• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam hiç düzelmeyecekmi:(

dokunmakalbime, bırak Allah aşkına sen bu adam için "evladını" terketmişsin, bu kıymetli adam üzülmesin diye yüzünü görmüyorsun o yavrunun, haşmetmeapları seni öldüresiye dövdü biyere gitmedin de şimdi 2kere içti diye mi kardeşine gidiyorsun.Bırak bu işleri.Yazmayayım dedim dedim ama yazmazsam fena içimde kalacak banlanmayı da göze alarak ve hiç de tarzım olmayarak yazıyorum "sen bu adamın kıymetli organını al boynuna kolye yapıp as."

Yakında buraya yazdıklarını da bulacak, bulmasa sen ağzınla söyleyeceksin sonra yine ağzını yüzünü dağıtacak bak demedi deme.HE, ne değişecek; hiçbirşey.

Yakında buraya yazdıklarını da bulacak, bulmasa sen ağzınla söyleyeceksin sonra yine ağzını yüzünü dağıtacak bak demedi deme.HE, ne değişecek; hiçbirşey.

aynen burda da gelmiş bana dikleniyo dünden beri neden eşi bölümüne açmadın herkes tepki verecek diye korkuyosun demeye getirdim diye:)
hala eşinin tatlı sözlü oluşundan bahsediyo yaa

dokunmakalbime, bırak Allah aşkına sen bu adam için "evladını" terketmişsin, bu kıymetli adam üzülmesin diye yüzünü görmüyorsun o yavrunun, haşmetmeapları seni öldüresiye dövdü biyere gitmedin de şimdi 2kere içti diye mi kardeşine gidiyorsun.Bırak bu işleri.Yazmayayım dedim dedim ama yazmazsam fena içimde kalacak banlanmayı da göze alarak ve hiç de tarzım olmayarak yazıyorum "sen bu adamın kıymetli organını al boynuna kolye yapıp as."

Kesinlikle :46:

aynen burda da gelmiş bana dikleniyo dünden beri neden eşi bölümüne açmadın herkes tepki verecek diye korkuyosun demeye getirdim diye:)
hala eşinin tatlı sözlü oluşundan bahsediyo yaa

Ben anlamadım zaten 1 ayda tanışıp evlendik diyor, işyerime çiçekler gönderirdi oğlumu arabayla gezdirirdi oğluma çok iyi davranırdı diyor.1 ay ya 1 ay 1 ayda bunlar nasıl oluyor da bu 1 ay içinde tanışıp çok iyi olduğuna inanıp evleniyorsun.Hadi evlendin e 7 yıllık da evliliğin vardı hangi ara boşandın.3 yıldır da burda evlisin.Yaş 25mi ne öyle bişey.Ergenlikten sonra soluk almadan bir evlilik hayatı.Şimdi de ayrılırım ama ya dul olmak diyor.Aman sakın dul olma sen alem ne der.3. sayfa haberlerine konu olacaksın yakında ama en azından haberde "dul dokunmakalbime" yazmamış olur.

Konu sahibinin eski konularına bir göz atıp yorumunuzu tekrar değerlendirin bence.Bu "koca" sadece arasıra içki kaçamakları yapan bir aile babası değil.

SCHATZİ
ben kocayı cokta suclu bulamıyorum
konu sahıbı vasıfsız neredeyse hayattan sılınmek uzere

hayatta varolmak bır domates dogramak yatakta sex yapmak degıldır bana gore o yuzden aıle babası olmayan adamı cokta suclayamıyorum butun bunların tek sucluyu konu sahıbı aılesı fılanda degıl
sen tut ayrıl ılk evlılıgınden damdan duser gıbı bu adamla evlen
cokmu zor erkeksız yasamak
bır kadın bır ınsan dogurdugu , cocuga sahıp cıkamıyorsa bana gore dunyadakı en karaktersız ve becerıksız kısı odur yemın ederım odur ya
gelmıs bırde buradakı adamlada bır cocuk yapmıs neyıne senın cocuk cocugunu gormuyorsun etmıyorsun neyın kafasıyla yapıyor bunu ben anlamıyorum cocuk dogurmak cok buyuk bır erdem degıl
cocuga bakabılmek asıl mesele hem maddı hem manevı cocuga yatırım yapmak mesele
sen cocugunu gorme tut buradakı kocan sana yalan soyledı ama senı seıvyorum dıyor ay dılıde cok tatlı dıye ıdare edıyor
konu sahıbı erkek delısı veya düpedüz salak

