Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

Facebookta fotosu varmış, orada kapalıymış.bana dediği bu.Kesin başka zaman kalsınlar diye ısrar edecek adım gibi eminim

kabul etme
kadın da suratsız diyosun canayakın biri olsa bi iki gün ağırla derim ama sana yüz bile vermemiş

Canım şu anlattıkların hiç normal değil, paralama kendini sakın fazla, ne onlar karı koca ne de anlattıklarının tek kelimesi doğru bencr. Aman yumuşama sende gerekirse soğuk bak onlara. Başka bişey var bunda. Bi ance sepetlesin söyle eşine.

Canım gittiler biraz önce.Ben neden gelmişler neden Türkiye'de ler pek bişey anlamadım işkillendim açıkcası.tuhaf bi halleri vardı.Ne bavul ne bişey yoktu zaten yanlarında.Kafam davul gibi şişti zaten.adam sürekli çektiği fakirliği anlatıp durdu.kadında yerli yersiz kahkaha felan.Benm ki hala kal demedik ayıp oldu bizde de kalsınlar sorun etme diyo.ya hırlımı hırsz mı nerden bileceksin saçmalama dedim.uzun zaman görüşmemiş, bi telefonda görüşüyormuş da benm haberim yok.neyin nesi kimin fesi hiç bilmiyorum Bunlara 10 gün ev vereceğime fakir fukaraya veririm daha iyi dedim.at hırsızı gibi insanlar.dalga geçiyosun benimle ama hiç komik değil dedim sustu

son yazdığını okuyunca aklıma halamın eltısı geldı..

halamın eskı eltısı bıgun kapılarını çalıyor,kan ıcınde..meğer bebek dusuruyormus..
eskı eltı dıyorum,dolayısıyla hıc görusulmedıgını ve bırden cıkageldıgını anlayın..
neyse gelıyo halamda 2 gun kalıyo,sevgılısı varmış sanırım..
neyse 2.gunun aksamı halamın enıstemın ve 3 çocuğunun ıceceklerıne ılac katıp hepsını uyutuyor
eve sevgılısını alıp,bıguzel soyup soğana cevırıyorlar..
kredı kartlarını,altınları ve arabayı alıp kacıyolar..

halamın buyuk oglu ılk uyanan oluyor,hemen ne olduğunu ıdrak edıp,kredı kartlarını kapattırmaya koşuyor..
halamlar gazeteye falan çıkıyor..
araba yol ustunde terk edılmıs bulunuyor..
velhasıl zaman sonra kadın ve sevgılısı yakalanıp hapse atılıyor..

bunları yapan eskı eltı..sız elın adamından herseyı bekleyın..

İyi bari erken gitmişler. İğneden ipliğe sorsana eşine nedir ne değildir, hatta onşara da sorabilirdin bi yerde mutlaka açık verir birisi. Baştan sona yalan bunlar tatlım, dikkat et eşine de başına başka bela getirmesin bu insanlar yüzünden

Ayy inanmıyorum korktum şimdi..Benm eşim eş dost tarafından çok dolandırılmış zamanında.herkese güvenir.her başı sıkışama kredi çekeyim diye tutturur.kesin bunlarda kandırır.hiç şaşmam

Valla eşin çok saf mı yoksa niyeti başka mı çözebilmiş değilim... ama bu her başı sıkışana kredi çekeym demesi aşırı saflık göstergesi olsa gerek..

aferin canımm hiç yüz werme aynen böyle dewam =)) inşş tekrarı olmaz........

Valla yorumları henüz okumadım ama,sen hala gelsin mi gelmesinmi diyeyimin derdindemisin.BU NASIL BİR SAÇMALIK.BU KOCAN NASIL BİR ADAM.Senin evin mahremiyetin yuvan yol geçen hanı mı.Tanımadığın bilmediğin görüşmediğin insanların bırak kalmayı,evine gelmesi ne demek.Bunlar yurtdışından yola çıkarken senin evine mi güvendiler.Sen kocana hayır deyip böyle bir teklifte hangi cürretle bbulnuru bunun hesabını soramıyor musun.Herkesin düzeni evi barkı.Elalemi evimde bırakıp,elin adamı benim evimde yatacak kalkacak ben anamın evinde gitmlerini bekliycem.Kocan da onlarla mı kalacakmış.Sen hala böyle bir soruyu nasıl soruyorsun bize sana şaşırıyorum.

sakın oyle bırsey yapmayın sakın !!
çok gecmıs olsun bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal... Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy... Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm kozam nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar.. Hee bu arada o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. Asla görüşmüyorlar Oyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! Belki bir ders sınavdı bıze rabbıme dua edıyorum bu sınavı verceğiz.....

Evime misafir gelecek.hem de eşimin hiç daha önce görmediğim yurtdısından gelen arkadası hem de evimi bırakıp anneme gideceğim ooooooollduuuuuuuuuuuuu !!

Madem evimde kalacaklar ben ev sahibi olarak evde dururum. Sen annende kocan nerde?
Bence bu işin içinde bir bit yeniği vardı.

Ya eşin seni aldatmaya meyillendi. yA da bilemiyorum.

sen kendin demişsin zaten at hırsızı tipi vardı diye.

Eşinin evinde kalabildiği o başkası var ya. Söylesin bu misafirler direk o eve gitsin..

Bu fikir harikaydı

Altı çizili kısmı anlayamadım ben, neden evinize gelen bir misafirin eşini kıskanacaksınız ki????? Bu pek masum bir misafir olayı değil, herkesin fikri de ortak. Bence evinizde kalın, bir de ayrıca çocuğunuz rahatsızmış. Yuhhh diyorum

siz neden her yere kendi konunuzu yapıştırıp duruyorsunuz ya hu?

Her konuya girip şu hikayeni anlatmasan olmaz. Kocasını affedip arkadaşını açığa aldıran kadın diye kaldın aklımda.

Çok marifet değil hikayen bence biraz sakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…