• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam ne ayak?

Yok valla değilim o da biliyor.
Hatta aksine öyle birisini değilde elleriyle kazıyan birini istediğini söylüyordu. Emek veren falan.
Akışına bırak bence kaptirmadan, ha hoşuna gitmiyorsa, piskopat bı tipse hiç risk alma abi direk yolver,belki kaygıların yersizdir yada yerindedir herşeyi zaman gostericek, aman uğraşamam diyorsan salla.

Akışına bırak bence kaptirmadan, ha hoşuna gitmiyorsa, piskopat bı tipse hiç risk alma abi direk yolver,belki kaygıların yersizdir yada yerindedir herşeyi zaman gostericek, aman uğraşamam diyorsan salla.
direk sallayacağım zorla huzur buldum başka bir sorumsuz yüzünden bunu bozmak istemiyorum :olamaz:

İddaa kelimesinden sonrasını okumadım.
Babam bu bataklığa saplanmış biri olarak , değil saatlerini , dakikanı bile bu adama harcama , çünkü kumar iradesiz insanların saplandığı bir bataklıktır.
Aklı başında insan yapmaz.
Etrafımda idda ganyan oynayan kim varsa , hiç biri hala köşeyi dönmedi.
Bizim ailece derin yaramız oldugu için, sırf bu yüzden bırak diyorum acilen.

Demekki hicbisey hissetmemissin, boşver için idinmadiysa,uzadıkça b.ku da çıkar yada belki sevmediğin için batıyor herşeyi. Hayırlısı olsun.

İçimde bir tereddüt var yapma diyor bir ses ve hep iç sesim haklı çıkar olaylar sonunda o yüzden uğraşmak istemiyorum. Aynen hayirlisi olsun hepimiz icin inşallah

İddaa kelimesinden sonrasını okumadım.
Babam bu bataklığa saplanmış biri olarak , değil saatlerini , dakikanı bile bu adama harcama , çünkü kumar iradesiz insanların saplandığı bir bataklıktır.
Aklı başında insan yapmaz.
Etrafımda idda ganyan oynayan kim varsa , hiç biri hala köşeyi dönmedi.
Bizim ailece derin yaramız oldugu için, sırf bu yüzden bırak diyorum acilen.

Benim de tereddütlerim vardı o yüzden konuşmayı bırakmıştım mesaj attı az önce cevap vermedim.
Üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun :(

Adamin isi yok gucu yok anca bol keseden atmayi bilir slla gtsn zmn bile harcama :KK51:
Aynen öyle yapacağım
Bu şekilde tek düşünen olmadığım için sevindim gelen yorumlarda hep benim düşündüğüm gibi yorumlar vardı. Teşekkür ederim :KK19:

Hee bu adam teneke gülüm
Hani bazı sapiklar olur ya. Boyle tatli sozler söyleyerek karşısındaki kadının gozlerinin icine bakip romantik olduğunu zannederler.
Iltifat ederler
"Bugun ayrı bir güzelsin gozlerin bambaska"
Gibi
Kendini şair zannederler. Bir de böyle kendini duygusal gosterirler. Gizli sapık lar.
Olabilir ha. Seni görmeden nasil seviyor?
Bir de evlenmek istiyormus kafasindaki profile uyuyormuşsun ya yillardir beklediği
Yillardir? Beleş adam daha liseyi bitireli 5 6 sene olmus nasil yillardir bekliyor.
Bide issiz. Yani fakir hareketleri var. Iddaa oynamasi da fakirce bir teselli. Yol ver bence.
Boyle adamlarla hic mesajlaşmaya değmez
Birde karsi tarafı ikna etmeye calisirlar sümüklü bocek gibi yapisiyorlar Allah'ım sen büyüksün.
Neyse yol ver buna engelle gitsin yoluna baksın.

