bu adam ne istiyor?

kahvenindelisi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
157
81
18
Merhabalar,

Biri var, iyi anlaşıyoruz. evlilik niyetinde artık. Ancak çok yakın bir zamanda benle tanışmadan kısa bir süre önce platonik sevdiği bir kıza açılmış ve reddedilmiş. Benle tanışınca da tam evlenilecek kız diyerek peşime düşmüş. Zamanla aramız o kadar iyi oldu ki bana bu kızı anlattı. Çok kötü oldum ağladım hatta. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Bitiremiyorum da ilişkimizi. O bana aşık değil ama hoşlanıyor ve evlenmek istiyor. Ben karşıma aldım konuştum kesinlikle bitti diğeri diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım..

Aglayacak ne var bunda.
Herkes sever, sevilir veya reddedilir, terkedilir..
Sadece bu sebepten mi bitirmeyi dusunuyorsunuz?

Erkekler bazen bos bogazlik edip gecmisi ayrintisiyla anlatabiliyor. Veya kiskandirmak icin de yapiyorlar aslinda genelde bunun icin anlatiyorlar. Biri bana boyle gecmisinden bahsettigi an ben de bahsediyorum ayrıntısiyla, konu bana dönüyor :KK70: bence cok takilmayin

Adam densiz onu bir kenara koyalım.

Siz kaç yaşındasınız??? Ağlamak nedir ya? Reddedildi diye mi üzüldünüz:KK70:

Seni sevmiyor ama evlenmek istiyor.Sen seni sevmeyen biriyle evlenmek istiyor musun?

Onun reddedilmesine ağlamadım. Beni çok sevdiğini zannediyordum meğer benden çok kısa süre önce aşıkmış bir başkasına. Bir günde bitmez ki aşk ya da bir kaç ayda.

"Sizden önce"
Bu bence takmamanız için yeterli bi sebep.
Napacaktı ömür boyu o kızın ardından yas mı tutacaktı? Sizinle evlenmek istiyor işte adam.

Bu kız züğürt tesellisi gibi hissetmesin mi şimdi?

Berikiye açılmış olmamış ehhh madem elimizde bu var bari bunu değerlendirelim demiş adam

Adamın züğürt tesellisine razı olması normal geliyor olabilir ama konu sahibesi ehhh işte bu da kadın evleneyim bitsin gitsin şeklinde bakan biriyle olmayı sindiremiyor belli ki

Geçmiş, geçmişte kalmamış olsaydı size anlatıp, kendini ifşa edip renk vermezdi. Hııı anlatmasıda çok mantıkı değil o ayrı mesele.
Bu kadar takılı kalacak birşey yok. Siz hiç aşıj olmadınız mı

Berikiye açılmış olmamış ehhh madem elimizde bu var bari bunu değerlendirelim demiş adam

Adamın züğürt tesellisine razı olması normal geliyor olabilir ama konu sahibesi ehhh işte bu da kadın evleneyim bitsin gitsin şeklinde bakan biriyle olmayı sindiremiyor belli ki

Aynen katılıyorum...

Merhabalar,

Biri var, iyi anlaşıyoruz. evlilik niyetinde artık. Ancak çok yakın bir zamanda benle tanışmadan kısa bir süre önce platonik sevdiği bir kıza açılmış ve reddedilmiş. Benle tanışınca da tam evlenilecek kız diyerek peşime düşmüş. Zamanla aramız o kadar iyi oldu ki bana bu kızı anlattı. Çok kötü oldum ağladım hatta. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Bitiremiyorum da ilişkimizi. O bana aşık değil ama hoşlanıyor ve evlenmek istiyor. Ben karşıma aldım konuştum kesinlikle bitti diğeri diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım..

Siz ne kadardır tanışıyorsunuz? O olay sizin ilişkinizden ne kadar önceymiş? Size bu olayı durup dururken mi anlatti o kadar saçma ki anlatması? Ama şöyle de bir şey var insan birini unutup bir anda başka birine de kaptirabilir kendini. Siz size aşık olduğunu hissediyorsanız öyledir geçmişe takılmayın.

Beni sevdiğini hissediyordum ta ki bu durumu söyleyene kadar. Şimdi ikna olamıyorum. İçim rahat değil
Yeni ogrenmissiniz biraz kiskanclik biraz gurur kirikligi biraz hayal kirikligi olusmus olabilir.
Sindirmekte zorlaniyorsunuz.
Herkesin hayatinda boyle dalgalanmalar yasaniyor.
Ama iliski bile yasanmamis uzulecek pek birsey yok.
Sizi sevdigini de hissediyorsaniz bosuna gerginlik sogukluk olusturmayin.

Onun reddedilmesine ağlamadım. Beni çok sevdiğini zannediyordum meğer benden çok kısa süre önce aşıkmış bir başkasına. Bir günde bitmez ki aşk ya da bir kaç ayda.

Şimdilerde aşkın tarifi de, yaşama şekli de değişti.Bir bakışta aşık olup, bir dakikada unutuyorlar.

Hissedileni aşk zannediyorlar.

Herşey gibi aşk da ucuzladı.Sakız oldu.

Siz ne kadardır tanışıyorsunuz? O olay sizin ilişkinizden ne kadar önceymiş? Size bu olayı durup dururken mi anlatti o kadar saçma ki anlatması? Ama şöyle de bir şey var insan birini unutup bir anda başka birine de kaptirabilir kendini. Siz size aşık olduğunu hissediyorsanız öyledir geçmişe takılmayın.

Biz bir yıldır birlikteyiz yaklaşık. Diğer kızla benimle tanışmadan bir iki hafta önce ilanı aşk etmiş ve reddedilmiş.

Hangi açıdan baksak o yöne gidiyor valla. Adamın gerçekten niyeti ne bilemeyiz bana nedense suçu yok gibi geldi bilemiycem valla

Back
X