- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Sarikedicikkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cimrilikten de başka bi şey sanki. Her şeyin hesabını yapan bi insan. Ayakkabıyı almayın sakın uyarmak istedim.Yerini yapmış bildiğin.
BravoOnun ödeme sırası olduğu gün gidin lüks bir yer seçin,yemeğinizi yer, ayrılık konuşmanızı yapıp hesabı ödetirsiniz :)
Keşke sdece cimri olsa.
Cimri adama saygı duyulur bunun yanında.
Asalakları sevgili yapmayın ya hu.
Yapın ve laf söylemeye kalkarsa,Yapmali miyim sizce gercekten, merak ediyorum tavrini
Hem cimri hem çakal geldi bana. Ama cimriliği sana karşı bence. Baksana kendi ödeyeceği zaman simit yediren adamın kart limitleri nerelerde doluyormuş acaba
Doğum gününden önce ayrıl hediye belasından da kurtul. En kötü doğum gününden sonra barış tek çakal kendisi değil![]()
Geç bile kaldın olur mu öyle daha çalışmayan birinden bu şekilde çıkar sağlamak olur muCok uzgunum. Inanin ben soylemeye cekindim borcu odemeyince zor durumda kaldim. Kitabimi alamadim. Son seferde yok diyince resmen soguk davrandi.
Yuzune vurmali miyim sizce bu gercegi
Kesinlikle.Yok asla. Hem zaten alamam ki yani 500 liram yok + hediye istemeye utanmamasi cok itici.
Çok sinirlendim
Şakın ona 1 tl bile harcamayın
Kesinlikle.
8 senelik ilişkim var ima bile etmem hediye al diye.
Bence evlilik düşünmeyin bu adamla.![]()
Bırak kızım bu adamı sal doğal hayatına başka enayi bulsun kendineBiriktirdigim haftalik param yemege gitti cafelerde. Her seferinde ordaki en pahali seylerden soyledi. Tatlisina kadar.
Artik sinir oldum son seferinde asiyor benim butcemi gitmeyelim dedim diye surati dustu. Sonra noldu diyince bisey olmadi vs dedi.
Yani iyiki bdv var nasıl olurdu bilemiyorumYok aslacok uzgunum
Cok safim cok uzgunumbaslarda tesaduf dedim aklima gelmedi ama artik cok igrenc
Bak işte aynı dediğim gibiymiş adamın cimriliği sana karşı. Olmaz bu adamla yol yakınken önünüze bakın.Kendi surekli marka giyiyor her firsatta alisveris yapiyor yani hani kadinlar genelde alisveris yapar erkekler bekler ya. Bizde tam tersi Surekli kendi alisveris yapiyor.