• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam ne ayak?

Selam:)
Bence temkinli yaklaş
Böyle birini bir kez tanıdım o da bu sene
2 hafta içinde sevgili olmak istedi, ilan ı aşk etti, seni seviyorumlar falan filan gelecek planları
1.ayı doldu adam ters döndü
Sonra öğrendim Borderline Kişilik Bozukluğu varmış
Haaa şimdi anlaşıldı dedim:))

Benim hikayem bu ya 😁19 yaşındaydım babamdan dolayı erkeklere güven sıfır ve bana çok abartılı bir şekilde aşık bir adam iş desen babasının yanında aile işi inanmadım bende sizin gibi..sürüm sürüm süründürdüm🤣 sonuç 24 yıldır evliyiz 22 yaşında bi oğlum 15 yaşında bi kızım var adamda bana sahiden aşıkmış ve Allahıma şükürler olsun ki hala çok seviyoruz birbirimizi :nazar: ama hiç mi bi zorluk sıkıntı görmedin dersen ailesi yönünden çok gördüm ama kalkabildim altından o da saolsun hiç beni onlara karşı yalnız hissettirmedi
Sizin konunuzdaki kafamı bulandıran tek şey iddia oldu o baya baya kumar yani ve burdada bu iddia ile ilgili çok konu açıldı kendinizi fazla kaptırmadan bi bakın deneyin baktınız olacak gibi değil yol verirsiniz gider
Ya Allah bağışlasın çok mutlu oldum sizin için nazar değmesin :KK36:
İste o kumar kısmı çok sinir bozucu zaten. Ya yanına geleyim falan da demiyor hiç hani yoksa biraz deneyeyim kötü şeylerden vazgeçirmeye çalışayım derdim ama o da yok . Çok teşekkür ederim yorum için bir ömür mutluluklar :KK200:

Selam:)
Bence temkinli yaklaş
Böyle birini bir kez tanıdım o da bu sene
2 hafta içinde sevgili olmak istedi, ilan ı aşk etti, seni seviyorumlar falan filan gelecek planları
1.ayı doldu adam ters döndü
Sonra öğrendim Borderline Kişilik Bozukluğu varmış
Haaa şimdi anlaşıldı dedim:))

İlk kez duydum o kişilik bozukluğunu araştıracağım. Çok teşekkür ederim yorum için :KK200:

hiç ciddiye alınacak bir tip değil. Erkekler böyle büyük laflar edebiliyorlar, aşığım, hayatım boyunca seni beklemişim vs. Ben ilk başlarda ben ne kadar özel biriyim karşıma çıkan erkeklerin hep en çok sevdiği oluyorum diye düşünüyordum, zamanla bütün erkeklerin yeni sevgilisine en çok seni sevdim yalanını söylediğini fark ettim :D

ama sizi çok iyi anladım, ciddi bir şey düşündüğünüzden değil de ilgi hoşunuza gidiyor, kimin gitmez ki. ben kendimi kaptırmam derseniz konuşabilirsiniz sanki.

Daha yüzyüze görüşmediği kıza bu kadar beylik laflar etmesi çok itici.
İddia oynaması, bir baltaya sap olmamış olması vs.
Hiç değerlendirecek yanı yok.

Yüz yüze kısmına ozellikle çok taktım ben zaten. Yani o etkileşim iletişim çok önemli benim için. O olmadan kendimi baglayamam. Geçmişte o hatayı bir kere yaptım canım çok yandı şimdi özellikle buna çok takılıyorum. Teşekkürler yorum için.

İlk kez duydum o kişilik bozukluğunu araştıracağım. Çok teşekkür ederim yorum için :KK200:

Borderlinedır demek istemedim yanlış olmasın
O kadar bilgi yok elimde teşhis koyacak kadar:)
Ama altından bir şey de çıkabiliyor bu durumların diyorum
Zaten güven problemin varmış belli ki incinmişsin
İyi niyetliyse zaman içinde görürsün zaten

hiç ciddiye alınacak bir tip değil. Erkekler böyle büyük laflar edebiliyorlar, aşığım, hayatım boyunca seni beklemişim vs. Ben ilk başlarda ben ne kadar özel biriyim karşıma çıkan erkeklerin hep en çok sevdiği oluyorum diye düşünüyordum, zamanla bütün erkeklerin yeni sevgilisine en çok seni sevdim yalanını söylediğini fark ettim :KK70:

ama sizi çok iyi anladım, ciddi bir şey düşündüğünüzden değil de ilgi hoşunuza gidiyor, kimin gitmez ki. ben kendimi kaptırmam derseniz konuşabilirsiniz sanki.

Sırf ilgi beklemek için konuşmak da sanki doğru olmaz ya. Sonradan daha çok sarpa sarar işler.

