Bu adam cimri mi ?

Evet canım benim sen de aldatılmışsın okudum bi tanıdık kıza para çıkmış piyangodan mı ne
Avukatlık ofisi açmış görüştüğü kişiye
Sonuç o parayla aldatılmış
Paranın kıymetini bilen o kadar az erkek var ki
Bi kere aç değilim desen bi daha sormazlar dışarda gezerken
En iyisi aç olmasan da yicen yemek :))

İyi niyetimizin kurbanı olmuşuz . En azından konu sahibi erkenden davranıp hepimizin intikamını alsın . Söylenenleri uygulasın hepimiz derinden bir oh çekelim ( sonuçta 1 kişi olsa bile ortak olarak çıkar peşinde diğerleri gibi ).

Sondaki cümleye baya güldüm . Kesinlikle böyle yapılması şart oldu . ( sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ):)

Aynen :)))
Dediklerine aynen katılıyorum
(Daha fazla ikili dialog olmasın :)) ilk kez bi konuyu iple çekiyorum kazanıcazzzzzz

yaaaa ama bu saatte bu mesaj olur mu yıkıcam şimdi apartmanı gulmekten hıyar haaa ahahahahahha hiyarrr

Bu adam cimri mi? Diye sorman bile bi garip bence :)

Çok sinir oldum ya.

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla ayrılacaksınız. Vallahi içim rahatladı.

Yaptıklarını yüzüne vurayım mı diye sormuşsunuz, böyle tipler zeytin yağı gibi üste çıkmayı çok iyi bilirler.

1 hafta daha sabredin. İyi davranın. Sana çok güzel bir sürprizim var deyip gaza getirin. Bir arkadaş ayakkabı kutusuna hıyar koy demiş. Aynen dediği gibi yapıp, paket yapın. Doğumgününde sana güzel bir yerde yemek ısmarlamak istiyorum deyip, lüks bir yere götürün. En pahalı şeyleri sipariş edip, bir lokma bile almadan "iki saniye lavaboya gidip geleceğim" deyin, çaktırmadan mekandan ayrılın ( Buarada ayakkabı kutusunu masanın yanında bırakmayı unutmayın). Telefonunuzu kapatın ve hemen numaranızı değiştirin. Bu kısım önemli. Oturduğunuz yeri biliyor mu bilmiyorum ama size bir daha asla ulaşamaması lazım.

Bu ne ya diye malak gibi kalsın. Böyle mal olsun.

Kendimden korktum yemin ederim :) napiim çok gıcık oldum adama.

O kadar sinir oldum ki... Ne terbiyesiz ne sırtlan bir tipmiş. Erkek arkadaşın diyemiyorum bile pisliğe.
Canım bak çok güzel fikirler verilmiş. Lütfen öncelikle emin ol bu adam seni sömürüyor, kullanıyor ahlaksızın teki! Bir de dalga geçer gibi davranması, seninleyken bekletip kendine alışveriş yapması falan emin ol pisliğin teki! Tamam mı buraya kadar?
Şimdi bu tipin parası çok kıymetli ya kıyamıyor kimseye sadece kendine saklıyor, senin kredi kartını bile kullanıyor. Sen bunun canını buradan yakarsın. Canını yakayım mı dersen evet mutlaka yak çünkü buna “ben anladım beni sömürüyorsun karşında aptal yok vs” desen naif naif yaptıklarını yanına kar sayar bu yüzsüz hiç de bir anlamı olmaz. Sen nasıl sahaflarda kitap aradın oturdun sildin sayfaları onun da bir canı yansın bakalım
Demiş ki arkadaşlar onun gününde git yemek ye masayı donat sonra wcye diye çık git. Bak bu çok güzel fikir ama bu tip ince hesaplar yaptığı için zaten jendi gününde öyle bi yere gitmez seninle. Sen bunu hiç uyandırma de ki “para biriktirdim ohh çok rahatız bugün benden gel şuraya gidelim” de. İstanbul’daysan kazık yerler önerebilirim. Sonra bu da heveslenir ohh der içinden rahat rahat sen ödeyeceksin diye tatlısına kadar söylüyormuş ya söyler sen de çifter çifter yiyeceğin yemeyeceğin ne varsa doldur masayı içecek tatlı vs vs.
Bir kutuya da hıyarlı hediyeyi de hazırla. Ayakkabı poşetine de koy:) Ama poşeti verme dursun yanında. Sonra kalk wcye makyaj tazeliycem yap ay çok serin de bi ara da montunu al üstüne öyle çık git. Bu bekler bekler seni aramaya çıkar, poşetle kalır başbaşa. Sonra da bas engeli Senin aptal olmadığını, herşeyin farkında olduğunu ancak böyle anlar. Canı yansın bi bakalım. Off zaten moralim bozuk, canım sıkkın resmen senaryo yazdım. Hadi yap da içimiz rahatlasın:)

Son düzenleme:
Aynı dakikalarda hemen hemen aynı şeyleri yazmışız:)
Buluşup yan masaya da biz mi kurulsak acaba:)
Nasıl sinirlendiysek:)

Aynı dakikalarda hemen hemen aynı şeyleri yazmışız:)
Buluşup yan masaya da biz mi kurulsak acaba:)
Nasıl sinirlendiysek:)

:) iyi fikir. Hediye paketini açarken de videoya çeker, konu sahibine atarız :)

Böyle insanlar laftan sözden incinmez çünkü yüzsüzlükte nirvanaya ulaşmış. Hatta laf ebeliği yapar, üste çıkar, daha çok sinirlerinizi bozar. Onun canını en çok para acıtır.

Maaşı olmayan sensin ama hesap ödemeye gelince bir sen bir o bu nedir? Mekanların değişmesi başlı başına olay zaten. Sen ödeyeceğin zaman aklına lüks mekanlar gelsin kendi sırasında hadi çay simit yapalım ayağına yatsın. Doğum günü öncesinde pahalı hediye istemeler falan. Senin doğum gününü romantiğim ayağına şiir kitabıyla geçiştirmeler. Hayır önemli olan maddiyat değil hediyede ama karşı taraf salak yerine koymaya kalkınca insanın aklını ispat edesi geliyor hepsi bu! Karaktersiz bence uzaklaş hemen. Cimri adam yanında saf kalır bu adamın

Yazık ya ne adamlar var hani adam demek istemiyorumda neyse yolunacak kaz arıyormuş seni bulmuş lütfen ilişkini kes bununla...

Hiçte yanlış anlamıyorsun çok garip bir erkek arkadasın var ya .Bence arana mesafe koy para olaylarında kartını falanda verme bence.Ne yapmaya calısıyor boyle anlayamadım tam senı kullanmaya mı yoksa huyumu boylee dıxem de bılemedım.Yanlış anlama ama bana cimrilikten daha cok baskasının parasını harcamak hosuna gıdıyor erkek arkadasının.

Uzulme..
Boyle adam ne ev gecindirebilir ne de esine cocuguna sahip cikabilir.
Derdi zoru kendi kicini toparlamak olur.
Calismayan insanin iki kurus parasina goz diken adamdan bi halt olmaz.
Ayril.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…