Evlenmek isteyen adam önce bir iş bulur birikim yapar boş boş oturup iddia oynamaz
24 yaş genç bir yaş olabilir ama düzen kurmak zorunda artok bir insan o yaşta

24 yaşında bomboş işsiz güçsüz ,çok aşk şiiri okuyup kadın ruhunu çözmüştür çakal,kolay yoldan para isteyen kumar bağımlısı falan olur, beş para etmez bir tip.

Yaşın o kadar genç ki böyle insanlarla kafanı yormak için... Zamanını boşu boşuna onunla harcamaya değmez, inan ki hayat hem çok uzun hem de çok kısa. Vaktin ve paran varsa bol bol ye iç gez. Gençlik bir daha geri gelmiyor.

Kızlar selamlar akıl danışmak için gelmedim sanırım çünkü herşey ortada sadece iç dökmek için geldim galiba. Biriyle konuşmaya başladım kısa bir zaman oldu henüz.
Daha hiç görüşmedik ama kendisi sanki hayatının aşkını bulmuş gibi davranıyor bana karşı
Daha konuşmaya ilk başladığımız an gaza geldi adam
Garip olan çok huyum değildir hayatımda olan insanları rüyamda görmek ama bu kişiyi çok görüyorum ve rüyalarım beni çok etkiliyor, o da beni sürekli rüyasında görüyor (belki de yalan söylüyor bilemiyorum)
Karakterime dair her şeyi pat pat sayıyor sanki yıllardır beni taniyormus gibi dumura uğratıyor. İçimi biliyor resmen adam ve bazen okurken gözlerim doluyor o kadar acıyan noktalarima dokunuyor ki.
Bir güzel laflar söylüyor böyle sevgi dolu yarabbim ben mest oluyorum :KK70::KK70:

Şimdi bu kisi 24 yaşında (bende 23) ama o kadar çok evlenip yuva kurmak ve baba olmak istiyor ki bana biraz tuhaf geliyor bu durum.
İşi gücü yok boş boş takılıyor kolay yoldan zengin olma hayalleri kuruyor. :KK51:
(Hı hı paşam zaten kolaydı o işler) birde iddaa oynuyor çok fazla. Böyle birisi yani.

Kafasında bir profil oluşturmuş ve o kişiyi bekliyor yıllardır (gören de 40 yaşında zanneder altı üstü 24 yaşındasın be adam) ben de bu profile aşırı uydugum için o kişiyi ben sanıyor. Açık açık bunu ona da söylediğimde ben seni seviyorum diyo ve ben inatla inanmadigimi söylüyorum daha görüşmedik bile diyorum ben o kişi değilim belki sonra hayal kırıklığına uğrayacaksin diyorum. Ama inatla bon sono sovoyorom diyor.
Şimdi itiraf edeyim gururumu okşuyor bu halleri ama kanmam mümkün değil ya. Önceden açtığım konudan gormussunuzdur belki güven problemim var. Adam tam olarak hayalimdeki gibi bir aşk yaşatacak cinsten cümleler kuruyor ama sadece cümle gerçekten ne olur bilemem diğer saçma hallerde eklenince kendimi geri çekmenin en doğrusu olacağına karar verdim.

Bugün açık açık yine söyledim ben yapamam inanamam dedim peki falan dedi daha yazmadım ben ama o kesin yazar adım gibi biliyorum.

Bu adam neyin kafasını yaşıyor kızlar sizce? Daha önceden hiç böyle biriyle karşılaşmadım ama koru körüne saf olmak da istemiyorum.

Zaten yakın zamanda evlenmeyi falan da düşünmüyorum ya da hayatıma birini almayi. hayatımın tadını çıkartmak istiyorum falan . Ama bir yandan da bir yalnızlık hissetmiyorum desem yalan olur bir sevilme ihtiyacı falan.
Öyle işte.

Her şey ortada olduğundan dolayı uzatmamam gerektiğinin farkindaydim. Ama patliyordum içten içe birileriyle paylaşma ihtiyacım vardı öyle dokeyim içimi dedim.

Hemen daha görmeden size aşık olduğundan eminsiniz ya o ne olacak ? :)

Back
X