Ben ne kadar özel biriyim dediğiniz kısımda kahkaha attım ay bu ben dedim hahaha :D demek ki boyleler bunlar. Öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler :D

hiç ciddiye alınacak bir tip değil. Erkekler böyle büyük laflar edebiliyorlar, aşığım, hayatım boyunca seni beklemişim vs. Ben ilk başlarda ben ne kadar özel biriyim karşıma çıkan erkeklerin hep en çok sevdiği oluyorum diye düşünüyordum, zamanla bütün erkeklerin yeni sevgilisine en çok seni sevdim yalanını söylediğini fark ettim :KK70:

Bir akşam yeni tanıştığım bir arkadaş grubuyla dışarıdayız
Yanımda da bir çocuk var
Biz sürekli ortam değiştiriyoruz
O gece 3 kızla tanıştı
3üne de abartmıyorum aynen şunu söyledi ve yaptı:
"Gözlerin çok güzel ya baktıkça hayran kalıyorum, biraz daha bakabilir miyim"
Deyip böyle yüzlerine hayran hayran bakıyor, ellerini tutmaya çalışıyor
Kızların 3 ü de kikirdedi ehihi falan moduna girdi
O gün böyle erkeklerin gerçek yüzünü gördüm:))
Kimbilir kaç kez böyle taktiklere kurban gittik :KK70:

Borderlinedır demek istemedim yanlış olmasın
O kadar bilgi yok elimde teşhis koyacak kadar:)
Ama altından bir şey de çıkabiliyor bu durumların diyorum
Zaten güven problemin varmış belli ki incinmişsin
İyi niyetliyse zaman içinde görürsün zaten

Psikolojiye ılgım var ondan dolayı da arastirsam fena olmaz :oops:
Evet bayağı incindim ne yazık ki. Yeni yeni toparliyorum kendimi.
Ya hani iyi niyetli olsa bile işi gücü yok iddia falan var ya o konular sonra çok kafamı agritir gibi geliyor. Burda da çok görüyoruz bu konuları ne yazık ki :(

Psikolojiye ılgım var ondan dolayı da arastirsam fena olmaz :oops:
Evet bayağı incindim ne yazık ki. Yeni yeni toparliyorum kendimi.
Ya hani iyi niyetli olsa bile işi gücü yok iddia falan var ya o konular sonra çok kafamı agritir gibi geliyor. Burda da çok görüyoruz bu konuları ne yazık ki :KK43:

İddiayı ne boyutta oynadığına bağlı benim etrafımda oynayanlar vardı ama 3-5 liralık çok kötü görmüyorum o yuzden
Ama işsizlik problem olabilir
İşsiz Bi sevgilim de olmuştu haha sec beğen al her türlü yapısı bozuk denemisim
İş bulma gayesi var mı peki?

İddiayı ne boyutta oynadığına bağlı benim etrafımda oynayanlar vardı ama 3-5 liralık çok kötü görmüyorum o yuzden
Ama işsizlik problem olabilir
İşsiz Bi sevgilim de olmuştu haha sec beğen al her türlü yapısı bozuk denemisim
İş bulma gayesi var mı peki?

Tam bilmiyorum açıkçası ne kadar oynadığını bir internet sitesinden çok oynuyor maç tahminleri falan.
İş bulma gayesi var gibi ama çok tutunamayacak bir izlenim veriyor bana. Geçen bir iş veren geç yazdı diye adamı resmen paylamış :D burdan bir eksi puan aldınız benden falan demiş :D onu duyduğumda tukure tukure gülmemek için kendimi zor tuttum :D

Tam bilmiyorum açıkçası ne kadar oynadığını bir internet sitesinden çok oynuyor maç tahminleri falan.
İş bulma gayesi var gibi ama çok tutunamayacak bir izlenim veriyor bana. Geçen bir iş veren geç yazdı diye adamı resmen paylamış :KK70: burdan bir eksi puan aldınız benden falan demiş :KK70: onu duyduğumda tukure tukure gülmemek için kendimi zor tuttum :KK70:

Yani sen kimsin ki böyle egoist konuşuyorsun değil mi
Saygısızlık hem, huysuzlanmakta haklı olabilirsin biraz...

İddea oynayan erkek çok tehlıkelı.Kac yuva yıkıldı bu sebepten dolayı cevremde.

Yani sen kimsin ki böyle egoist konuşuyorsun değil mi
Saygısızlık hem, huysuzlanmakta haklı olabilirsin biraz...

Yani karşısındakinin önünde el pençe olmayacak tabiki ama bu da gerçekten saygısızlık bir adabı olmalı karşındaki iş veren sonuçta. Dünyadaki en mükemmel eğitimi olan insan da değilsin ki neyin egosu bu
Bütün bunlar bir araya gelince olumsuz göründü doğal olarak.

Bir akşam yeni tanıştığım bir arkadaş grubuyla dışarıdayız
Yanımda da bir çocuk var
Biz sürekli ortam değiştiriyoruz
O gece 3 kızla tanıştı
3üne de abartmıyorum aynen şunu söyledi ve yaptı:
"Gözlerin çok güzel ya baktıkça hayran kalıyorum, biraz daha bakabilir miyim"
Deyip böyle yüzlerine hayran hayran bakıyor, ellerini tutmaya çalışıyor
Kızların 3 ü de kikirdedi ehihi falan moduna girdi
O gün böyle erkeklerin gerçek yüzünü gördüm:))
Kimbilir kaç kez böyle taktiklere kurban gittik :KK70:

Hiç sorma ya, bende diyorum ne kadar şanslıyım şimdiye kadar beni sevdikleri kadar kimseyi sevmemişler beni ne kadar seviyorlar :KK70:zamanla anladım bu erkeklerin nasıl çakal olduklarını tabi :KK70:

Back
X