Bu Adam Kafayı yemiş

Hayır sen haksızsın huylandırmışsın da
O mesaj ne öyle
Deli Kadir uleynn diye mahallede gezmesin
Kopuyorum şu erkeklerin delikanlılık triplerine
Çok itici oluyor

Simdi siz "esim ben odaya girince hizla telefonu sakladi. Ver dedim, kesinlikle gostermedi" diye konu acsaydiniz, cogu yorum "kesinlikle bir isler karistiyor takip et!!" olurdu. Simdi sizin durumunuzda siz bayansiniz diye yorumlar "erkek milleti degil mi?!" tarzi olmus. Ben yaptiginiz hareketi cok yanlis buldum. Dusunuyorum da, eger benim esim telefonunu benden israrla saklasa, deli olurdum sanirim.

sizin hareketleriniz yüzünden adam kıllanmış
valla bunu bir erkek yapınca burda hep beraber taşlıyorz
haklı bence..

yavrum tamam haklısın da erkek ırkının beyni biraz farklı çalışıyor
işkillenmiş işte
içi içini yiyordur şimdi
:)
sende karşılık bir sms at de ki
önümde sonumda sensin zaten
akıllı olsan anlardın zaten :)

resmen senden şüphe etmiş.

Kız adamı kıllandırmışın ya

Bir şeyi çok merak ediyorum. Sizi döven, sonun olurum diye tehdit eden bir adamın yanında nasıl rahat uyuyabiliyorsunuz geceleri?

Akıllı ol ya da sonun olurum falan ne kadar kıro diyecektim ki adam zaten hanzoymuş. Siz bu adamdan bir de medeniyet bekliyorsunuz ilginç. Eşine fiziksel ya da psiklojik şiddet uygulamayan erkeklerin içinde bile bir şey saklanınca güven kaybı yaşayanlar olur, siz eşinizin karakterindeki bir adamdan sağduyu bekliyorsunuz. Bence beklentilerinizi düşürün.

Bu aşkın gözü kör olsun. Seviyorum.
Psikopata aşıksınız yani? Kendiniz söylediniz öyle olduğunu yani...
Nasıl bir şey yani, hiç mi tiksinmiyorsunuz bu durumdan, yani kollarınız morardığında falan?
Hiç ben neden dayak yiyorum, neden bu kadar küçültüyor beni diyip, halinizden utanmadınız mı?
Dövse de sövse de sevmeye devam mı ettiniz?

aynısını o yapsa sen de şüphelerdin bence.
çok ısrar ederse,kızgın bi şekilde kendisine evlilik yıldönümü hediyesi baktığını ama onun kıskanç ve güvensiz kişiliği yüzünden bu girişiminin içine ettiğini söyle.utandır bence onu

ee gösterseydin zaten artık sürprizlik yanı kalmamış keyfiniz kaçmış

Asyacım erkek ırkının beyni neden daha farklı çalışsın. Burdaki kadınların yüzde kaçı odaya girdiklerinde eşleri telefonu saklasa ay bana galiba süpriz yapacak der? Ya da hayra yorar.

aynı hareketı esınız yapsaydı sızde suphelenırdınız
ayrıca esınızın bazı davranıslarının normal olmadgınında farkındasınız
daha dıkkat lı davranmanız gerekır esınıze karsı
manyak bı ınsanla aynı evde nasıl yasanır cok ıyı bılıyorum cunkı

neden saklıyorsunuz ki telefonu. eşiniz odaya girince sakince sayfayı kapatıp. başka şeylere baksaydınız. ben olsaydım ben de şüphelenirdim. elind telefon odaya girince saklıyor ve göstermiyor bu tür şeyler hep şüph e uayandırıcı.
yani eşiniz kafayı yememiş.

BÖYLE BİR DURUMDA BEN OLSAM SÖYLERDİM SANA HEDİYE BAKIYORUM DİYE
NİYE SAKLIYORSUNUZ
EŞİNİZE AÇIKLAMA YAPMAYARAK BENCE HATA ETMİŞSİNİZ
O SİZDEN TELEFONUNU BU ŞEKİLDE GİZLESE EMİNİM SİZ DE KIZARDINIZ

Bence böyle konularda ne eşinizi üzüp güvensizlik yaratmaya ne de sizin üzülmenize sebebiyet verecek şeylerde sürpriz yapmaya gerek yok.baksaydı.siz de hayatım sana hediye alacaktım nasıl sen de beğendin mi deyip çözebilirdiniz.Benim aklıma herşey gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…