Bu adam cimri mi ?

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var.
Sevgilimle 6 aydir birlikteyiz. Ben egitim fakultesi mezunuyum sinava hazirlaniyorum. Erkek arkadasim calisiyor kendi muhendis aylik geliri oldukca iyi. Bi kac sey var yani artik garibime gidiyor ben mi yanlis dusunuyorum acaba?

1) ben hesabi ona odetmeyi hic sevmedim.
Her firsatta hesaba destek oldum bolustuk ya da bazen bi o bi ben yaptik.
Son zamanlarda bi o bi ben yapiyoruz bulusunca.
Onun odeyecegi gunler bir simit, cig kofte, durum vs aliyoruz ki asla sikayetci degilim. Ben ogrencilik yollarindn gectim aliskinim.
Onemli olan birlikte olmak.
Ama benim odeyecegim gunlerde benim butceme uygun olmayan cafelere goturuyor beni.
Hani bi kez olsa tesaduf dicem ama son zamanlarda bulusmada benim odeyecegim zamanlar hep boyle yerlere gidiyoruz. Basta denk gelmistir dedim bir kez bile dusunmedim. Son seferinde Soyledim yani usulunce kirmadan artik. Resmen surati dustu.
2) Dogum gunu haftaya.
Bana begendigi spor ayakkabiyi gosterip bu bana dogumgunumde alinsa cok mutlu olurumm diyor
Iyi guzel hos da 500 lira arkadaslar.
Ben kendime kiyafet alamiyorum parasizliktan.
Benim dogumgunumde de bana cok guzel bir siir kitabi almisti, cok sevinmistim. Benim icin onemli olan maddi degeri degil asla. Ama nedense o boyle seyler diyor acaba ben mi fesatlik yapiyorum.
3)Kredi kartindan bisey alacakti. Limitim doldu diyerek benim kartimdan almak istedi hic tereddut etmedim ne olacak,nasilsa oder diye.Ama soyledigi meblagdan daha buyuk bir harcama yapinca benim de kartim doldu o ay ve ben limitim asildigi icin zor durumda kaldim. Kendime soru bankasi siparisi veremedim. O da o hesabi 1 ay sonra kapatti.
Sonra bi iki kez daha aldi.
Ama son seferde yuksek bi meblag olunca yanlis anlama ama benin ihtiyacim oluyor dedim diye soguk davrandi.
Sonra kendi kendine duzeldi.

Ya ben para kazanmiyorum. Koseye harcliklarimdan kalani atiyorum o da zaten gidiyor hemen.

Bu tavirlari cok itici geliyor bana artik ya.
Ben mi yanlis anliyorum siz bana bisey diyin nolur.

Yazdıklarını okuyunca keşke cimri olsaymış dedim ama bu bildiğin çakal seni kullanıyor. İlerde evlenseniz bile değişmez söyliyim. Yavaş yavaş yol vermeye bak buna. Dogum günün de ucuz bir hediye al nasıl bir tepki verecek cok merak ettim buraya yazarsın olanları

Sakin o 500 liralik ayakkabiyi alma.
50 lirayi gecmesin alacagim sey.
Birsey deiyecek hali yok
Derse..bende nerde o para..de gulerek.

Sen de onu luks yerlere gotur o verecegi zaman.
Mirin kirin ederse ..tamam canim bir daha bu tarz yerlere gelmeyelim hic..de.
Uyanik ol biraz

Bu sekilde yaparak gozlemle.

Sana karsi soguma olacak mi bak bakalim

Asil niyeti asalakliksa ki oyle.o zaman zaten patlak verir biryerde
O zaman da ayrilirsin uzatmadan

O 500tl lik ayakkabıyı almadın inşallah

İşsiz insandan 500tllik hediye mi istenir ayı yavaş git derler

Almadim yok mumkun degil zaten param da yok. Calismiyorum ki kendime kiyafet alamiyorum bi harcamam cikarsa ortada kalmiyim diye. O istemeye utanmadi ben onun istemesinden utandim. Mesela yine boyle bisey dedigi gun cok pahali dedim. Niye ki kartla her seyi boluyolar da dedi.

