bu adam ne istiyor?

Biz bir yıldır birlikteyiz yaklaşık. Diğer kızla benimle tanışmadan bir iki hafta önce ilanı aşk etmiş ve reddedilmiş.

Siz tanışır tanışmaz bir ilişkiye başlamadınız ama herhalde belki yavaş yavaş onu unutup size bağlandı. Bir yıl uzun bir süre aşıktır değildir sadece mantıken yaklaşıyordur anlarsınız az çok bence de bir yıl önceki olayı niye anlatti anlayamadım cidden. Bir de yaşlar kaç?

Evlenilecek kız olmak kötü de değil bir yandan. Ama nedense ikinci planda kamış hissediyorum kendimi. Keşke başından bilseydim

ikimizde otuzlu yaşların başındayız.

ikimizde otuzlu yaşların başındayız.

Böyle olunca mantıken yaklaşıyor da olabilir 30 lara gelince herkeste evlenme isteği oluyor ama şahsen ben de hemen hemen 30 yaşındayım büyük konuşmayayım ama sevmedigim biriyle evlilik düşünmem. Burada onu siz tanırsınız ki aşk bakışlardan ve size verdiği önemden anlaşılır bence. Bunları bir değerlendirin.

Evlenilecek kız olmak kötü de değil bir yandan. Ama nedense ikinci planda kamış hissediyorum kendimi. Keşke başından bilseydim

Sevgili konu sahibesi, ben size yapılan bir haksızlık görmüyorum açıkçası.

Önceki mesajınızda başkasını seviyordum zor unuttum demişsiniz.

Bence siz sevmiyorsunuz, o eskiden sevdiğiniz kişiyle evlenme durumunuz olsaydı şu anki adamın yüzüne bakmazdınız, tercih etmezdiniz. O adam olmadığı için bu adamlasınız. Bu adam da aslında 2.planda sizin hayatınızda.

Eee siz de 2.planda olsanız dahi, bu haksızlık olmaz yani bu adam da sizin 2.tercihiniz sonuçta.

Çok sevdiğim adam şu an gelip yalvarsa da evlenmem. Zamanla onu tanıyıp kendim vazgeçmiştim ve gerçekten de unutuluyor bizzat yaşadım. ama altını çizerek söylüyorum aşık değildim çok seviyordum. Şu an hayatımdaki kişi kalbimin boş olduğu bir zamanda hayatıma girdi ve kendisini sevdirdi yavaştan. Şimdi ise soğudum doğrusu.

Gözleri parlıyordu bana bakınca ilk zamanlar. O kadar hoşuma gidiyordu ki anlatamam. Ama şimdi aklım bulanık. Bana yolladığı şarkılara bakıyorum sanki o kıza söylenmiş gibi. Karşıma alıp sordğumda ise o iş kesinlikle bitti gitti kapandı diyor ama ben sana aşığım demiyor.

Ben bu salakca gecmisi anlatma olayini, bilicaltinin disa vurumu olarak kabul ediyorum. Her insanda ayni sekilde degildir belki ama anlatis tarzindan bunu anlarsiniz siz de. Şoyle anlatsaydi mesela;
" Senden once biri vardi, şoyle şoyle seyler gelisti. Sonra seni tanidim. Geriye donup baktigimda ne kadar da bos ve anlamsiz geliyor. Hatta komik. Iyi ki olmamis ya. Yoksa seni taniyamazdim."
Evet bu adam icin gecmis aetik hicbirsey ifade etmiyor ve gercekten beni seviyor diyebilirdiniz. Bu sadece bir ornek. Nasil anlattigini dusunup durumu ona gore degerlendirin.

'Evlenilecek kız' açısından guzel gurur okşayici gibi gorulebilir ama bu bakis acisina sahip erkek pek de saglikli gelmiyor.
Genelde sevgililerini eslerini kiskanclik bahanesi altinda evlere hapsederek o 'Evlenilmeyeceklerin' ardinda duserler.
Sevgilileri\eşleri temiz masum dış dunyanin kotuluklerinden uzak namuslariyla perde arkasinda yasarlar dusuncesiyle hareket eden kisiliklerden cikar bu kafa.

Çok dikkatli olmak zorundasınız. Sizi sevdiğine emin olmadan sakın evlenmeyin. Hani ben ona o kızı unuttururum kafası ile evlenmeyi düşünürseniz çok yanılabilirsiniz. Evlenirsiniz üç beş yıl öyle böyle geçer belki çocuk olur o arada. Ama o kızı kafasından atmamış ise isterse aradan yirmi yıl geçsin seni mutlu edemez.

Bence tek problem adam biraz boş boğaz. İnsan bunu evleneceği kadına neden anlatır ki. Muhtemelen gerçekten de o konuyu kafasında bitirdi ve önemsiz bulduğu için sana anlattı. Hâlâ seviyor olsa anlatmazdı diye düşünüyorum.
Sen de trip at biraz. Seni sana aşık olduğuna ikna etmek için uğraşsın. Dertsiz başına dert almış durduk yerde. Erkek aklı işte bu kadar düşünebiliyor :)

o kizi unutmak icin sana basvurmus. basvuruyu kabul etme derim hemen. zaman vermelisin.akli onda ise uygun degil. gözlemle derim. seni ondan cok sevebilir belki ama simdi degil..onun etkisinden cikana kadar kaptirma kendini. anlatmasi cok sacma ve benim aklim hala onda mesaji vermis malesef..

Size aşık olarak evlilik kararı almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Fakat erkek arkadaşınız size aşığım demiyor. Aşık olarak evlenen herkes çok iyi bir evlilik mi yürütüyor burası tartışılır tabiki. Fakat ben de bana aşık olduğunu söyleyen biriyle evlenmek isterdim şahsen. O yüzden biraz daha düşünmenizde fayda var.

Erkekler böyledir işte aşık olduğuyla değil “bu kız evlenilecek kız “diyip onunla evlenir . Sonra da gözü dışarda bir hayat geçirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…