Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

mısafırlerınız ne zaman gelecek cok merak ettım neler olacak gıder gıtmez yazarsanız sevınırım bende cok merak ettım sımdı

Kızlar çok iyisiniz hepiniz.Çok sağolun.iyi dilekleriniz güzel dualarını için.Zaten dediğin gibi yapcam canım.topu ona atıcam.sonucta ilk defa evime misafir gelecekler.esimin daha önce bazı konularda yalanlarına şahit oldum.bu konu da da kesin yalan söylüyor.Bakalım 1.2 saat sonra öğreniriz.Ben dedigini yaptım.yemeklerimi hazırlamaya başladım.Gerisini o düşünsün

Haklısın canım.Bir erkek olarak bunları onun düşünmesi gerekirken ben düşünüyorum.sorumsuzluğu hat safhada.Düzelmeye de niyeti yok.allah sonumuzu hayr etsin.

kabul etmediğin için de sana bi ton laf sayarsa ona şunu söyle "madem arkadaşların için beni hiçe sayıosun o zaman boşanalım ve istediğin insanı ewine al yedir için 10 gün değil hatta 1 sene kalsın daha rahat olur senin için" de...

O kadar kibarca da değil bence, kabul etmezse 'bak kapı orda, buyur sen kafana göre ağırla 'şeklinde. Erkekler boşanma lafını sonradan sana karşı silah olarak kullanmayı çok severler, herşeyi yaparlar, bıkıp boşanmak isteyince yuva yıkıyor olursun.

Ben ona boşanalım diye çok dedim.hep yağ gibi üste çıkmaya çalıştı.kandırdı beni.Ama vurdum duymazlığının önüne geçemedi.artık korkmuyorum boşanmaktan felan.sabrımı zorlarsa boşanırım.Gelip yalvarsa da ağlasa da hiç acımam.Yuva yıkan kendisi ailesi.bana yuva yıktın diyemez kimse

Canım sonunda kabul ettin mi eve almayı aman Allah ımm canım sen böyle yüz verirsen yandın Allah yardımcın olsun

Canım sonunda kabul ettin mi eve almayı aman Allah ımm canım sen böyle yüz verirsen yandın Allah yardımcın olsun

Ne yapayım canım..bare yemege gelsinlerde kalmaya gelmesinler diye düşündüm.Hiç gelmesinler dedim anlamadı ki.kendi egosunun derdinde.laf geçirmek ne mümkün

Gelecekler güya karı kocalar... arkadaşm gelişmelerden haberdar et lütfen asla kendinden taviz verme tanımadığn insanlar için...

Ya bütün yorumları okumadım bu soru soruldu mu bilmiyorum ama
neden size annene git diyorda misafirlerim gelecek annede GİDELİM demiyor...
Hani bi erkek olduda arkadaşına incelik yapmak istedi evini açtı misalen diyorum
neden karsını anasına gönderir de kendisi başka arkadaşında kalacakk..
Günah almaktan çok korkarım ama benim görüşüm bu adam sizi annenize bıraktıktan sonra yüzde binnnn ihtimalle evinize geri gelecek...
Artık gerisini hepimiz üç aşağa beş yukarı tahmin edebiliyoruz
O çiftte evli mevli değildir... yurt dışından geliyorlar birde ayyy

Ayy Allahımm nasıl elim ayağım titredii...
Sen koru Allahımm

ya iyide sizi göndermek istemesini yine açıklamıyor bu durum..
size diyor ki kıskanacaksın evde kadın olacak o yüzden gönderiyorum seni
e sonrada diyor gelecek olan bayan tesettürlü içine kapanik mütevazi ve sanırım psikolojik sorunları olan birisi
insan bir hemcinsini böyle görünce elini uzatıp yardım etmek isterkıskançlık ne alakaa kaldı ki evinize misafir olarak gelecek en güzel şekilde ağırlamaya bakar... hiç taşlar oturmuyor yerine belliki çok bıktırmış sizi Allah sabır versin

Son düzenleme:
konuyu bastan beri takip ediyorum insallah biz haksiz ckariz ama bu isin icinde bi is var gibi haber verin mutlaka merak ettim :) ayyy film gibi ya boyle birseyde daha once ne duydum ne gordum tovbe ya Rabbim

Kızlar kadınla adam geldi.kadın eşimin dediği gibi kapalı felan değil.ayrıca ruh gibi suratsız sürekli adamlarla muhabbet etmeyi seven birisi.benimle pek muhattap olmadı diyebilirim.Sara hastasıymış memleketine gidecekmiş.kazakistandan gelmiş.Kadının gözler cin gibi.evi süzmekten yuvalarından fırladı o gözler.akrabaları varmış burda ama pek görüsmüyorlarmış.bütün aile azerbaycanda.Kalacak yerleri yokmuş.Durumlarıda yokmuş.adam sürekli bunları anlatıp duruyor.Bir arkadaşı davet etmiş.Onlara gideceklermiş.benimki kalın dememek için can atıyor.Bu adamı eşim üni den tanıyormuş.tunceli de de görüsmürler.ayrıca kadının çocugu olmuyor kızıma bakısları hiç sevecen değildi.Eşim kal demedik ayıp oldu dedi.bende benjm kızm rahatsz diye bağrdm.Ama kalmak istedikleri de apaçık ortada.adam yol yaptı resmen.kzlar acele yazdım daha burdalar.

Işin içinde başka iş var mı yok mu bilmiyorum; ama başkasına yaranmak için kendi ailesinin rahatını, huzurunu bozan adama Allah akıl fikir versin.

Son düzenleme:
Işin içinde başka iş var mı yok mu bilmiyorum; ama başkasına yaranmak için kendi ailesinin rahatını, huzurunu bozan adama Allah akıl fikir versin.

Valla canım bende bilmiyorum.esimle birlikte geldiler bişeyde soramadım.Kadın sanki benim kocayı kırk yıldır tanıo.keşke hiç gelmesinler deseydim.Suratsız hizmetten anlamaz meymeletsiz bişey zaten

iyi yapmışsın ne halleri varsa görsünler

eşine sormadın mı hani kadın kapalıydı noldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…