Ben anlamadım zaten 1 ayda tanışıp evlendik diyor, işyerime çiçekler gönderirdi oğlumu arabayla gezdirirdi oğluma çok iyi davranırdı diyor.1 ay ya 1 ay 1 ayda bunlar nasıl oluyor da bu 1 ay içinde tanışıp çok iyi olduğuna inanıp evleniyorsun.Hadi evlendin e 7 yıllık da evliliğin vardı hangi ara boşandın.3 yıldır da burda evlisin.Yaş 25mi ne öyle bişey.Ergenlikten sonra soluk almadan bir evlilik hayatı.Şimdi de ayrılırım ama ya dul olmak diyor.Aman sakın dul olma sen alem ne der.3. sayfa haberlerine konu olacaksın yakında ama en azından haberde "dul dokunmakalbime" yazmamış olur.

ben oradaki zaman farklılıklarını unutmuşum ama vardı öyle birşey
tmm şöyle olabilir ailesinin durumu iyi değildir aile çok baskıcıdır ama bir müddet idare edebilir
kendini toparlayıp hayat kurabilir
çok iyi bir işim vardı diyor yine yapabilir Allah' ın izniyle
bana bide durmadan evlen boşan mı yapcam diyor evlenmeyiver bi daha ne olacak yani

SCHATZİ
ben kocayı cokta suclu bulamıyorum
konu sahıbı vasıfsız neredeyse hayattan sılınmek uzere

hayatta varolmak bır domates dogramak yatakta sex yapmak degıldır bana gore o yuzden aıle babası olmayan adamı cokta suclayamıyorum butun bunların tek sucluyu konu sahıbı aılesı fılanda degıl
sen tut ayrıl ılk evlılıgınden damdan duser gıbı bu adamla evlen
cokmu zor erkeksız yasamak
bır kadın bır ınsan dogurdugu , cocuga sahıp cıkamıyorsa bana gore dunyadakı en karaktersız ve becerıksız kısı odur yemın ederım odur ya
gelmıs bırde buradakı adamlada bır cocuk yapmıs neyıne senın cocuk cocugunu gormuyorsun etmıyorsun neyın kafasıyla yapıyor bunu ben anlamıyorum cocuk dogurmak cok buyuk bır erdem degıl
cocuga bakabılmek asıl mesele hem maddı hem manevı cocuga yatırım yapmak mesele
sen cocugunu gorme tut buradakı kocan sana yalan soyledı ama senı seıvyorum dıyor ay dılıde cok tatlı dıye ıdare edıyor
konu sahıbı erkek delısı veya düpedüz salak

bende buna kızıyorum ay dili çok tatlı ayy s s diyo bana
senin çocuğunun o sevgiye anne sevigisine şefkate daha çok ihtiyacı var
ayyyy sinirlendim iyice:47:

hayır kaldıkı ben bu kıza dedımkı ban ben sana yardım edeyım hem telefonlarını bulurum hem konustururum kontoru yokmus telefonu yokmus onuda ayarlardık muhtardan polis merkezine bile gıtse kımseye duyurmadan en azından sesını duyardı sonra araya yetkılıler buyuk kısıler gırerdı devlet tarafından koca ıkna edılırdı
bır takım ıs ımkanları belkı cocuga nafaka baglanması soz konusu olurdu olurdu yanı sorun maddıyatsa
yok efendım hıc bırını yapamadı korkuyor cıkamıyorum edemıyorum dıyor ama ınternette fınk atıyor

bu kızın evlılıgı ıyı olsa kocası adam olsa maddıyatsızlıktan goremese arasa ama kısa zaman sonra yanına alacak olsa o zaman ben bu kıza dua ederım derım 2.evlenmıs yuvasını kuruyor cocugunuda alacak bır mucadele verıyor desen oda değil

ben oradaki zaman farklılıklarını unutmuşum ama vardı öyle birşey
tmm şöyle olabilir ailesinin durumu iyi değildir aile çok baskıcıdır ama bir müddet idare edebilir
kendini toparlayıp hayat kurabilir
çok iyi bir işim vardı diyor yine yapabilir Allah' ın izniyle
bana bide durmadan evlen boşan mı yapcam diyor evlenmeyiver bi daha ne olacak yani

hayır gerekırse 3. kocayıda bulur yanı

bulurda artık 2 cocukla zor olur elbette, cocukları bıraktıgı ıcın sorun yok ama önü acık kendısının dert etmesin

