Bence asla kabul etme, dünyanın en harika, muhteşem, olağanüstü insanları da olsalar kabul etme...

Babannemin bi lafı vardı 'misafirlik 3 gündür' diye. 10 gün nedemek ya bide sen annenlere git diyo oldu paşam, boşanma davasını sen mi açarsın ben mi açıyım deseydin

Himm..

O zaman kadinla adam veremli mi ki? Yaninda duramiyorlarmis.. Kadin annesine adam da güya başka yerde kalacak?..

Ay bu erkekler ne düşük zekalilar ya...

Konu sahibi esini sen iyi bir didikle bakalim neler dökülecek...

Pardon da sen neden gidiyorsun orayı anlamadım?
Misafir olarak geliyorlarsa sen ağırlayacaksın.

Burnuma iyi kokular gelmedi. Emin misin bu arkadaşlarının gerçekten evli bir çift olduğundan?

Evli olabilirler gerçekten,bazı manyaklar bunun için ilan bile veriyor.:26:

O adam gerçekten başkasında kalacaksa ben de nickimi değiştirip Mahmut Tuncer yaparım...

eşinin alem yapacağını düşünmedim. eşin çok saf ve iyimser biri mi?Neyse ne kesinlikle gitme ve bence gelip kalmasınlar bile.yatılı misafir ağırlamak hiç kolay değil. hele hiç tanımadan. geçiyorlarmış uğramışlar o da 10 gün . ne saçma.yüzsüz yüzsüz nasıl bu kadar kalabilirler ya sen de yüzsüz yüzsüz kabul etme. hakettikleri bu. eşin nerden tanıdığını niye söylemiyor ya çok sinirlendim

sen sormadın mı neden ben gidiyorum da sen arkadaşında kalıyosun diye
normal şartlarda biz annene gidelim demen gerekmiyo muydu sen ne karıştırıyosun diye
ne cevap veriyo buna

ayrıca sen neyini kıskanacakmışsın kadının top model filan mı geliyo eve

Olay anlaşıldı...Eşinin gelecek alem misafirleri evli bir çift falan değil.
Dediğimiz gibi, planlar bambaşka.

Görüen köy klavuz istemez..Ve cidden çok iğrenç.

Annemle pek iyi anlasamaz.Annem onu evden kovar.Babam da öyle.anneme tembih ettim babama bisey söyleme diye.çünkü benim koca hergün farklı bir entrikayla gelir benim başıma.O yüzden arkadaşımda kalayım diyor.

Bu var bak, annenin evi geniş ve rahatsa -ki küçük ve dar olsa ne olacak- neden sadece sen gidiyorsun?
Neden eşine, "e o zaman beraber gidelim" demedin?

Bu sorular sorulmaz mı yahu:44:

Öff olay çok açık ve net..

Son düzenleyen: Moderatör:

Erkekler ne kadar aptal ya ne de kolay yakalanıyorlar. kıskançlık olurmuş Hiç güleceğim yoktu..

Çok ama çok saçma bu ne yaa dingonun ahırı mı sizin eviniz?

Tanımadığın etmediğin insanlar için düzenini bozmanı bekliyor senden eşin normal değil yada bir altlar çeviriyor.

Evi tamamen misafirlere mi tahsis edecekmiş......vallahi buradaki karılarını non stop aldatan adamların bile bòylesi aklına gelmedi daha....biraz önce konuşuyorlardı....abi kız Antalya dan gelecek nerde kalacağız vsvs

Evli olabilirler gerçekten,bazı manyaklar bunun için ilan bile veriyor.:26:

O adam gerçekten başkasında kalacaksa ben de nickimi değiştirip Mahmut Tuncer yaparım...

Haklısın aslında, Türkiyede bile var bu cinsler..
Bizim bildiğimiz türden evli bir çift değil diyelim o zaman:26:

onlara bir fikir verebilirsin artık pepe

Ayy kızlar sağolun güldürdünüz beni :) Ya ben ölcem yada o zaten.kanser oldum sayesinde.gırtlak kanseri resmen.Alem yapacağı aklıma gelmedi korkak yapmaz diye düşünüyorum.Hemde benm evimde yapamaz.babana bile güvenme demisler ama bilemiyorum artık.aksam gelsin haddini bildircm.telefonda birsey diyemedim ki

Bu var bak, annenin evi geniş ve rahatsa -ki küçük ve dar olsa ne olacak- neden sadece sen gidiyorsun?
Neden eşine, "e o zaman beraber gidelim" demedin?

Bu sorular sorulmaz mı yahu:44:

Öff olay çok açık ve net..

bence de
bahanesi de annenle anlaşamıyorum o yüzden arkadaşımda kalayım sen annene git olacak
10 gün ara ara eşini yoklayıp sonra onların yanına gidecek bence

valla böyle bi durum yazlıktaki komşunun başına gelmişti eve rus kadınları doldurmuş adam karısını da anasının evine yollamıştı
kadın da şüphelenip geri dönmüş haber vermeden ve evde rujlu bardaklar vs bulmuş yukarı çıkınca da iğrenç manzarayı görmüş kadın
ama hala boşanmadı

Yani en kötü beraber annenlerde kalmayı teklif et bakalım ne yapıcak. Sen de benle annemde kalırsan kabul ederim gibi konuş. Kabul ederse sonra yine cayarsın yok yok vazgeçtim gelmesinler dersin huzurla evinde oturursun, bir şey olmayacağını anlarsın. Kabul etmezse zaten artık tehlike çanları çalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…