- Konu Sahibi HaziiranGecesii
-
Aynen oyleErkek milleti hepsi ayni.
illa ispat edeceksin oyle inanacaklar.
halbuki inan hanimina, kendine guvenleri yok bence bu tiplerin hani kusuruma bakma lutfen.
İnadına göstermedim bana güvenmesini bekledim,istedim.Sizde gösterseydiniz valla millet üç çocuğunu bırakıp netten bulduğu adama kaçıyor kimsenin kimseye güveni kalmadı hiç gerek yokmuş bence.
Ne yanlısı canımKeşke saklamasaydınız telefonu ama esinize alacağınız hediye sürpriz olsun diye o anki panikle bunu yapmanız da çok normal. Fakat eşinize kızmayın Aynı şeyi Eşiniz yapsa siz de şüphelenirdiniz. eşinizin size güvenmemesiyle alakalı bi durum değil bence..:)Eşinize gerçeği anlatın özür dileyip alttan alın mutluluğunuzu basit sebeplerle bozmayın... umarım yanlış bir şey yazmamıştırım.
İnanmıyorumYa canım haklısın ama tek bi sözüme güvensin dedim. Gerisini kurcuklamasin.
Ama olmadı. Ben kendimi ispat etmek istemedim.. Çünkü yaptığım birsey yok.
Biraz değil fazla piskopattir. Evliliğimin ilk yılı kollarımda morluklari saklamak için yazın kazak giyerdim. Ama terk edemedim
Şimdi fiziksel şiddet yok,ama psikolojik şiddet var resmen.
Öyle yapıcam sanırımİnanmıyorumharbiden psikopatmış ya yuh... Siz baya seviyorsunuz bu adamı hediye bakmalar yaptıklarını örtmeler falan canım benim sen ondan bir sey bekleme kafasında bu olayı daha da büyütüp tekrar şiddete başvurmaması için çok geçmeden anlat. Hatta direk hediyeyi al ve ver... Evlilik yıldönümümüzü kötü geçirmek istemiyorum huzurumuz bozulmasın gibisinden
Keşke saklamasaydınız telefonu ama esinize alacağınız hediye sürpriz olsun diye o anki panikle bunu yapmanız da çok normal. Fakat eşinize kızmayın Aynı şeyi Eşiniz yapsa siz de şüphelenirdiniz. eşinizin size güvenmemesiyle alakalı bi durum değil bence..:)Eşinize gerçeği anlatın özür dileyip alttan alın mutluluğunuzu basit sebeplerle bozmayın... umarım yanlış bir şey yazmamıştırım.
Bu aşkın gözü kör olsun. Seviyorum.Hem guveni yok. Hem siddet gecmisiniz var. Ve benim konuda en cok dikkatimi ceken, o attigi mesaj. Kendiniz de demissiniz, psikopat diye. Belli zaten. Boyleleriyle zitlasilmaz, yarin birgun dedigini yapar, sonunuz olur gercekten. Bu sekilde olum tehdidi bile girmis evliliginize, nasil yasiyorsunuz o kisiyle, sasirdim. Ben korkardim herhalde.
hediye baktigini soyle utansinBu ay evlilik yıl dönümümüz.
Cep telefonumdan bir siteden erkek cuzdanlarina bakıyordum
Benimki girdi odaya
Bende o panikle sakladım telefonu..
Görmesin diye.
Daha çok belli ettim ne salagim
Ne saklıyon takıl işte.
Ben öyle yapınca bu başladı
Ne gizliyorsun, ne sakliyorsun benden,ver o telefonu bakıcam
Yani sanıyor ki ben bi Bok yiyorum da yakaladı..
Güvenini zedeliyecek birsey yapmadım daha önce. Kendisi deli..
Vermedim bende telefonu.
Böyle küs küs de ise gitti.
Niye verim ki yani niye benim dediğime inanmiyorsunda ben ispat içine giricem..
Sen deliysen aklına saçma şeyler geliyorsa benim suçum ne..
Nasıl uyucam bu gece bilmiyorum.
Birde mesaj atmış
Sonun olurum akıllı ol... 3 nokta koymuş bide çok ciddi yani haspam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?