Bu adam ne istiyor?

fululya

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
26
3
16
39
Merhaba,
Benim görüştüğüm biri var. 2 aydır telefonda bir hafta sonu da yüzyüze görüştük. Hayata bakış açınız aynı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bana sürekli ben zor severim diyor. Evlilik için daha çok gorusmemiz lazım vs. Biraz da ilgisiz. Ne yapmalıyım gorusmeli mi, yoksa yol yakınken gaz mı gecmeliyim?

Evlilik için gerçekten çok erken. Zaten çok kısa bir süredir hayatınızda içinize sinmiyorsa vazgeçin.

lütfen acele etmeyin, üstüne de gitmeyin. biraz taniyin, görüsün, tadini cikarin. hele uzak mesafe iliskisinde insan tanimak cok cok daha da zor. icinizde ki sese kulak verin, her sey olacagina variyor zaten

Çok ilgi göstermeyin

Sizin evliliğe fazla ilgili olduğunuzu mu düşündü acaba? Eğer öyleyse bu sebepten olabilir korkusu bence

Bem zor severim demek pohpohla beni demek, pobpohlayıp erkek nazı çekesiniz varsa sevdirin kendinizi, ben olsam hiç uğraşmam. Erkeğin nazlısı hiç çekilmiyor

Tanımadığınız adamla evlenmeyi mi planlıyordunuz?

Adam evli.

o yaştan sonra uğraşılmaz öyle adamla, gazla gitsin

Bir daha belediyenin orda buluşun
Nüfuz cüzdanları gerekli evraklarla
Bu kadar kolay evlilik iki imza

Sapik olabilir,evli olabilir ,cinsel sorunları olabilir bir sürü şey olabilir iki ay olmuş tanisali bir kere yüz yüze görüşmüşsunuz konu neden evliliğe gelsin ? Altı yıldır tanıdığım adamla evlenirken bı korktum ben çok cesaretlisiniz

Daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile.

Ama bu sözleri de çok irite edici.

Siz onunla evlenmek için ölüp bitiyorsunuz da onu ikna etmenizi istiyor gibi bir söylem.

Asıl siz daha geri durun bakalım bi tanıyın nasıl birisi, psikolojisi sağlam mı, karakteri düzgün mi, cömert mi, merhametli mi vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…