Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, Sevgilimle iyi giden bir ilişkim var. Ama bir sorun var. Mesajlaştığımız zaman iyi konuşuyor ariyor soruyor gayet iyi ama son 3 gündür bazen mesajlarıma cevap vermiyor görüldüde birakıyor. Kaç kere uyardım kavga ettim bitti diye bağırdım çağırdım yine aradı barıştık ettik felan. Hayatında biri mi var diyorum büyük yeminler ediyor yok diyor. En son akşam mesajda sohbet ediyoruz ortasında mesajı görüldüde bırakıp yazmadı ama hala aktifti. Bekledim bekledim yok yazan yok. Deli oldum aradım dedim ki bitirmekmi istiyorsun geri çekim kendimi dedim oda sen mi bitermek istiyon dedi bende bu huyunu düzelt o zamana kadar konuşmucam bu huyunu düzelt öyle gel yanıma dedim suratına kapattım. Sonrasında aramadı. Bende aramadım. Sabah aradı konuştuk işte bende hatalarımı dedim gereksiz kıskançlıklarımı felan kapattık sonra daha sonra ben mesaj attım senden ricam bir gülücük dahi olsa at beni görüldüde bırakma diye ama adama dememiş gibi yine aysını yaptı ben ne için kavga ettim ya adam bildiğini yapıyor sizce ben gereksizmi kuruntu yapıyorum.
Bitti diye bağırdım çağırdım geri aradı, barıştık
Ee siz niye bağırıp çağırıyorsunuz adam sizi arasın diye mi
Bunun yolu bağırıp çağırmak değil farklı yolları var biraz düşünün bu adamı nasıl konuşturabilirim diye
Bir de fazla bunaltıyorsunuz gibi
hahayyyyy dün bana şüphecisın ara bozucusun diyenler nerede
konu sahıbının yeni konusunu okuyun da aklımdan ders çıkartın ,
biz bu yaşa boşuna gelmedik ,
aldatılmak kötü bir duygu gözün açık olacak
Nerden biliyorsunuz?
Bu kk da da herkes bilirkişi valla
Belki şu anda suçsuz birine iftira atıyorsunuz oturduğunuz yerden
Gözünüzle mi gördünüz?
Bu ne önyargı
hahayyyyy dün bana şüphecisın ara bozucusun diyenler nerede
konu sahıbının yeni konusunu okuyun da aklımdan ders çıkartın ,