Son düzenleme:
Bir başka başlık altında aynı userin kendi yazdıklarına kendisi cevap veriyordu sonra da yok açık kalmış filan gibi bir cümle okudum ben... Şimdi diyorum ki durumlar bu kadar kötü odaya kapatılacak, dövülecek kadar derme çatma ev ama bilgisayar var evde maşallah üstelik gelen giden de var, e aynı makineden yazabildiğine göre.. Bu kadar şeyi yaşamışsın, yok şimdi 2 duble içti benden izinsiz içti... Allah aşkına ya bir önce yazdıklarını unutuyorsun ya da bi tuhaflık var? Bir önceki yazdıklarına bakarak bir psiko ile evlisin ama senden içmek için izin almasını mı bekliyorsun? ya da hayallerin mi geniş anlamadım.

Ailesi arkasında.Geçen sefer kardeşi almaya geldi, konu sahibi gitmedi.Biz çocuk çocuk diyoruz da konu sahibi bazen formaliteden oğlumu görücem kararlıyım diyor ama bence o konuyu çoktan kapatmış o.Genelde erkekler yeni kadın ve yeni çocuktan sonra ilk evliliğinden olan çocuğu boşverir ama burada durum farklı.Ben konu sahibine ciddi anlamda üzülmüştüm. Ama biyerden sonra artık hakettiklerini yaşadığına inanıyorum.Onun derdi çocuk falan değil. evliliği iyi olsun yeterli.Ben böyle şeyler yaşıyor olsam, yıllardır evladımı görmesem elalemden çok büyümüş diye haberini alacak duruma gelmiş olsam vay bu odada eski karısıyla anıları var eski karısını düşünüyor mudur gibi şeyler düşünmeye vaktim olmaz

hayır kaldıkı ben bu kıza dedımkı ban ben sana yardım edeyım hem telefonlarını bulurum hem konustururum kontoru yokmus telefonu yokmus onuda ayarlardık muhtardan polis merkezine bile gıtse kımseye duyurmadan en azından sesını duyardı sonra araya yetkılıler buyuk kısıler gırerdı devlet tarafından koca ıkna edılırdı
bır takım ıs ımkanları belkı cocuga nafaka baglanması soz konusu olurdu olurdu yanı sorun maddıyatsa
yok efendım hıc bırını yapamadı korkuyor cıkamıyorum edemıyorum dıyor ama ınternette fınk atıyor

bu kızın evlılıgı ıyı olsa kocası adam olsa maddıyatsızlıktan goremese arasa ama kısa zaman sonra yanına alacak olsa o zaman ben bu kıza dua ederım derım 2.evlenmıs yuvasını kuruyor cocugunuda alacak bır mucadele verıyor desen oda değil

Cuteom ben senin bu kadar yardım etmeye çalıştığını bilmiyordum
bir ara yardım edeyim kelimeni okuduğumu hatılıyorum ama
Allah razı olsun sende ne diyim
tabiki bende dua ederim çocuğuyla alakalı zerre uğraşsa
ayy şaştım kaldım ne diyeceğim bilemiyorum
çok mu çaresiz desem çaresiz adam çocuğunun konusunu atlayıp buraya kocam içti de yok tatlı dilli de diye konu açmaz bana göre

Bir başka başlık altında aynı userin kendi yazdıklarına kendisi cevap veriyordu sonra da yok açık kalmış filan gibi bir cümle okudum ben... Şimdi diyorum ki durumlar bu kadar kötü odaya kapatılacak, dövülecek kadar derme çatma ev ama bilgisayar var evde maşallah üstelik gelen giden de var, e aynı makineden yazabildiğine göre.. Bu kadar şeyi yaşamışsın, yok şimdi 2 duble içti benden izinsiz içti... Allah aşkına ya bir önce yazdıklarını unutuyorsun ya da bi tuhaflık var? Bir önceki yazdıklarına bakarak bir psiko ile evlisin ama senden içmek için izin almasını mı bekliyorsun? ya da hayallerin mi geniş anlamadım.

