Bi arkadaşımın babası da böyledi. Babamın geliri onun babasından azdı. Bize geldiğinde yemek hazırlarken buzdolabını açtığında şaşırırdı. Benim babam hiç almaz derdi sizde 3 çeşit peynir var bizde bir çeşit bile yok derdi. Her geldiğinde bu muhabbet artmaya başladı. Bigün göl kenarına ikimiz gezmeye gittiğimizde babamla yolda karşılaştık. Babam hiç sormadan 50 tl vermişti o zaman. Sen istemeden verdi diye ona da içerlenmişti. Festivale gittik babası 5 lira vermiş 20 lira istedim bi ton kavga oldu dedi 5 lira anca verdi dedi. Ben onlara gittiğimde buzdolapları gerçekten de boştu anlattığı gibiydi herşey. Sonra kısa sürede tanıştığı bi adamla kaçarak evlendi ve hayatının hatasını yaptı. Bana anlstmıyor ama mutsuz olduğunu duyuyorum.Hanımlar selam,
Sorun babam. Kendisi cimrilik derecesinde tutumlu. Kardeşlerimi etkilemese gram umrumda değil ama bıktırdı artık. Dayıma borç vermişti 5 yıl önce, birkaç aylığına dayım 5 yıldır ödemedi. Üstüne kendine araba aldı, arabasını değiştirdi, evine yatırım yaptı. Babamın parası kaldı. Kendi parası umrumda değil isterse hiç vermesin ama çocukların eğitimi için para lazım olunca bir yığın laf ediyor. Deliriyorum. Parayı iste diyince de parayı alsam size mi yedireceğim o parayı diyor. Çok çok gücüme gidiyor. Çocuğunuz biz senin ya. Bu ay işyerinde mesai vs olmadığı için normalden çok daha az maaş almış, ona rağmen maaşının bi kısmını bankaya yatırmış??? Faturaların birazı ödenmedi, mutfak masrafı vs var. Bunları düşünmüyor, bana bakıyor. (ben zaten mutfak masrafını görüyorum, çocuklara harçlık da veriyorum) deli oluyorum ya deli! Annem de artık bıktı, her kavgada bana şu evden gittiğin günleri görsem, seni eve bi daha sokmam diyip duruyor. Çıkıp gitmeyi o kadar çok istiyorum ki, ama çıkmaya kalksam. Evlenmeden çıkamazsın diye laf eder.
Allah sabır versin ne zor insanmış gerçekten ailesine düşman gibiHanımlar selam,
Sorun babam. Kendisi cimrilik derecesinde tutumlu. Kardeşlerimi etkilemese gram umrumda değil ama bıktırdı artık. Dayıma borç vermişti 5 yıl önce, birkaç aylığına dayım 5 yıldır ödemedi. Üstüne kendine araba aldı, arabasını değiştirdi, evine yatırım yaptı. Babamın parası kaldı. Kendi parası umrumda değil isterse hiç vermesin ama çocukların eğitimi için para lazım olunca bir yığın laf ediyor. Deliriyorum. Parayı iste diyince de parayı alsam size mi yedireceğim o parayı diyor. Çok çok gücüme gidiyor. Çocuğunuz biz senin ya. Bu ay işyerinde mesai vs olmadığı için normalden çok daha az maaş almış, ona rağmen maaşının bi kısmını bankaya yatırmış??? Faturaların birazı ödenmedi, mutfak masrafı vs var. Bunları düşünmüyor, bana bakıyor. (ben zaten mutfak masrafını görüyorum, çocuklara harçlık da veriyorum) deli oluyorum ya deli! Annem de artık bıktı, her kavgada bana şu evden gittiğin günleri görsem, seni eve bi daha sokmam diyip duruyor. Çıkıp gitmeyi o kadar çok istiyorum ki, ama çıkmaya kalksam. Evlenmeden çıkamazsın diye laf eder.
Bi arkadaşımın babası da böyledi. Babamın geliri onun babasından azdı. Bize geldiğinde yemek hazırlarken buzdolabını açtığında şaşırırdı. Benim babam hiç almaz derdi sizde 3 çeşit peynir var bizde bir çeşit bile yok derdi. Her geldiğinde bu muhabbet artmaya başladı. Bigün göl kenarına ikimiz gezmeye gittiğimizde babamla yolda karşılaştık. Babam hiç sormadan 50 tl vermişti o zaman. Sen istemeden verdi diye ona da içerlenmişti. Festivale gittik babası 5 lira vermiş 20 lira istedim bi ton kavga oldu dedi 5 lira anca verdi dedi. Ben onlara gittiğimde buzdolapları gerçekten de boştu anlattığı gibiydi herşey. Sonra kısa sürede tanıştığı bi adamla kaçarak evlendi ve hayatının hatasını yaptı. Bana anlstmıyor ama mutsuz olduğunu duyuyorum.
Demem o ki sizin şartlarınız gibi yaşayan çok kişi var. Sakın babanıza öfkenizi bi yanlışla sonlandırmayın. Yine üzülen olmanızı istemem
Annenize alın çıkıp gidin evden
Benim aklıma nedense başka kadın geldi yoksa var olan parayı neden kıssın borçları bile ödemiyormuş inşallah yoktur öyle bir şeyHanımlar selam,
Adam sevinicekHurmeti kim edecek beyefendiye?
Siz hiçbir şey yapamazsınız malesef. Anneniz düzeltememiş çocuk yapmaya devam etmiş, siz nasıl düzeltceksiniz. Madem gitmenize o kadar meraklılar gidin, yetişkin çalışan kadınsınız ne yapabilirler mesela?
Seni eve sokmam diyen annen mi, baban mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?