- 20 Haziran 2016
- 157
- 81
- 18
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
Sen seviyor musun peki? Sen ne istiyorsun?
Şimdilerde aşkın tarifi de, yaşama şekli de değişti.Bir bakışta aşık olup, bir dakikada unutuyorlar.
Hissedileni aşk zannediyorlar.
Herşey gibi aşk da ucuzladı.Sakız oldu.
Bu kısmı tehlikeli işte.Sadece bu değil aslında. Evlenilecek kız diye kafasında bir yere koyup mantık evliliği yapmak istediğini farkettim. Beni sevdiğini zannediyordum oysa..
Biz bir yıldır birlikteyiz yaklaşık. Diğer kızla benimle tanışmadan bir iki hafta önce ilanı aşk etmiş ve reddedilmiş.
Siz tanışır tanışmaz bir ilişkiye başlamadınız ama herhalde belki yavaş yavaş onu unutup size bağlandı. Bir yıl uzun bir süre aşıktır değildir sadece mantıken yaklaşıyordur anlarsınız az çok bence de bir yıl önceki olayı niye anlatti anlayamadım cidden. Bir de yaşlar kaç?
ikimizde otuzlu yaşların başındayız.
Hahaha bu iyiydi iste :)ben reddedilsem değil evlenmek istediğime kendime bile anlatmam..
ne amaçla anlattı ki bunu tahtası mı eksik nedir
Ben zamanla sevmeye başladım ve bağlılık hissediyorum şu an. İlk başlarda umursamıyordum onu. Şimdi bırakmak çok zor ama sevilmek ister bir kadın değil mi? Acaba nasıl anlayabilirim bundan nasıl emin olabilirim?
Evlenilecek kız olmak kötü de değil bir yandan. Ama nedense ikinci planda kamış hissediyorum kendimi. Keşke başından bilseydim
Sevgili konu sahibesi, ben size yapılan bir haksızlık görmüyorum açıkçası.
Önceki mesajınızda başkasını seviyordum zor unuttum demişsiniz.
Bence siz sevmiyorsunuz, o eskiden sevdiğiniz kişiyle evlenme durumunuz olsaydı şu anki adamın yüzüne bakmazdınız, tercih etmezdiniz. O adam olmadığı için bu adamlasınız. Bu adam da aslında 2.planda sizin hayatınızda.
Eee siz de 2.planda olsanız dahi, bu haksızlık olmaz yani bu adam da sizin 2.tercihiniz sonuçta.
Böyle olunca mantıken yaklaşıyor da olabilir 30 lara gelince herkeste evlenme isteği oluyor ama şahsen ben de hemen hemen 30 yaşındayım büyük konuşmayayım ama sevmedigim biriyle evlilik düşünmem. Burada onu siz tanırsınız ki aşk bakışlardan ve size verdiği önemden anlaşılır bence. Bunları bir değerlendirin.
'Evlenilecek kız' açısından guzel gurur okşayici gibi gorulebilir ama bu bakis acisina sahip erkek pek de saglikli gelmiyor.Evlenilecek kız olmak kötü de değil bir yandan. Ama nedense ikinci planda kamış hissediyorum kendimi. Keşke başından bilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?