O 2. kişilik güya gelinleriydi.aynı üyelikten karşılıklı yazışıyorlardı.Soru cevap şeklinde.Var bir gariplik işte.İnternete de diğer kişilik cevap vermişti.Başkasından çekiyormuş interneti de interneti keserim diye tehdit etmiş kocası.Gelin de olsun abla bağlatırız yine falan diyordu

Ben yine söylüyorum çocuğunu görmek söz konusu olsaydı görürdü bu çok net! Amaç yardım filan değil, canı istediğinde kardeşime çekip gideceğim diyebiliyor ama bir başka yerde yok kapılar üzerime kapandı dayak yedim diyor ama bütün bunları kontrü yokken interneti olan bir bilgisayardan yapıyor.. Hikaye güzel, film olur :) En güzelinden sağlam bi dram çıkar. 3 sezon izlenir.

Ailesi arkasında.Geçen sefer kardeşi almaya geldi, konu sahibi gitmedi.Biz çocuk çocuk diyoruz da konu sahibi bazen formaliteden oğlumu görücem kararlıyım diyor ama bence o konuyu çoktan kapatmış o.Genelde erkekler yeni kadın ve yeni çocuktan sonra ilk evliliğinden olan çocuğu boşverir ama burada durum farklı.Ben konu sahibine ciddi anlamda üzülmüştüm. Ama biyerden sonra artık hakettiklerini yaşadığına inanıyorum.Onun derdi çocuk falan değil. evliliği iyi olsun yeterli.Ben böyle şeyler yaşıyor olsam, yıllardır evladımı görmesem elalemden çok büyümüş diye haberini alacak duruma gelmiş olsam vay bu odada eski karısıyla anıları var eski karısını düşünüyor mudur gibi şeyler düşünmeye vaktim olmaz

evet kararlıyım gorucem dıyor soyle boyle yap dıyoruz o baska bır konuyla karsımıza gelıyor ama dıger meselelerden haber yok
ya en nıhayetınde banane kendısı yasıyor

ben zaten konu sahıbıne zerre uzulmuyorum cocuga uzuluyorum kocası evlenmıs bosanmıs cocuk orada burada zıyan zebıl oluyordur kendı cocugumu aklıma getırıyorum kabullenemiyorum genelde erkeklerın bırakıp gıtmesıne cok alıskınız
ama kadında olunca baska turlu oluyor bılemıyorum dedıgım gıbı bu bayan hayattan sılınmek uzere bır yemek yapıyordur bır sex yapıyordur o kadar baska bır becerısı oldugunu dusunemıyorum hayattan silik birisi hiçbirşeyi başaramıyor 1 evlılıgın neden bıttıgını hatırlayamadım ama bu evlılıgınden daha az sorunsuz dıye anımsıyorudm evlılık beceremıyor anne olmayı beceremıyor cocuklarına sahıp cıkamıyor vasıflarının hıcbırını gelıstırmek ıcın ve gelısmek ıcın kullanmıyor

bence boyle cocugunu bırakıp arayıp sormayan maddı manevı annelık babalık gorevlerını yerıne getırmeyen ınsanlar devlet tarafından kısırlastırılmalı ,orada cocugu bırak arama sorma 2-3 senedır ! kalk cocuk dogur senın neyıne be cocuk !

dedıkkı bu adamında cocugu varmıs sende onu sevmıyormussun vıcdana gelın nasıl olabılır senın cocugun nasıl zıyansa o cocukta oyle zıyan sumuklerı akık duruyor dıyorsun ya belkıde senın kayınvalıden cocugunun karnını bıle dogru duzgun doyuramıyor aklına gelıyormu cık o cocugada sahıp dedık o adamdan olan kızınıda al kendı cocugunuda al
o zaman bak gor Allah sızın sırtınızı yere egıyormu , evınızınden mutluluk bereketı esırgıyormu ..

Son düzenleme:
ben o karsılıklı aynı user ıle olan konusmaları gormedım vallahı ıyıkıde gormemısım
zaten konu sahıbı kendısı benı cok sever :27:

Back
X