- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Sarikedicikkk
-
Adam bildiğin cimri ve çok şükür ki sen bunu erken farketmişsin. Üzülme bence daha da sevin. KurtulmuşsunMerhaba arkadaslar.
Size olanlari anlatmaya geldim. Cok igrencti. Bugun bulustuk guya bugun o odeyecekti neyse normal gittim, cok acikmis. Cig kofte cekmis cani. Hayret nedense acaba. Neyse tamam dedim. Gittik o yedi ama boyle yiyecek yer bile yok. 2 tabure var ortamda ben bunun artik beni daha fazla aptal yerine koymasina musade etmek istemedigimden dogum gununu beklemek istemedim. O ortamda da konusamayacagmiz icin bi yere gidelim seninle konusacaklarim var dedim. Aa tamam caylar da senden o zaman dedi.
Nevrim dondu artik. Apar topar ciktim o da arkamdan geldi.
Sen benim durumumu bilmiyo musun ya dedim su tavirlarin ne dedim.
Ben turk kiziymisim. Turk kizlari yedigini ictigini erkeklere odetirmis. Oyle olmadi diye zoruma mi gitmis. Igrencti anlayacaginiz.
Sana da Turk erkegi dicem ama erkeklik kismi sende yok dedim.
Sen ne bicim konusuyosun dedi 6 aydir hic bu kadar duzgun konusmamistim dedim.
Ayrildim bitti. Her yerden engelledim.
Cok uzgunuminsanlar nasil bu kadar kotu olabilir
hayatında aldığın en doğru karar olmuş, çok bile dayanmışsın. boşver, sınavına odaklan.Merhaba arkadaslar.
Size olanlari anlatmaya geldim. Cok igrencti. Bugun bulustuk guya bugun o odeyecekti neyse normal gittim, cok acikmis. Cig kofte cekmis cani. Hayret nedense acaba. Neyse tamam dedim. Gittik o yedi ama boyle yiyecek yer bile yok. 2 tabure var ortamda ben bunun artik beni daha fazla aptal yerine koymasina musade etmek istemedigimden dogum gununu beklemek istemedim. O ortamda da konusamayacagmiz icin bi yere gidelim seninle konusacaklarim var dedim. Aa tamam caylar da senden o zaman dedi.
Ben turk kiziymisim. Turk kizlari yedigini ictigini erkeklere odetirmis. Oyle olmadi diye zoruma mi gitmis. Igrencti anlayacaginiz.
Uyanık ve karaktersiz neyse ki ayrılmışlarAnlattiklarina gore yanlis anlamiyorsun
Adam seni guzel kullaniyor.
Bence fazla kullandirma kendini.
6 aylik iliski.
Ne olacagi belli degil
Uyanik bir sevgilin var bunu bil
Ben buna benzer bir konuyu kadinlar kulubunde okumustum. Ayni tip erkek, ayrilik asamasinda ayni sekilde caylar da senden diyen biri... ve ayni son... gecmis olsun en dogru karari vermissiniz...Merhaba arkadaslar.
i.Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var.
Sevgilimle 6 aydir birlikteyiz. Ben egitim fakultesi mezunuyum sinava hazirlaniyorum. Erkek arkadasim calisiyor kendi muhendis aylik geliri oldukca iyi. Bi kac sey var yani artik garibime gidiyor ben mi yanlis dusunuyorum acaba?
1) ben hesabi ona odetmeyi hic sevmedim.
Her firsatta hesaba destek oldum bolustuk ya da bazen bi o bi ben yaptik.
Son zamanlarda bi o bi ben yapiyoruz bulusunca.
Onun odeyecegi gunler bir simit, cig kofte, durum vs aliyoruz ki asla sikayetci degilim. Ben ogrencilik yollarindn gectim aliskinim.
Onemli olan birlikte olmak.
Ama benim odeyecegim gunlerde benim butceme uygun olmayan cafelere goturuyor beni.
Hani bi kez olsa tesaduf dicem ama son zamanlarda bulusmada benim odeyecegim zamanlar hep boyle yerlere gidiyoruz. Basta denk gelmistir dedim bir kez bile dusunmedim. Son seferinde Soyledim yani usulunce kirmadan artik. Resmen surati dustu.
2) Dogum gunu haftaya.
