Bu adam benimle neden evlenmis?

Bosandgm evlilige benzettim. Cinsel isteksizligi ne boyuttaydi? Benim ailem degilsin demesi sanki seninle gecici evlenms hissi verdi. Eger cinsel isteksizligi varsa yahut cinsel tercihi farkliysa etrafa kendini kanitlamak icin evlenms olablr. 7 ay aramamasi da bunu getirdi aklima.

Evliligini de evini de ozleme arkadasim. Ben bulasik.legenimu bile ozledim diyodum sonra kendme geldim bosandm catir catir. Dul denmesine de bakmadm yasli cocuklu alirsin artik denmesine de.

Sabrettm simdi bana deger veren biriyle.nisanlandm. hic de ozlemiyorum artik ne o evi ne legeni. Ne de o koca musvettesini

Namussuzlk mu yaptn da 7 aydir aramiyo seni? Beni 10 gun aramadi diye cildirmstm nasil boyle.muameleye layik gorur diye.

Aileler.girsin devreye. Konusun. Olmuyosa bosan yoluna bak.
Daha once hic cinsel birlikteligim olmadigi icin anlayamiyorum fakat esimin ya cinsel tercihleri farkliydi yada isteksizlik vardi ama sanirim hic normal degildi evli arkadaslarimla konusurdum bu konuyu onlar derdi ki yeni evlisin bi adam 7 ay nasil aramaz evliykende ondan bi adim goremedim cok fazla bilemiyorum.

Evet bu ilk konum oldugu icin cinsellik bolumune acamiyorum ama asil merak ettigim su arkadaslar : bu evlilik beni kendimden suphe ettirdi. her konuda kendimi yetersiz hissetmeme neden oldu. yaniii giyinip susleniyosun begenmeyen bir adam okunca acaba cirkin miyim ben? algisi olustu... temizlik yapiyosunnn sikayet ediliyo acaba ben gercekten temizlik yapmayi bilmiyormuyumm sorusu geldi aklima..... sonra cinsel olarak sen cok isteklisin o sanki gorevini yapiyorrr ve hic adim atmiyorr acabaa ben kadinlik beceremiyormuyum benimle oldugu icin mi isteksiz baskasi olsaydi boyle olmaz miydiii diye sacma sapan dusuncelere giripp kendimi mahvettim uzdumm kebdimj degersizlestirdimm ve pskolojim bozuldu. yani bu adam benimle neden evlenmis sorusunun altinda kendini yetersiz hissetme duygusu yatiyor bunu asamadim :(

Ya Allah aşkına tutturmuşlar 5 ayda evlenirsen böyle olur bilmem ne! Görucu usulu evlenip çok saygılı ve sevgi dolu evlilikleri olan tanıdıklarım var. Sen o adamı 10sene de çıksan tanıyamazdın. Evlenip sana o masrafları yapacaktı yüzüne vuracaktı ancak öyle.

Daha once hic cinsel birlikteligim olmadigi icin anlayamiyorum fakat esimin ya cinsel tercihleri farkliydi yada isteksizlik vardi ama sanirim hic normal degildi evli arkadaslarimla konusurdum bu konuyu onlar derdi ki yeni evlisin bi adam 7 ay nasil aramaz evliykende ondan bi adim goremedim cok fazla bilemiyorum.

Hmm o zaman dedigim gibi belki de kanitlamak icin evlendi. Hic takma gercek bi erkek tarafindan arzu edilmek senin de hakkin

bazısı spor olsun diye evleniyır işte ..
gerçi bide ondan dinlemek lazım ..
aman neyse ne seni istemeyeni sende isteme .

Sana ne! istediğim gibi yazarım 7 sene çıktım evet çok matahdı istediğimiz gibi yaşadık aşkımızı sana yazmadım zaten konu sahibi sen misin?
Ayrıca buldumcuk olup balıklama atlamadığım için çok memnunun tamda tanıdığım adam çıktı

haklisiniz anca ikna etmişsiniz evliliğe.. ....genelde hep böyledir bunca sene süren SEVGILI döneminde.. ..sonra niye 7 sene...

Arkadaslar ben tanimadan 5 ay icinde aldigimiz bi kararla evlilik yaptik. esimi cok sevdim yakisikli da biri diyebilirim. ben de sarisin mavi gozlu zayif citi piti guleryuzlu bi bayanim. esimi gercekten severek evlendim. onu hep mutlu etmeye calistim. ama hep bahaneler buldu mesela annesine beni sikayet etti temizlik yapmiyormusum diye. halbuki hic onsuz disari cikmayip ev isleriyle yakindan ilgilenen biriyken. sonra hergun sabah kahvaltisini cok ozenle hazirlardim annesine hergun ise ac gidiyorum dedi. sonra aksam hergun masaya yemek hazirlayip hep elbiseler giyerdim ve hergun cok bakimli makyajli karsilardim annesine ben aksamlari ben yemek yapiyorum dedi. :/ gercekten agliyorum bu duruma. tabii yapmadigim onun yaptigi zamanlarda oldu hastayken falan ama hergun de degildi ve gercekten cok ozenirdim herseye. bir de cinsel hayatimiz : ben onu bikerebile reddetmedim ve cok istekli oldum ama o sanki 10 gun olmasa aramayacak biriydi. :/ hamile kaldim adam resmen buz gibi sogudu ondan sonra hep annesine boyle sikayetler edince ben de patladim tabiii kavga gurultu ben annemin evine postalandim. sonra bebegimi kaybettim bu skntilardan dolayi, simdi 7 aydir ayri yasiyoruz ne aradi ne sordu ne merak etti zengin bir ailem de yok ki sevgimden baska bisey veremedim zaten annenin evinden ne getirdin benim ailem sen degilsin derdi hep maddiyattan konusurdu... simdi evimi kaybettigime mi bebegimi kaybettigime mi sevdigim adamdan gordugum skntiya mi dul kalisima mi yanayim ? sizce bu adam benimle neden evlenmis olabilir ??

