Bu adam cimri mi ?

Canim benim yazmadan edemedim,bunun benzeri bi varlikla nisanlanma hatasina dusmustum yillar once.benim maasimin nerdeyse 5 kati maas alan,oldukca varlikli bi ailenin tek ogluydu kendileri .arabasi varmis hic gormedim benzin parasi vermesin diye kullanmiyordu,1 tl dolmus parasini benden alan,beni piknik alanina goturup mis gibi nangal kokulari varken marketten aldigi biskuvi kola ile piknik yaptiran,nisan gunu sirf kuafore gelmesin diye hasta numarasi yapan bi erkek bozuntusu yuzunden erkeklere ve evlilige olan inancim kalmamisti...simdi aklima geldikce sukrediyorum kurtulduguma inan sende ayni seyi yapacaksin..biz esimle cikarken magazada bisey gorup begensem onu ne yapar eder bana alir hediye ederdi..parasi yoksa simit alir yerdik,oldugunda da son kurusuna kadar bana harcardi..umarim en kisa zamanda karsina sana deger veren biri cikar

İyi yapmışsınız ayrılmakla. Kadın erkek kimin yaptığı fark etmez; bu bildiğin asalaklık. Cimrilik de değil yani, asalak bu eleman. Birlikte olduğunuz süre içinde her şekilde sizi kullanmaya devam ederdi.

Ben eski esime cok yedirtmistim hatta borcunu felan odemeye kalkmistim harcliklarimla.Iki senedir kimle tanistiysam hicbir hesaba karismadim bundan sonra da asla ve evlenecegim kisidende isteklerim var.Yiyici diyen desin umrumda degil cok fedakarlik yapinca kimse deger vermiyor ama fazla yuz vermezsen ve isteklerini soylersen agizlarinin suyu akiyor prenses saniyorlar galiba.Gozun aydin kurtulmussun sende artik kendini agirdan al atlama hesaba felan.

Cok iyi yapmissin canim ayrilmakla nasil alistirirsan oyle gider bundan sonra karisma hesap isine 10 kerede 1 kere fln olsun olursada sevgili yapmayi biliolarsa kopek gibi odesinler... Bu erkegin parasini yemek degil malesef erkekler bundan anliyor tecrube etmissiz zaten hepimiz...

Çok iyi yapmışsın ayrılmakla. Onunkilerde çiğ köfte seninkinde cafeler oldu canım ya.. Şiir kitabına 500 liralık ayakkabı fazla saf bulmuş heralde sizi.
Türk kızı olmakla ne alakası var acaba bu durumun? Parazit gibi üzerinden geçiniyor. Çiğ köfte denen şey 5 lira yahu. Bide çaylar senden ne demek!
İyi yapmışsın iyi hiç üzülme..

Adam olsaydın da yaptırmasaydın diyemediniz mi 2 kuruşluk çayın hesabını yapmış pintii. Türk kızıymış deseydin o zaman yer değiştirmişiz sürekli sen benim paramı yiyosun öküz. Gitsin yabancı kızlara görsün bakalım onlar çipköfteciye gidiyo mu

Burda birinin flörtü vardı kız istemediğini söyleyince adam ısmarladığı tatlı ve kahvenin parasını istemişti bence sizde öyle yapın bi liste çıkartıp yollayın hem dersiniz “2” ödeme miymiş? diye.

Daha evlenmeden bir adama bu kadar para harcama harcadıgınla kalırsın sonra

bunu sevesin bile gelmemeli.
iyi yapmışsın.

Bak bu güzel fikir, onun masraflarınıda bi köşeye yaz

ne kadar akıllı bir kızmışsın iyi ki yol vermişssin bu adamla resmen vakit kaybı, sen öğrenci sayılırsın , sınava çalışıyorsun maaşlı adam kıza hesap mi ödetir, fazlaca uyanık bir tip.

Asla hesap ödemem geçmişte yediğim kazıklardan sonra mümkün değil hesap ödemem .Sevgilim beni her haftasonu çok pahalı yerlerde yemek yemeye götürüyor 11 aydır birlikteyiz ve 1 kere bile ödemedim ödemeyide düşünmüyorum isterse ayrılsın benden ancak eşim olursa destek olurum kendisi oğlak burcu ve cimri oldukları söyleniyor çoğu yerde ama bir kere bile suratını astığını lafını ettiğini görmedim

Oh iyi yapmışsın :)

Bu erkeklere nooluyor ya. Nasıl eş nasıl baba olacak bunlardan. Ücretli öğretmen misin ben de atama bekliyorum. Umarım atanırız hayırlısıyla. Gerçekten çok çok zor. Ve çok şükür ki böyle iğrenç bi adamdan kurtulmuşsun ayrılmak en doğru karar. Asalak gibi yapışmış sana. Ben hesap ödetme kısmından çok nasıl bir cesaretle sana 500 lira ayakkabı aldırmaya çalışıyor ne hakla ona takıldım. Ay en uyuz olduğum şey. Böyle ismarlama hediye mi olur. Kurtulmuşsun bırak boşver

kendini anlatmaya çalışma boşver, herhalde üste çıkmaya çalışıp seni suçlayacak, her şey ortada zaten, kurtardın kendini.

Ohhh içimin yağları eridi. Aferim sana Türk kızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…