Bana begendigi spor ayakkabiyi gosterip bu bana dogumgunumde alinsa cok mutlu olurumm diyor
Iyi guzel hos da 500 lira arkadaslar.
Ben kendime kiyafet alamiyorum parasizliktan.
Benim dogumgunumde de bana cok guzel bir siir kitabi almisti, cok sevinmistim. Benim icin onemli olan maddi degeri degil asla. Ama nedense o boyle seyler diyor acaba ben mi fesatlik yapiyorum.
3)Kredi kartindan bisey alacakti. Limitim doldu diyerek benim kartimdan almak istedi hic tereddut etmedim ne olacak,nasilsa oder diye.Ama soyledigi meblagdan daha buyuk bir harcama yapinca benim de kartim doldu o ay ve ben limitim asildigi icin zor durumda kaldim. Kendime soru bankasi siparisi veremedim. O da o hesabi 1 ay sonra kapatti.
Sonra bi iki kez daha aldi.
Ama son seferde yuksek bi meblag olunca yanlis anlama ama benin ihtiyacim oluyor dedim diye soguk davrandi.
Sonra kendi kendine duzeldi.
Ya ben para kazanmiyorum. Koseye harcliklarimdan kalani atiyorum o da zaten gidiyor hemen.
Bu tavirlari cok itici geliyor bana artik ya.
Ben mi yanlis anliyorum siz bana bisey diyin nolur.
Syf 20 bakar misiniz ayrildik
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var.
Sevgilimle 6 aydir birlikteyiz. Ben egitim fakultesi mezunuyum sinava hazirlaniyorum. Erkek arkadasim calisiyor kendi muhendis aylik geliri oldukca iyi. Bi kac sey var yani artik garibime gidiyor ben mi yanlis dusunuyorum acaba?
1) ben hesabi ona odetmeyi hic sevmedim.
Her firsatta hesaba destek oldum bolustuk ya da bazen bi o bi ben yaptik.
Son zamanlarda bi o bi ben yapiyoruz bulusunca.
Onun odeyecegi gunler bir simit, cig kofte, durum vs aliyoruz ki asla sikayetci degilim. Ben ogrencilik yollarindn gectim aliskinim.
Onemli olan birlikte olmak.
Ama benim odeyecegim gunlerde benim butceme uygun olmayan cafelere goturuyor beni.
Hani bi kez olsa tesaduf dicem ama son zamanlarda bulusmada benim odeyecegim zamanlar hep boyle yerlere gidiyoruz. Basta denk gelmistir dedim bir kez bile dusunmedim. Son seferinde Soyledim yani usulunce kirmadan artik. Resmen surati dustu.
2) Dogum gunu haftaya.
Bana begendigi spor ayakkabiyi gosterip bu bana dogumgunumde alinsa cok mutlu olurumm diyor
Iyi guzel hos da 500 lira arkadaslar.
Ben kendime kiyafet alamiyorum parasizliktan.
Benim dogumgunumde de bana cok guzel bir siir kitabi almisti, cok sevinmistim. Benim icin onemli olan maddi degeri degil asla. Ama nedense o boyle seyler diyor acaba ben mi fesatlik yapiyorum.
3)Kredi kartindan bisey alacakti. Limitim doldu diyerek benim kartimdan almak istedi hic tereddut etmedim ne olacak,nasilsa oder diye.Ama soyledigi meblagdan daha buyuk bir harcama yapinca benim de kartim doldu o ay ve ben limitim asildigi icin zor durumda kaldim. Kendime soru bankasi siparisi veremedim. O da o hesabi 1 ay sonra kapatti.
Sonra bi iki kez daha aldi.
Ama son seferde yuksek bi meblag olunca yanlis anlama ama benin ihtiyacim oluyor dedim diye soguk davrandi.
Sonra kendi kendine duzeldi.
Ya ben para kazanmiyorum. Koseye harcliklarimdan kalani atiyorum o da zaten gidiyor hemen.
Bu tavirlari cok itici geliyor bana artik ya.
Ben mi yanlis anliyorum siz bana bisey diyin nolur.
Syf 20 bakar misiniz ayrildik
Merhaba arkadaslar.
Çookkk doğru yaptın , deli misin biran bile tereddüt etme, pis herif, çakalKizlar nerdesiniz bisey diyin bana
Dogru olani mi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?