Bu adam cimri mi ?

İnsan hep kendinden pay biçer, eşim ile arkadaşken ikimiz de çalışırdık ama ben 1alırken o3alırdı gün oldu benden 1000borç aldı tasınırken lazımdı ama o son oldu.. Hep uygun yerlere gidip bir o bir ben ödedik ya da o ödemiş tatlı benim ikramım oldu bunlar cok normal ama karttan almak hediye seçmek sizi aleni kullanıyor üzgünüm

Benim eski sevgilimin benzer bir modeli. Hesabi yalnizca erkegin odemesine cok karsiydi, erkeklerin somuruldugunu dusunuyordu. Ben zaten hesabimi odetmeyi sevmem oduyordum hic sorun etmiyordum. Bir de ben hep hediye alirdim bana 1 kere hediye aldi sadece. Sonra bir defasinda bana marketten top kek almis ama cok begenince kendi yemis falan bunlari anlatiyordu Ben bunlari hic fark edemedim iste. Ta ki o cok modern cok feminist sandigim adam 1 sene sonra sen benden cok basarilisin, daha iyi sartlarda buyumussun benim egom bunu kaldirmiyor benim hayatimdaki insan benden bir adim geride olmali diyene kadar... Kendisine yalnizca is hesap odemeye gelince feminist olan erkeklerle ilgili bir karikatur atarak ayrildim bir de bana cevap yazmisti simdiye kadar ne odediysen geri veririm diye :))) 1 ay sonra falan barisalim diye cok ugrasti ama aman aman. Size de diyorum kacin kacin bu model cok tehlikeli.

Eşimle evlenmeden once gorusurken en parasiz oldugu zamanlarda bile hic odetmemisti bana.
Bu erkek tavri cok itici gercekten. Bence dogum günunde ona cok basit bir hediye al. Çunku sizden o ayakkabilari bekliyor. Buyuk bir hayal kurikligina uğrasın sizde şimdiye kadar yaptıklarının intikamini almiş olursunuz. Zaten sonrasinda kendisi ayrilir.

Eşimle evlenmeden once gorusurken en parasiz oldugu zamanlarda bile hic odetmemisti bana.
Bu erkek tavri cok itici gercekten. Bence dogum günunde ona cok basit bir hediye al. Çunku sizden o ayakkabilari bekliyor. Buyuk bir hayal kurikligina uğrasın sizde şimdiye kadar yaptıklarının intikamini almiş olursunuz. Zaten sonrasinda kendisi ayrilir.

Hediye filan alma.gıcık oldum adama resmen.ayrıl bu çakaldan.
Hele ayrilmadan da bi dene.deki paraya çok ihtiyacim var.ailemde de yokmus.bana 500 tl ver de bakalim verecekmi?
Zaten maasliymıs.senden 500 liralik ayakkabi isteyen adam senin zor zamaninda cikarip 500lira verecek mi bakalim.

Gercekten ne olur bana fikir verin ben simdi bu gercegi yuzune carpmali miyim yoksa dogumgunune basit bisey alip tepkisine mi bakmaliyim
Doğum gününden önce ondan para iste.paraya çok ihtiyacim var de.500 lira filan.baktın vermeye yanaşmiyor s...r şeref..z bide benden hediye bekliyorsun
N.h alırım alırım de.kapat bu defteri.
Böyle bi insana 1 liralik bile hediye alirsan sende de akıl yok derim gercekten.

Cimri tabiri bu adam için yanlış olur bu adam bildiğin otlakçı ve seni kullanıyor canım. Bir iki kez olur neyse dersinde adamın huyu bu. Sana değer verdiğini sevdiğinide düşünmüyorum anlattıklarına göre. Sana baya yara açmiş. Sende hesabı senin ödeyeceğin bir gün bir yerlere gidin sonunda kartını evde umuttugunu söylerek hesabı ona yükle. Nasıl oluyormuş görsün bir insanı dara düşürmek. Sonrada tabiki ayrılın.

Şimdinin erkekleri nasıl olmus ya.
Hesap ödetmeyi bırak bide hediye istiyorlar.
İnsan utanır be.ben esimden bile bana doğum günümde şunu bunu al demem.
Doğum günü pastası bile alsin istemem.
Bende ne doğum günü pastası nede hediye alirim kocama.aramız kötü mü hayır.
Saygımız ve sevgimiz yeter bize.

Merhaba arkadaslar.
Size olanlari anlatmaya geldim. Cok igrencti. Bugun bulustuk guya bugun o odeyecekti neyse normal gittim, cok acikmis. Cig kofte cekmis cani. Hayret nedense acaba. Neyse tamam dedim. Gittik o yedi ama boyle yiyecek yer bile yok. 2 tabure var ortamda ben bunun artik beni daha fazla aptal yerine koymasina musade etmek istemedigimden dogum gununu beklemek istemedim. O ortamda da konusamayacagmiz icin bi yere gidelim seninle konusacaklarim var dedim. Aa tamam caylar da senden o zaman dedi.
Nevrim dondu artik. Apar topar ciktim o da arkamdan geldi.
Sen benim durumumu bilmiyo musun ya dedim su tavirlarin ne dedim.
Ben turk kiziymisim. Turk kizlari yedigini ictigini erkeklere odetirmis. Oyle olmadi diye zoruma mi gitmis. Igrencti anlayacaginiz.
Sana da Turk erkegi dicem ama erkeklik kismi sende yok dedim.
Sen ne bicim konusuyosun dedi 6 aydir hic bu kadar duzgun konusmamistim dedim.
Ayrildim bitti. Her yerden engelledim.
Cok uzgunum insanlar nasil bu kadar kotu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…