Bu adam cimri mi ?

Hem cimri hem çakal geldi bana. Ama cimriliği sana karşı bence. Baksana kendi ödeyeceği zaman simit yediren adamın kart limitleri nerelerde doluyormuş acaba:işsiz:
Doğum gününden önce ayrıl hediye belasından da kurtul. En kötü doğum gününden sonra barış tek çakal kendisi değil:halay:

Kendi surekli marka giyiyor her firsatta alisveris yapiyor yani hani kadinlar genelde alisveris yapar erkekler bekler ya. Bizde tam tersi Surekli kendi alisveris yapiyor.

Cok uzgunum. Inanin ben soylemeye cekindim borcu odemeyince zor durumda kaldim. Kitabimi alamadim. Son seferde yok diyince resmen soguk davrandi.
Yuzune vurmali miyim sizce bu gercegi
Geç bile kaldın olur mu öyle daha çalışmayan birinden bu şekilde çıkar sağlamak olur mu
Kusura bakma ama nereden buluyorsunuz bunları
Parazit resmen herif!!!

Hani insan yanındakine hesap ödetmeye utanır ya ne bileyim yada sen illa ısrar ettin diyelim uygun fiyatlı yere gidelim dersin tam asalak hakketen

Nerenin cakaliymis acaba. Gerçi bu anlattiklarinizdan yola çıkarak gözümde bir sırtlan silüeti belirdi. Erkek hep harcama yapmalı hesap ödemeli düşüncesinde değilim esasen ama bu kadar da fazla. Yavaş yavaş elinizi çekin. Kendisi hesap ödeyeceği zaman pahalı yerlere götürün. İtiraz ederse işim çıktı deyip gidin. Bir süre para harcamayın. Bakalım ne yapacak. Ay bir de ağzıyla hediye istiyor çalışmayan kızdan. Çok çok itici. Ayrılıp ayrılmama konusunu bilemem de kendinizi biraz geri çekip gözlemleyin sonra karar verirsiniz.

Çok sinirlendim
Şakın ona 1 tl bile harcamayın

Biriktirdigim haftalik param yemege gitti cafelerde. Her seferinde ordaki en pahali seylerden soyledi. Tatlisina kadar.
Artik sinir oldum son seferinde asiyor benim butcemi gitmeyelim dedim diye surati dustu. Sonra noldu diyince bisey olmadi vs dedi.

Biriktirdigim haftalik param yemege gitti cafelerde. Her seferinde ordaki en pahali seylerden soyledi. Tatlisina kadar.
Artik sinir oldum son seferinde asiyor benim butcemi gitmeyelim dedim diye surati dustu. Sonra noldu diyince bisey olmadi vs dedi.
Bırak kızım bu adamı sal doğal hayatına başka enayi bulsun kendine

Kendi surekli marka giyiyor her firsatta alisveris yapiyor yani hani kadinlar genelde alisveris yapar erkekler bekler ya. Bizde tam tersi Surekli kendi alisveris yapiyor.
Bak işte aynı dediğim gibiymiş adamın cimriliği sana karşı. Olmaz bu adamla yol yakınken önünüze bakın.

Back
X