Gercekten ne olur bana fikir verin ben simdi bu gercegi yuzune carpmali miyim yoksa dogumgunune basit bisey alip tepkisine mi bakmaliyim
Kız dedigiminyap .. donat masayı eglenın sınra tuvalete dıye cık gıt ..anlasın domuz !kullanmak nasıl oluyormuş

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var.
Sevgilimle 6 aydir birlikteyiz. Ben egitim fakultesi mezunuyum sinava hazirlaniyorum. Erkek arkadasim calisiyor kendi muhendis aylik geliri oldukca iyi. Bi kac sey var yani artik garibime gidiyor ben mi yanlis dusunuyorum acaba?

1) ben hesabi ona odetmeyi hic sevmedim.
Her firsatta hesaba destek oldum bolustuk ya da bazen bi o bi ben yaptik.
Son zamanlarda bi o bi ben yapiyoruz bulusunca.
Onun odeyecegi gunler bir simit, cig kofte, durum vs aliyoruz ki asla sikayetci degilim. Ben ogrencilik yollarindn gectim aliskinim.
Onemli olan birlikte olmak.
Ama benim odeyecegim gunlerde benim butceme uygun olmayan cafelere goturuyor beni.
Hani bi kez olsa tesaduf dicem ama son zamanlarda bulusmada benim odeyecegim zamanlar hep boyle yerlere gidiyoruz. Basta denk gelmistir dedim bir kez bile dusunmedim. Son seferinde Soyledim yani usulunce kirmadan artik. Resmen surati dustu.
2) Dogum gunu haftaya.
Bana begendigi spor ayakkabiyi gosterip bu bana dogumgunumde alinsa cok mutlu olurumm diyor
Iyi guzel hos da 500 lira arkadaslar.
Ben kendime kiyafet alamiyorum parasizliktan.
Benim dogumgunumde de bana cok guzel bir siir kitabi almisti, cok sevinmistim. Benim icin onemli olan maddi degeri degil asla. Ama nedense o boyle seyler diyor acaba ben mi fesatlik yapiyorum.
3)Kredi kartindan bisey alacakti. Limitim doldu diyerek benim kartimdan almak istedi hic tereddut etmedim ne olacak,nasilsa oder diye.Ama soyledigi meblagdan daha buyuk bir harcama yapinca benim de kartim doldu o ay ve ben limitim asildigi icin zor durumda kaldim. Kendime soru bankasi siparisi veremedim. O da o hesabi 1 ay sonra kapatti.
Sonra bi iki kez daha aldi.
Ama son seferde yuksek bi meblag olunca yanlis anlama ama benin ihtiyacim oluyor dedim diye soguk davrandi.
Sonra kendi kendine duzeldi.

Ya ben para kazanmiyorum. Koseye harcliklarimdan kalani atiyorum o da zaten gidiyor hemen.

Bu tavirlari cok itici geliyor bana artik ya.
Ben mi yanlis anliyorum siz bana bisey diyin nolur.
bence cimri

Almadim yok mumkun degil zaten param da yok. Calismiyorum ki kendime kiyafet alamiyorum bi harcamam cikarsa ortada kalmiyim diye. O istemeye utanmadi ben onun istemesinden utandim. Mesela yine boyle bisey dedigi gun cok pahali dedim. Niye ki kartla her seyi boluyolar da dedi.
Yüzsüzlüğe bakar mısınız

Bence gram bisey alma bu adama tam doğum gününde herşeyi söyle ayril haketmis

Bu adam bir de mühendis mi??? Maaşı iyi yani. Ne yapıyor parayı hem cimri hem çıkarcı hem asalak. Ya Doğum gününde basit ucuz bir hediye alıp tavrına bakıp hayatına öyle devam edeceksin. Ya da şimdiden tekmeyi basıp yoluna bakacaksın. Çünkü seni yolunacak kaz olarak görüyor.

Bu adam bir de mühendis mi??? Maaşı iyi yani. Ne yapıyor parayı hem cimri hem çıkarcı hem asalak. Ya Doğum gününde basit ucuz bir hediye alıp tavrına bakıp hayatına öyle devam edeceksin. Ya da şimdiden tekmeyi basıp yoluna bakacaksın. Çünkü seni yolunacak kaz olarak görüyor.

Ya yolunacak kaz da degilim cunku calismiyorum. Muhendis maasi da cok iyi ve kendisine her seyi aliyor. Surekli marka giyiyor teli en son model vs
Haklisiniz :(

Back
X