Ben de çok kısa sürede evlendim. Seni gayet iyi anlıyorum. Nice insanlar var ilişkiler var ölene dek evli kalan, muhabbetleri süren ,kısa zamanda yapılmış evlilik onlar da oysa. Bir sene de tanısan yine bazı huylarını anlmaycaktın, aynı evde yaşamak lazımdı illaki. Sonra kader diye bir şey var ve kiminle evleneceğini asla değiştiremezsin. 7 ay çok uzun bir süre. İnsan eşini hiç aramaz mı 7 ay boyunca ? Bitirmiş demek ki narsist. Sen de bitir ve böyle şeyler hissetme artık. Çünkü emin ol sevseydi,isteseydi kesinlikle arardı,geri getirirdi çoktan. Belli ki evlilik kurumu ona göre değilmiş. Boşa gitsin. Acele et hem de.

Malesef ki evet :/ yanii aslunda bana hic bi guzel davranmadi ama evimi ozluyorum :KK43: unuturum insallah ...
Evi napcan canım icin de esin olmayinva esinden durmadan bu laflari duyup yinede o evde oturmak istermiydin.hem heo yasadiklarin aklina gelcek yani.bole bi insanda sevilm.ez seninki aliskanlik hoslanti.ben 5 yil anlastimda yinede arada ufak tefek anlasmazliklar cikiyo 5 ay ben şok.

Arkadaslar ben tanimadan 5 ay icinde aldigimiz bi kararla evlilik yaptik. esimi cok sevdim yakisikli da biri diyebilirim. ben de sarisin mavi gozlu zayif citi piti guleryuzlu bi bayanim. esimi gercekten severek evlendim. onu hep mutlu etmeye calistim. ama hep bahaneler buldu mesela annesine beni sikayet etti temizlik yapmiyormusum diye. halbuki hic onsuz disari cikmayip ev isleriyle yakindan ilgilenen biriyken. sonra hergun sabah kahvaltisini cok ozenle hazirlardim annesine hergun ise ac gidiyorum dedi. sonra aksam hergun masaya yemek hazirlayip hep elbiseler giyerdim ve hergun cok bakimli makyajli karsilardim annesine ben aksamlari ben yemek yapiyorum dedi. :/ gercekten agliyorum bu duruma. tabii yapmadigim onun yaptigi zamanlarda oldu hastayken falan ama hergun de degildi ve gercekten cok ozenirdim herseye. bir de cinsel hayatimiz : ben onu bikerebile reddetmedim ve cok istekli oldum ama o sanki 10 gun olmasa aramayacak biriydi. :/ hamile kaldim adam resmen buz gibi sogudu ondan sonra hep annesine boyle sikayetler edince ben de patladim tabiii kavga gurultu ben annemin evine postalandim. sonra bebegimi kaybettim bu skntilardan dolayi, simdi 7 aydir ayri yasiyoruz ne aradi ne sordu ne merak etti zengin bir ailem de yok ki sevgimden baska bisey veremedim zaten annenin evinden ne getirdin benim ailem sen degilsin derdi hep maddiyattan konusurdu... simdi evimi kaybettigime mi bebegimi kaybettigime mi sevdigim adamdan gordugum skntiya mi dul kalisima mi yanayim ? sizce bu adam benimle neden evlenmis olabilir ??
Sorulması gereken asıl soru; “ Ben bu adamla neden evlendim?” Bunun da cevabını kendinize verdikten çıkarılması gereken dersleri çıkardıktan sonra artık önünüze bakın. Mekanları değil içindekileri özlememiz gerekir. Geçmiş olsun

Ay tanışma evreniz kısa oldu diye pişmanlık yaşamayın hiç. Alakası bile yok. Abim 6 yıllık flörtün peşinden 1 yıl bile evli kalamadı, anlaşamadılar bi evin içinde. Sorun kocanız. Dengesiz biriymiş belli ki, yeni yeni yüzü ortaya çıkmış. Çalışın sizde mis gibi, boşandığınızda dul değil bekarsınız ayrıca.

Bence yanma!!! Surekli annenin evinden ne getirdin diyen adamin evinden kurtulduguna, bu sekilde arada sevgi saygi yokken o bebegin dunyaya gelmemesinin daha hayirli olduguna, cektigin sıkıntıların kisa surdugune ve bu adamdan biran once kurtulduguna sukret...

Back
X