- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
Tanrı misafiridir evinde ağırlarsın gelen geri çevrilmez diye bişey var ama bu misafirler biraz garip, sen pek taviz verme bu tavrından hayatım, terbiyeni de bozmadan kusura bakmayın evim ve biz yatılı misafire uygun değiliz şu anda, anlayışla karşılarsınız.. Gibisinden. Yada at topu eşine o söylesin, izinsiz çağırmak nasıl kolaysa öyle de göndersin. Allah yardımcın olsun eşine karşı da taş gibi ol sinirlerinin bozuk evet ama bu konuda ona da pek fırsat verme. Hani insan buz gibi olurda 'ce' demeye korkarsın ya, öyle
Haklısın canım.Bir erkek olarak bunları onun düşünmesi gerekirken ben düşünüyorum.sorumsuzluğu hat safhada.Düzelmeye de niyeti yok.allah sonumuzu hayr etsin.
kabul etmediğin için de sana bi ton laf sayarsa ona şunu söyle "madem arkadaşların için beni hiçe sayıosun o zaman boşanalım ve istediğin insanı ewine al yedir için 10 gün değil hatta 1 sene kalsın daha rahat olur senin için" de...
O kadar kibarca da değil bence, kabul etmezse 'bak kapı orda, buyur sen kafana göre ağırla 'şeklinde. Erkekler boşanma lafını sonradan sana karşı silah olarak kullanmayı çok severler, herşeyi yaparlar, bıkıp boşanmak isteyince yuva yıkıyor olursun.
Kızlar çok iyisiniz hepiniz.Çok sağolun.iyi dilekleriniz güzel dualarını için.Zaten dediğin gibi yapcam canım.topu ona atıcam.sonucta ilk defa evime misafir gelecekler.esimin daha önce bazı konularda yalanlarına şahit oldum.bu konu da da kesin yalan söylüyor.Bakalım 1.2 saat sonra öğreniriz.Ben dedigini yaptım.yemeklerimi hazırlamaya başladım.Gerisini o düşünsün
Canım sonunda kabul ettin mi eve almayı aman Allah ımmcanım sen böyle yüz verirsen yandın Allah yardımcın olsun
Ne yapayım canım..bare yemege gelsinlerde kalmaya gelmesinler diye düşündüm.Hiç gelmesinler dedim anlamadı ki.kendi egosunun derdinde.laf geçirmek ne mümkün
bence de
bahanesi de annenle anlaşamıyorum o yüzden arkadaşımda kalayım sen annene git olacak
10 gün ara ara eşini yoklayıp sonra onların yanına gidecek bence
valla böyle bi durum yazlıktaki komşunun başına gelmişti eve rus kadınları doldurmuş adam karısını da anasının evine yollamıştı
kadın da şüphelenip geri dönmüş haber vermeden ve evde rujlu bardaklar vs bulmuş yukarı çıkınca da iğrenç manzarayı görmüş kadın
ama hala boşanmadı
ya iyide sizi göndermek istemesini yine açıklamıyor bu durum..Haklısız.fakat ben eve misafir çağırmasın demiyorum.ailesi gelir kalır.görümcem eltilerim gelir kalırlar birşey demiyorum.ama bana ilk söyleyiş şekli olağanüstüydü.kız rahatsz sen annenlerde kal onlarda burda idare etsin dedi.ben bunu duyunca sinirlendim.10 gün ne demek.sorumsuzluğunu birkez daha belli etti kendisi.Tamam yemege gelsinler.benimde arkadaslarım geliyor.ama evimde 5, 10 gün asla misafir edemem.Ben bu konudaki kararlılığımı gösterdim emin olun.eşimi yasayan bilir canım.ben ne desem boş.anlatsam da bana inanmazsınız zaten...
Gelecekler güya karı kocalar...arkadaşm gelişmelerden haberdar et lütfen asla kendinden taviz verme tanımadığn insanlar için...
Işin içinde başka iş var mı yok mu bilmiyorum; ama başkasına yaranmak için kendi ailesinin rahatını, huzurunu bozan adama Allah akıl fikir versin.
Kızlar kadınla adam geldi.kadın eşimin dediği gibi kapalı felan değil.ayrıca ruh gibi suratsız sürekli adamlarla muhabbet etmeyi seven birisi.benimle pek muhattap olmadı diyebilirim.Sara hastasıymış memleketine gidecekmiş.kazakistandan gelmiş.Kadının gözler cin gibi.evi süzmekten yuvalarından fırladı o gözler.akrabaları varmış burda ama pek görüsmüyorlarmış.bütün aile azerbaycanda.Kalacak yerleri yokmuş.Durumlarıda yokmuş.adam sürekli bunları anlatıp duruyor.Bir arkadaşı davet etmiş.Onlara gideceklermiş.benimki kalın dememek için can atıyor.Bu adamı eşim üni den tanıyormuş.tunceli de de görüsmürler.ayrıca kadının çocugu olmuyor kızıma bakısları hiç sevecen değildi.Eşim kal demedik ayıp oldu dedi.bende benjm kızm rahatsz diye bağrdm.Ama kalmak istedikleri de apaçık ortada.adam yol yaptı resmen.kzlar acele yazdım daha burdalar.
iyi yapmışsın ne halleri varsa görsünler
eşine sormadın mı hani kadın kapalıydı noldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?