Bu adam cimri mi ?

Yok eminim zaten kendi hali vakti yerinde. Avmlerde surekli elinde poset surekli alisveris. En pahali markalar.
Benim alamayacagimi bile bile sen de alsana bk bu cok hos diye elbise gosterir ama fiyati 100 200. Taksitle al diye akil da verir ustune ben pahali dersem.
o kadar uzgunum ki

O kadar guzel ve temiz ozetlemissin ki.
Insan hic demez mi bu kizin parasi yok.
Ben ne yapiyorum diye. Kitap alamadim diye ikinci el kitapcilari aradim saatlerce ordaki karalamalari sildim cunku kendime kitap alacagim kredi kartimi doldurmustu..
O onu 1 ayda odedi ama sosyal medyada gittigi mekanlari paylasti fotolar vs.parasi varmis yani. Uygun bi dille srunca da biliyosun sıkısıgım arkadaslar goturdu dedi
Cok haklisin

Gece gece şu yoruma fena güldüm yaa. Çok yaşayın emi Bu erkeklere bu yaraşır.

Yarını iple çekşyorun
Hayırlısıyla kurtulacaksın bu varlıktan
Başka konular tamam görecelidir ama bu konu resmen nesnel bi konu sinirlerimi bozdu
2*2=4 bu nasıl kesinse
Bu varlığın sömğrücü olduğu da o kadar kesin
Bu varlığı derste hoca örnek die anlatır sömürücülere !!!

Bak canım benimde böyle bir tanıdığım insan vardı . Neler yapmadım ki telefon aldım ( benim 6 yıllıktı onun için para biriktirdim) telefonundan çok şikayetçidi . Mutlu olsun dedim . Kontörüne kadar ben karşıladım sence ne oldu sonra benimle bir süre konuşmaması tavır takınması bir sabah dediki bana ; Sen kimsin ki . Ondan sonra kafama dank etti . Ah kafam ah şimdiki aklım o zaman olaydı . Aynı bu duruma düşmeni istemem o yüzden başıödan geçeni anlattım. Ha bu arada emin ol arıyor arada aynı ilgi ve alaka için

Cimri yanı ortaya cikmis. Benimde vardi böyle bi sevgilim ilk zamanlarda assla ödetmezdi falan bilirsiniz klasik erkek tripleri. Sonra ben rahat edemedikçe yavaş yavaş ödemeye başladım ara sıra. Bu bi alıştı artık yüzsüzlüğe vurmaya başladı şaka yapar gibi lafını falan açardı. Erkekler bu yaptıklarını kadınlar anlamıyor sanıyor bi onlar akıllı biz keriziz ya.

Gece gece şu yoruma fena güldüm yaa. Çok yaşayın emi Bu erkeklere bu yaraşır.
Amin çok sağolun
Aynen bu fazlasını bile hakediyor ama hıyar yeter ona cacık yapar kendisinden bi cacık olmaz zira

Ben de aynı şeyleri çektim
Her parasını ödedim yedirdim içirdim
Masraf olmasın die eve çağırdım nişanlıydık yemek yiyip çıkalım die
Bana dedi ki ne yemek var ben de pilavla bezelye dedim
Neeeee et yok mu et yoksa gelmem demesin mi
Hemen nişanı attım
Hatta bi gün sora kapıya dayanıp tehditler savurdu babama küfretti

Gercekten ne olur bana fikir verin ben simdi bu gercegi yuzune carpmali miyim yoksa dogumgunune basit bisey alip tepkisine mi bakmaliyim

Ucuz hediye al tepkisine bak. Mesela bir kalem üstüne adını yazdır yada anlamlı bir anahtarlık. Cidden bu değerlerde küçük bişey al

Ayrıl kendine yazık etme evlendiğinizi düşün adam eve bakmaz kendine alışveriş yapmaktan

Ayrılık konuşmasını yap arkadaşların dediği gibi herşeyden söyle masaya o sen ödicen diye rahat olsun yeme kalsın hepsi ayrıl ister anlat sebebini istersen anlatma ama arkana bile bakma özürde dilese bakma ama hesabı ona bırak

Müstehak böyle insanlara . O anda yaptığınız davranışı takdir ettim doğrusu . Umarım konu sahibi erkenden davranır

Oha eski nişanlın yüzsüzlükte nirvanaya ulaşmış resmen

Senin gibi birini kesinlikle hak etmiyor canım postala gitsin.
Seni üzmesin hele ki şu sınav döneminde aklını hiç karıştırma. Sadece sınavını düşün. İnşallah çok da güzel puan alır kamuya girersin, o zaman da karşına inşallah kıymet bilen adam gibi biri çıkar davranmasını bilen, en azından empati kurabilen biriyle çatır çatır yersin paranı :)

Yarin bulusacagiz artik daha fazla kullanmasina izin vermeyecegim.zatenn son zamanlards hayir dedikce afra tafta surati asmalar soguk davranmalar vs.

Yemek kismina gelince gercekten yapmali miyim

Valla bak ben bi üyenin yazdığına çok hak verdim, masayı güzelce donattır son buluşmanda, bir şey de yeme, yaptığı masrafla kalsın ve sonra güzel bir ayrılık konuşması yapıp çek git, bir daha da asla dönüp bakma bile.
Bende benzerini yaşadım ve bana soğukluğunu bile gözardı ettim meğer beyimiz başka birini bulmuş, benim "bitti" dememi bekliyormuş, yani üzerine aldatıldım bir de anlayacağın. Şimdiki aklım iki ay önce olsaydı ne yapardım biliyor musun; arkadaşın dediği gibi güzel bir yerde güzel bir masa donattırıp, hiç birşeye elimi sürmediğim yemeğin parasını çatır çatır ödettirip, eve gidince de kısacık bir mesajla ayrıldığımı yazıp onu defederdim. İşte ayrılık sonrası sadece buna yandım, hırslandım ben canım. Enayiliğime yandım tabiri caizse. Size cimri, ilgisiz olan biri, bir başkasına öyle maymunluklar, şirinlikler yapıyor ki aklınız duruyor. Benim durumuma düşme güzelim, sevmiyorsa biri maddi, manevi cimrilik yapıyor ve en sonunda da böyle bir kazıkta atabiliyor, o atmadan sen at son golü.

Sakııııın akılllım , sakınnnnnn ağzını yediğim, sakııııın bızdığım akıllı ol aman abla sözü dinle sakın o ayakkabıyı alma. Alacaksanda birdaha buralara gelme.

Müstehak böyle insanlara . O anda yaptığınız davranışı takdir ettim doğrusu . Umarım konu sahibi erkenden davranır
Evet güveniyorum konu sahibine
Paranın yaradığı o kadar az erkek var ki
Yüzde 5 se gelip o ihtimal beni bulmaz
Biz bayanlar iyilik yapıyoruz omlar üstünüze çullanıyo
Hesap bile ödemiceksin aslında

Evet güveniyorum konu sahibine
Paranın yaradığı o kadar az erkek var ki
Yüzde 5 se gelip o ihtimal beni bulmaz
Biz bayanlar iyilik yapıyoruz omlar üstünüze çullanıyo
Hesap bile ödemiceksin aslında
Sanırım en başından beri tolerans veriyoruz . Aman iyi olsunlar , aman fazla masrafa girmesinle , yazıktır , günahtır, kıyamam vs vs derken bir bakmışız biz kadınlar ne kadar çok istemediğimiz şey varsa kendimize çekmişizdir. Yarı uyuyan yılanın inine yiyeceği en başında koymamak gerekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…